Süper Cumartesi’de GOOD CURRY sahne alıyor

Dubai World Cup Karnavalı’nda sona doğru gelinirken, 30 Mart’taki Dubai World Cup günü öncesi son önemli prova olma özelliği taşıyan Süper Cumartesi koşuları 9 Mart Cumartesi gerçekleştirilecek. Birbirinden önemli yarışların düzenleneceği günde, temsilcimiz Good Curry de piste çıkacak.

G2 Godolphin Mile öncesi hazırlık koşularından olan G3 Burj Nahaar, TSİ 16:45’te 3+  yaşlı 12 atın katılımıyla koşulacak. 1600 metre kum pistte gerçekleştirilecek olan koşuya temsilcimiz Good Curry jokey Halis Karataşidaresinde katılacak.

Geçen yıl ABD’de iki G3 koşuyu galibiyeti bulunan ve G1 Pennsylvania Derby’de ikincilik elde eden Axelrod, bu yıl karnaval kapsamında G3 Firebreak Stakes’ten galibiyetle ayrılan Muntazah, geçen yıl G2 Godolphin Mile’ı kazanma başarısı gösteren Heavy Metal, geçen yıl G3 Burj Nahaar’ı kazanan Kimbear ve yine bu yıl G3 galibiyeti bulunan Secret Ambition da Good Curry’nin rakipleri arasında bulunuyor.

14 Ocak günü Dubai’ye uçan temsilcimiz Good Curry, 1 aylık hazırlık süreci sonrası ilk yarışına 14 Şubat’ta 1200 metre kum pistteki Handikap koşu için çıkmıştı. Yaklaşık 4 aylık aranın ardından ve grubun en ağır sıkletiyle start alan temsilcimiz, koşudan dördüncülükle ayrılmıştı.

9 Mart Cumartesi günü G3 Burj Nahaar’ın yanı sıra birbirinden önemli koşular düzenlenecek. G1 Jebel Hatta ve G1 Al Maktoum Challenge’ın 3. raundu başta olmak üzere, G2 Dubai City of Gold, G3 Mahab Al Shimaal, G3 Nad Al Sheba Turf Sprint ve Al Bastakiya (Listed) günün diğer mücadeleleri olacak.

Pin It