ATLAR VE TEVZİ UÇTU GİTTİ 

Süper bir başlangıçtı İzmir pazar gündüz yarışları için yapılan tevzi böylesine vasat bir program ile ; 2.145.597 TL olarak açıklanmıştı..

Konsersiz, beleş dürümsüz ve uluslararası yarışsız, hatta tek açık yarış olmaksızın yapılmıştı bu tevzi İzmirde.

Ancak yapılan bir başka şey daha vardı ve bize göre bu güzelliklere gölge düşürmüştü ve büyükte bir GAF’tı yapılanlar yine TJK tarafından

Geçtiğimiz Pazar TJ'nın dünyaya açılan penceresi olan internet sitesine bakarak günlük hava ve pist raporlarına bakarak müşterek bahislere katılanlar, üstüne üstlük birde naklen yayınlardaki gerek yarış sunucuları, gerekse yarış spikerlerinin anlatımlarını dinleyenler ne yazıkki büyük bir yanılgıya düşürülmüş oldu !!

PAZAR GÜNÜ İZMİRDE ATLAR NASIL UÇMAYA BAŞLADI ? 
Sonuç olarak yarışlar başladığında kakke düştü ve kel göründü..;
Nomal kaba kum pist performansı 1.30 civarında olan BABİ isimli safkan çıktı pistte ve aslanlar gibi koşup 1.27 ile yarışı kazandı.

Daha sonrasında bu kez daha önce kaba kum yani NORMAL kum pist performansı bu pist ve mesafede 1.43.04 olan CANGÜLCAN bir anda çoştu ve söz konusu mesafeyi rakiplerine uzak fark yaparak 1.40.81 koşuverdi.


Yine aynı gün ve aynı pistteki son koşuda bu kez uçan at ASİLYÜZ oluyordu.. Bizlerin "kaba kum" dediğimiz ancak TJK nın bilimsel açıklamalarında NORMAL olarak belirttiği bu pistte daha önce yarış derecesi 1.45 civarında olan bu safkan bir anda form sıçraması yaşamış ve yarışı 1.41.00 ile kazandı.


"NORMAL NORMAL İSE BİZ NORMAL DEĞİLİZ DEMEKTİR !"
Şimdi gerek yarış sever anına gerekse kalemini satmamış tüm yarış yazarları adına biz soruyoruz? TJK acaba neden bu tür işleri hep yarım yembelek yapar ? Buradaki amaç nedir ? Şahsen ben izmirde yaşıyorum ve Cumartesi akşam üzeri başlayan yağışın pazar sabahına kadar sürdüğünü ve yarış koşulan bu pistin oldukça fazla yağıştan nasibini aldığını biliyorum.. Kısacası İzmirde pazar günü koşulan yarışların HAFİF KUM PİST koşullarında koşulduğunu bu pistte NORMAL yada başka bir yorum yapmanın çokta NORMAL olmayacağını net olarak biliyorum.


Koşulan yarışlar ve ortaya çıkan yarış dereceleri ise ortada ! Ancak TJK nın hava ve pist raporları ile naklen yayınlardaki sunucuların yada TJK bünyesindeki at yarışı yorumcularının değerlendirmeleri NORMAL pist ve HAVA şartlarına göre yapılmıştır işte TJK sitesindeki hava ve pist raporu aynen resimde sizlere sunulduğu gibidir ısı 19 derece pist NORMAL !!


PAZAR GÜNÜ ŞİRİNYER'DE KARGALARI BİLE GÜLDÜREN BİR RAPOR AÇIKLANMIŞTIR

Nedenebilir yada bu saatten sonra, ne yapılır bunu bilmiyoruz ama dünki hava ve pist raporları doğru ise demekki biz İzmirde yaşamıyor olmalıyız ? TJK yaptığı bu işte ne kadar haklıdır işte bu tartışılmalıdır !!

Allah için bir TJK çalışanı yada TJK'dan nemalanan bir yarış yorumcusu bu konuda tek söz edebilirmi ?
Efendim merkezden rapor gelmiştir; Hava ve pist NORMAL'dir olay bu ise millet sallar başını alır maaşını olur biter..

Sonuç olarak ise VAH YARIŞ SEVERİN HALİNE VAAAH...Normal denilmiş ise Normaldir konuşma ve parayı ver git..TJK en iyisini biliyor işte hepsi bu !!

Hakan Demirci

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023