Yarışsever için kimseye diyet borcu olmadan, hiç bir kurum, kuruluş yahut kişiden “Fonlanmadan”, “Tam Bağımsız” ve "Özgür" şekilde 16 yılımızı bitirdiğimiz bu günlerde "sonduzluk.com" üzerinden kayıt dışı faaliyet yaptığımız, gelir elde ettiğimiz ile ilgili bizi Vergi Dairesine şikayet eden zihniyete sesleniyorum.

Bugüne kadar yaptığımız haberciliği daha güçlü biçimde sürdüreceğiz, hiç bir zaman sizin gibi şerefsiz olmayacağız.

Bu site bu zamana kadar olduğundan daha güçlü ve tamamen ücretsiz şekilde, takipçilerinden 1 lira bile istemeden en ufak hatanızda en büyük tepkiyi vermeye devam edecek. 

Bu site yarışseverin uğradığı haksızlıkları en sert şekilde yazmayı sürdürecek. 

Bu site sizin şerefsizliklerinizi, üç kağıtlarınızı, iş bilmez uygulamalarınızı, keyfi davranışlarınızı her zaman tespit edecek ve gerekli her yere durumu bildirecek, en üst kurumlara şikayetlerini yapacak. 

Sizin sonunuz yakın ama biz hep burada olacağız.

Ne ruhu, nede duruşu; parayla, makamla satın alınamayan kişiler vardır. Ciğerine kadar satılık olanlar, herkese bir etiket belirler. Belirledikleri etiketin yarı fiyatına ise, kendi karakterleri satarlar.

Biz sizin parayla satın aldığınız el pençe duran gazeteci bozuntularından olamayız, satılık değiliz, ilk gün neredeysek şimdide aynı noktadayız. 

Şimdi gidin nereye isterseniz oraya şikayet edin amk çocukları..

Pin It