21.02.2018 ÇARŞAMBA İSTANBUL

SAHİPBEY : Geçen sene Grup yarışlarda koşan, bu sene hep ciddi rakiplerle mücadele eden bugüne kadar start aldığı 6 sentetik koşusunda 4 kere tabela yapıp 1 kere de kazanmayı başaran SAHİPBEY tabela içinde yer bulduğu yarışlarda hep şanssızlıklar yaşayıp kazanamadı ama  kalitesini ortaya koydu. Her pistte başarılı olduğunu gözlemliyoruz ve gerek orijini, gerekse de eşgali ve fizik yapısı bugün çok koşacağını gösteriyor. Son günlerin formda binicisi Gökhan Kocakaya ile kendini biraz daha fazla gösterecek bu isim, kusursuz idman durumu ile günün ilk koşusunda oldukça şanslıdır.  Koşuda KINALIKUZU gibi ciddi bir rakibi olmasa tek yazar başlardım ama bugün ilk ayağı bu ikili ile geçenler rahat yarış seyreder görüşündeyim.

BÖRTEÇİNE: Anne kan hattı çok kuvvetli olan Börteçine zaten bugüne kadar yaptığı yarışlar ile kendini göstermiş bir yere kadar ispat etmiş bir isim.  Fazla üstüne gidilmeden belirli aralıklar ile üst üste koşu gördü, kendini buldu son iki yarışını kazandı. Bu haftaki yarış hazırlıklarında adeta ayakları yerden kesilen bu safkan benim bu koşudaki favori ismim olacaktır ama yinede rakipleri ihmal etmedim yanına yazdım.

MISTER GÖRKEM: Bursa pistinde ilk koşusunu kazandıktan sonra gördüğü yarışlar belki sert gruplardaydı ama yinede bunlardan en az birini kazanmayı bekleyen ilgilileri bayağı üzülmüştü. Hele 1.35 e koştuğu Kocaeli yarışı kaybetmesi bayağı hayal kırklığı olmuştu. Özellikle idmanlarında bugün kazanacağı sinyallerini net olarak veren bu safkan bugün için birincilik özlemine veda etmeye en yakın ismidir diyor BANKO öneriyorum.

GALİÇYA: Bu sene ilk koşusunda ikincilik yaptıktan sonra performans ve kalite olarak grubun hiçte altında olmayan hatta biraz kurcalayınca bir tık üzerinde gördüğüm bu safkan için mesafede sorun olmazsa safkan çok şanslı gözüküyor. Uzun mesafede koşu çok hızlanır ve etkili düzlük spirintine iş kalırsa bu mesafede ilk defa koştuğu için zorlanabilir.  Kupon kurgunuza göre dilerseniz tek, dilerseniz iki at veya çok at şeklinde geçebileceğiniz bir koşu olarak görüyorum.

PRINCE OF SOUTH: Verdiği araya rağmen idmanlarında müthiş bir form grafiği yakalayan, başarılı olduğu yarışlara benzer koşullarda start alacak bu safkan koşuyu önde kabullenip, yarışa istediği tempoyu vermeye çalışacak, bu olmazsa da önde çok süratli gidecek rakiplerinin arkasına yatarak virajdan sonra düzlük üzerinde ataklarına hız verip belli metrelerden sonra alacağı liderliği aynaya kadar taşıyıp birincilik özlemine son verecek. Koşunun gidişatına göre temposunu ayaralayacak jokeyine güveniyor ben kuponuma alternatif tek yazıyorum.

ALTILIM
1.AYAK: 1-6
2.AYAK: 2-5-4-11-10-12-9-1-7 
3.AYAK: 3-MISTER GÖRKEM
4.AYAK: 1-3-2-4-5

5
.AYAK: 2-1-4-6-7
6.AYAK: 2-PRINCE OF SOUTH 

BOL ŞANSLAR

Pin It