JAMES BOND: Kasım ayının sonundan beri bir türlü kazanmayan ama her yarış iyi koşan bu safkan benzer rakipler yanında iyi performanslar sergilemişti. Bugün için benzer performansı sergileyebilirse bu kez adını birincilik hanesine yazdırabilir. Yinede çok güvenemedim rakipleri ile beraber kuponumda değerlendirdim.

ÇIKMAZOĞLU: Her ne kadar son koşusunda istediğim performansı gösterememiş olsa da iki yarış görüp bugüne oldukça iyi hazırlanmış durumda. Bu tip mesafelerde oldukça etkili performanslara imza atabilecek bu isim, bugün gerçek güç ve performansını sahaya yansıtabilirse kesinlikle adından söz ettirir düşüncesindeyim. 

ECO LION: Vermiş olduğu ara ardından çıkmış olduğu ilk koşusunda eksik koşup nefes açan safkan, son koşusunda sevdiği mesafede oldukça başarılı bir düzlük performansı göstermişti. Genelde bu tarz sallı yapılı isimler ara ardından çıktıkları 2.koşularında sıkıntı yaşarlar fakat tam tersi bu isim oldukça güzel bir görüntü çizmişti. Bugün kendisini de yakından tanıyan bincisi ile sevdiği kum pistte pek çoğu koşu ve idman eksikliği bulunan rakiplerine eğer ciddi bir start sorunu yaşamaz ise hakimiyetini hissettirebilir düşüncesindeyim.

SEFİRBEY: Son koşusunda da ön planda tuttuğum isim beni yanıltmayarak düşündüğüm gibi etkili bir performansla kazanmayı başarmıştı. Bugün uzun mesafede çok daha etkili performanslara imza atabilir, etkili jokeyi Müslüm Çelik nezaretinde ciddi rakipler yanında bile kendisinden etkili bir koşu bekliyorum.

ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 2-3-7-6-8-9
2.AYAK: 1-8-3-5-7
3.AYAK: 4-ECO LION
4.AYAK:  //   1-4
5.AYAK: 5-2-1-4 
6.AYAK: 7-2-3-6 

BOL ŞANSLAR

Pin It