YARIŞ CAMİASININ DİKKATİNE
Tarih 30,11,2018  Saat:19:03
Uzun süredir KEMAL AKYER grubuna bağlı gazete ve bültenlere galop bilgilerini ADANA dan ekibim ile birlikte tutarak göndermekteyim. Şu ana kadar bana şu kadar maaş para verin demedim onların takdirini kabul ettim. Bir çok haksızlıklara uğramama rağmen 2017 yılında ADANA da temmuz  ve ağustos aylarında yarış olmasa da benim maaşımı verdiler  ama işin rengi 2018 yılının ağustos ayında değişti bazı sebeplerden ötürü birçoğunun bildiği konu olan bazı bülten ve yarış dergilerini dağıtamadığı için çıkaramadı için sana benden para yok artık ama 1 eylülden itibaren sizlere 2000 TL    FANATİK gazetesi verecek beyanını bizzat KEMAL AKYER kendisi bana söyledi. Tamam dedim borçlandığım için  o an için kovulana kadar senin tarafındayım dedim KEMAL AKYER’e. Ben şu an sizlere para veremem dedi ama bizi salladı BELKİ 5-6 AY SONRA diyerek gene de sebat ederek sabır ederek eylül ayının maaşının FANATİK gazetesinden gelmesini bekledim oda ancak 25 ekim 2018 tarihinde akşam üzeri yatırıldı hesaba. Gene idare ettim sabır ettim geldik ekim ayının maaşına zaten FANATİK in atyarışı sorumlusu CEM BOŞGELMEZ defalarca CEO yurtdışında, geldi, gelecek imza eksik bugün yarın dedi defalarca mesaj atarak bilgilendirdi beni.
Bazen kendimi kondisyoner olarak değilde NEWYORK’a büyükelçi  olacak gibi zannettim. İmzalar ceo gecikme hikayesi yüzünden ama belkide FANATİK gazetesi nin ilgililerinin bile bundan haberi yoktur, olmayabilir, binlerce insan çalışsın holding bünyesinde, herkes tıkır tıkır aybaşında 1. 2. gün alsın maaşını sadece 4-5 kişi bekliyor, siz ne yaparsınız o zaman. Ama defalarca belli üslup çerçevesinde CEM BOŞGELMEZ beyi uyardım, bilgi almaya çalıştım, hepsinde CEO yurtdışında geldi gelecek imza eksik yarın bugün cevapları sürekli bildirilmekte. Sabır öyle bir ip ki sen kopacak sanırsın; o gittikçe güçlenir. Sen bitecek sanırsın; o gittikçe çoğalır. Bizde o hale geldik vallahi.
Bakın bu hususta birçok bilgiyi sizlere aktarmıyorum etik olmadığı için ama sadece bilmeniz gerekenleri sınırlı şekilde yazdım. Bu saat’ten sonra ARALIK aybaşından itibaren FANATİK dolayısıyla KEMAL AKYER grubuna galop gönderme işini bitirdim, para vermedikleri, veremedikleri için. Bu arada aldığımız ücretler hipodromda çalışan bir işçi arkadaşımızın maaşının %60 dır ancak, varın hesaplayın gerisini.
Mesela bilmeniz gereken bir konuda yılda 365 gün bir kondisyoner fedakarca gider atları takip eder ve siz yarışseverlere bültencilere ulaştırır 20 senede 7300 gün sürekli saat 02,45 de kalkarak hipodroma gitmek ne demek var mı böyle bir akrabanız tanıdığınız.
Ve elime geçen sadece 1800 civarı  miktar oda hepsini alabilirsem.. Masraflarımızı çıktıktan sonra…. 
Tamam benim derdim bu kadar fedakarlıktan sonra heykelimizin dikilmesi değil ama o kadar zorlu şartlardan sonra insan helal parasını alamazmı, hakkını alamazmı. (yağmuru çamuru yazı kışı yok bunun çünkü)
Dediğim gibi şu andan itibaren sadece A TAKIMI-YARIŞ GAZETESİ –FOTOMAÇ ve İSTANBUL PUANLI dergilerine galop göndereceğim.
Yarışcılık kamuoyuna saygımlarımla
                                                                                        
HAKAN ÖZTÜRK

Pin It