MÜJDELER OLSUN TJK, TARİHİMİZİ UNUTTUK

TJK son dönemlerde durmaksızın bir takım MÜJDE'ler veriyor ve bunu Dünya'ya açılan penceresi olan İnternet sitesinden yapıyor. Bir takım yandaş medya da, buna her zamanki gibi çanak tutarak gerektiğinde kendi televizyon kanallarında TJK nın yetkili isimlerini misafir ederek söz konusu MÜJDE'ler hakkında sözüm ona bilgilendirmeler yapıyor..

Şimdi bu Müjdelere bir göz atalım;

--- 1.Müjdeee... Günün Ganyanı, İkilisi, Çifte'si ile kazanca kazanç katabilirsiniz...
--- 2.Müjdeee... Bir gün ve gecede toplam 4 adet yarışa bahis oynama imkanı...

--- 3.Müjdeee... Tutan kuponları Banka şubelerinden tahsil edebilirsiniz... 

Vee 02.10.2017 Tarihli bir başka MÜJDE' daha var

İzmir ilimiz kadın seyisler projesinde pilot bölge seçilmiş ve ilk uygulamalardan biri bu ilimizde yapılacakmış..

Daha ne olsun be kardeşim, Müjde üstüne Müjde...

İyi hoş ama bu bayan seyisler söz konusu kurslar sonrasında gelecekleri bu ahırlar bölgesinde, bir Bayan WC'si bile bulamayacaklar, Müjdeleri veren TJK bunu biliyormu ?

SEVGİLİ TJK İDARECİLERİ DAHA NE OLACAK BAKALIM ;

Şimdi soralım bu çok önemli kanalların yöneticilerine ve TJK nın o çook önemli idarecilerine ;

KÜT'ÜL AMRE 1915 yada Sultan Abdülhamid Han dönemindeki "1897" Tarihleri sizlere ne anımsatıyor ?

Sizler neden Türklerin tarihini unutturmaya çalışanlara yandaşlık ediyorsunuz ? Acaba sizce bizim At Yarışı tarihimiz 1950 yılında mı başladı ?

Unutturulmaya çalışılan 1915 yılında İngilizlere karşı kesin bir zafer niteliğinde ki Küt'ül amare zaferi gibi yada 1897 yılında yani Kurtuluş Savaşından çok önceleri "Yunanlılar" karşısında Sultan Abdülhamid Han idaresindeki ordularımızın zaferi gibi sizde Türkiye'de İlk At Yarışları başlamasını mı unutturmaya çalışıyorsunuz ? Aklınıza getirdik, haber yaptık, uyandırdık, 160. yılı kutladınız bitti, kutlamak için bir 160 yıl daha geçmesi mi gerekli ?

Başta geçen yıl şahsım ile yapılan 18 Dakika olarak montajlanan ancak TJK TV'den yayınlanmayan söyleşinin hasır altı edilmesindeki baş aktör durumunda olan, TJK yöneticilerinden Genel Müdür konumundaki Tuncel Aydın Bey sizde mi tarihimizden korkanlardansınız acaba ?

SORULARIMIZ ŞUNLAR...

1856 yılı 22 Eylül'ü size neyi hatırlatır ?

Koşucu Bekir Efendi kimdir ?

Sizin gibi Tarihini unutanlardan, unutturmaya çalışanlardan cevap gelmeyecek, bu kesindir...

Çünkü sizlere göre;

Kurulduğunuzdan beri kutlamadığınız Ülkemizde düzenli At Yarışlarının başlamasını 160. yılında hasbelkader kutlamanız yeterlidir. Size göre At Yarışları 1950 yılında başlar öncesi gereksizdir.


SONUÇ OLARAK;

TJK yönetimi ve idarecileri kendi tarihlerinden korkuyorlar, 160 yılı kutladılar, üstün körü bir kutlama ile geçiştirdiler, Başkana bir pasta kestirdiler, eksiklerle dolu bir fotoğraf sergisi yaptılar, sonrasında  yeter bu kadar dediler geri çekildiler, fazla akıllara gelmesin dediler, tarihimizi unuttular.

Şimdi TJK Yetkililerine Genel Müdürüne veya çok bilen Karabıyıklı arkadaşlara, tombik yağdanlıklara  sesleniyoruz... Gelin istediğiniz yerde, istediğiniz platformda düzenli At Yarışlarını tartışalım, kim nerede, ne yapmış konuşalım.. 

Hodri meydan; varsa bilgisi olan, elinde çalıntı belgeleri olan, çıksın karşımıza, konuşsun... 

Son olarak yazımızı Gazi Mustafa Kemal'in şu sözüyle noktalayalım

"Tarihini Unutan Millet Yok Olmaya Mahkumdur" diyelim, sizinde 2018'den sonra yok olacak olmanızı bu sözlere bağlayalım.


Saygılarımla;

Hakan Demirci

Pin It