17 Ocak 2019 Perşembe İzmir yarışlarının 4. koşusunda, DOMBRA düzlük boyunca EL NİNO'yu dışarı doğru atarken, çekilen protestonun reddine karar veren komiserler kurulu üyeleri aynı zamanda faulleri yiyen El Nino'nun jokeyi Özcan Yıldırım'a 919 TL para cezası vermişti. 

Olayı sabah saatlerinde sosyal medya hesabımızdan paylaşıp, bu saçmalığı gözler önüne serdikten sonra İzmir Komiserler Kurulu bir düzeltme yaptı ve cezayı Özcan Yıldırım'dan Dombra'ya binen Akın Sözen'e kaydırdı. 

Yarış seyredip kimin kime faul yaptığını veya kimin kimi kapadığını görmesine rağmen algıda eksiklik yaşayarak Özcan Yıldırım'a hatalı kulvar değiştirip protestoya neden olmaktan savunma isteyen, savunmasını alan ve kabul etmediğini belirtip cezayı kesen İzmir Komiserleri hangi kafayla bu cezaları verip, nasıl bu raporu yazıyorlar çok merak içindeyiz. 

Tahminimiz yarış hiç seyretmeden kafalarına göre ceza verip, çekilen protestoları çözemeyen, bilerek veya bilmeyerek cezayı Özcan Yıldırım'a kesmek için şartlanmış bu  Komiserler ne içiyor araştırıyoruz. Yetkiyi almış Komiserler bu tür hataları yapıyorlarsa, bizde hayata onlar gibi bakmak için ne içtiklerini söylemelerini, söylemezlerse ufak bir şey bize de vermelerini önemle rica ediyoruz. 

İzmir Komiserleri Hayat size güzel, karışanınız, görüşeniniz yok ama bu devran bir gün döner, Şirinyer size kalmaz, bunu böyle bilesiniz.

İLK RAPOR

İKİNCİ RAPOR

Pin It