At’la Terapi Merkezi'nin 6.sı, Adana Yeşiloba Hipodromu’nda açıldı. 

Türkiye Jokey Kulübü’nün engelli çocukların tedavisine destek bir terapi yöntemi olarak hayata geçirdiği At’la Terapi Merkezi'nin 6.sı, Adana Yeşiloba Hipodromu’nda hizmete açıldı. 

TJK’nın en önemli sosyal sorumluluk projelerinin başında gelen At’la Terapi Merkezi, İstanbul Veliefendi, Diyarbakır, İzmir Şirinyer, Bursa Osmangazi ve Şanlıurfa hipodromlarının ardından Adana Yeşiloba Hipodromu’nda düzenlenen açılış töreniyle kapılarını açtı. Kulübümüz Başkanı Yasin Kadri Ekinci ve  Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan vekili Murat Cevheribucak katıldı. 

Açılışta, Kulübümüz Başkanı Yasin Kadri Ekinci ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş birer konuşma gerçekleştirdi. Yasin Kadri Ekinci "bildiğiniz gibi TJK'da üçer yıllık süreyle yönetim değişiyor. Hizmete geldiğimiz yıl olan 2015'te sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verdik, önceliklerimizi de kadınlar ve çocuklar olarak belirledik. Atla Terapi Merkezlerinizde şimdiye kadar çok fazla mucizeye tanıklık etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadık. Bugün burada 6.sını açtığımız merkezlerimizde, oldukça pahalı olan bu terapiyi ücretsiz olarak ihtiyaç sahibi çocuklarımızla ve aileleriyle buluşturuyoruz. 2 ay sonra Elazığ'da 7. Merkezimizi açacağız. Atın iyileştirici gücünden herkesin yararlanması konusundaki çalışmalarımız devam edecek" dedi. 

 

Terapatik seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlayan At’la Terapi Merkezi, haftanın 3 günü Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri 10:30 – 17:00 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezden, tedavisine doktor raporuyla izin verilen tüm engelli çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek. 

Ayrıntılı bilgi için; Adana Yeşiloba Hipodrom Müdürlüğü – 0 (322) 428 40 91

Pin It