İzmir'in Kahramanlar semtinde yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermekte olan oldukça şık bir o kadar mütevazi ve rahat bir ortamda at yarışı müşterek bahislerine katılabileceğiniz, hayli rahat ve kaliteli bir ortamda at yarışı izlemenin keyfine varacağınız, bir ganyan bayii vardır.

DÜNYA ÜZERİNDE KADINLARIN KURDUĞU İLK VE TEK ŞEHİRDİR İZMİR !
Egenin incisidir İzmir, hele ki bahar yada yaz aylarında İzmir'in tadına doyum olmaz. Kahramanlar semti bildik tanıdık bir işletmeci ile hizmet vermektedir at yarışı severlerimize. Güray Adışen kardeşimize ait bu bayii'de her şeyi sonuna kadar yaşamak mümkündür de, yakışıksız sözleri yada mekanın içinde sigara dumanını bulmak oldukça imkansızdır. Çünkü bu işletmenin müşterileri arasında çok sayıda İzmirli hanım efendi vardır.

YOLUNUZ DÜŞERSE ŞANS DENEMEKTE FAYDA GÖRÜYORUZ..
Başta da, söylediğimiz gibi dünya üzerinde bayanların kurduğu ilk ve tek şehirdir. İzmir ve bu ilimizde bayanlar,diğer illerimize göre çok daha farklıdır.. Güray Adışen kardeşimizin ise hem sahalarda at koşuyor olması, hemde İzmir'in yetiştirdiği en büyük Şampiyon Jokeylerimizden Tınay Adışen üstadımızın, oğlu oluşu bu güzel mekana ayrı bir anlam yüklemektedir..

Bizlerde www. sondüzlük.com olarak kardeşimize hayırlı işler,bol kazançlar diliyoruz..

Pin It