Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels) serisinin yeni filminin çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Geçtiğimiz gün Mısır Çarşısı'ndaki çekimlerden sonra ünlü oyuncu Kristen Stewart, Veliefendi Hipodrumu'ndaydı.

Yönetmenliğini Elizabeth Banks'in yaptığı başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott, Noah Centineo, Sam Claflin ve Patrick Stewart'ın paylaştığı Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels) serisinin yeri filminin çekimlerine İstanbul'da devam ediliyor. 

Berlin ve Hamburg çekimlerini tamamlayan ve geçen hafta İstanbul'a gelen ekip, ilk gün Eminönü Çakmakçılar Yokuşu ile Kapalı Çarşı'da çalıştı. Charlie'nein Melekleri 3'ün seti dün ise Veliefendi Hipodrumu'na kuruldu.

Yaklaşık 1000 kişilik figüran ve oyuncu kadrosu ile Veli Efenedi Hipodromu’nda gerçekleşen çekimlerde Türk ve yabancı olmak üzere 300 kişilik ekip canla başla çalışıyor.

Çekimlerde 2 tam donanımlı ambulans ve 1 itfaiye aracıda hazır bulundu. Pembe jokey kıyafetleri içerisinde oldukça keyifli görünen Stewart çekimlerde hareketli ve engelleri aşarak ne kadar iddialı bir oyuncu olduğunu tekrar göstermiş oldu.

Pin It