Tüm dostlara selamlar, Bugün sizlere güzel Silivrimizde bulunan çok özel bir mekandan bahsetmek istiyorum. Bilenler mutlaka vardır fakat bilmeyenlerinde haberimizi ve resimleri gördükten sonra ilk fırsatta ziyaret edeceğinden şüphem yok.

ERKANLI COUNTRY

Resort,Spa & Riding Club

Erkanlı tatil köyü olarak ta bilinen bu nadide mekanda At binerek güne başlayabilir, yazın serin, kışın sıcak havuzu da eğlenerek gününüzü geçirebilir, her türlü aktiviteyi doğa ve yeşilin muhteşem güzelliği eşliğinde ailecek yaşayabilirsiniz.
Sahibi olan YAVUZ ERKANLI Tam bir At aşığı... Önceleri kendileri için yaptıkları bu çiftlik hayvanlara ve özellikle Atlara olan sevgileri sayesinde profesyonel bir ticari şirkete dönüşmüş durumda. Ailesinin ve dostlarının da desteğini alıp muhendislik zekasını konuşturan Yavuz Erkanlı tüm at severler için hem At pansiyonu hemde otel konseptini bir araya getirmiş durumda. 

Yemyeşil bahçesinde kahvaltınızı yapıp açık ve kapalı manejde özel eğitmenler eşliğinde ki bu bolümde sizi babası gibi atlara sevdalı olan TİMUÇİN ERKANLI karşılıyor kendisi ve ekibinin eşliğinde at binebilir sonrasında havuz  sauna ve masaj ile gününüzü rahatlamış bir şekilde bitirebilirsiniz. Otelde kalmasanızda kahvaltı, at binme, havuz imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Güler yüzlü ve alakalı personeli ile kaliteli hizmetten ödün vermeyen işletmenin müdür koltuğunda da güler yüzlü bir bayan görüyoruz.

BURÇİN ERKANLI Tüm müşteriler ile bire bir ilgilenen ve bu güzel yerden mutlu ayrılmalarını sağlayan isim. Kendisine aşağıda verdiğim numaradan ulaşarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ayrıca internet sitesinden daha detaylı olarak bu güzel yerin tüm resimlerine göz atabilirsiniz.

Tavsiye bizden, gitmesi sizden.

www.erkanlitatilkoyu.com   /   0212 734 35 23


Pin It