HEPSİ YALAN..
Değerli kardeşim Ufuk Çakırın yaptığı araştırmalar sonrasındaki makalesinde öylesine belge ve bilgilerle kanıtlanmış bir bilgi aktarımı varki sanırım bundan sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır. TJK’nın yani ülkemizdeki at yarışı ve müşterek bahis organizatöru durumundaki dernek gerçektende çocukluğumuzdaki masallarda yer almış olan PİNOKYO’ dan farksız bir duruma gelmiştir. Ellerin dert görmesin Ufuk Çakır derim başkada bir şey demem. Son yıllarda okuduğum en önemli araştırma yazılarından bir olmuş bence..

SONSUZ TEŞEKKÜRLER..
Bir bakıyorsunuz bir sabah Adana ilimizden bir bakıyorsunuz başka bir at yarışı yapılan ilimizden yada at yarışı olmayan. Malatya, Uşak, Denizli gibi yerlerden bizlere Haber amaçlı Telefonlar, mesajla ve bilgiler gelmekte.. Sosyal medya daki adreslerimiz ise zaten sizlerle çok daha güçlü olmaya devam ediyor. Allah a şükürler olsunki at yarışı camiasına bu imajı verebilmişiz. Ne mutlu bize ne mutlu, sizlerin sesi olan kalemlerimize.. Geçtiğimiz cuma gecesi için yazdığımız bir yazımıza çok değerli takipçilerimizden sayın (Yıldırım Öztuğ)' beyefendi nin kısa, ancak çok değerli bir yazısı da katılınca. Bize de sizlerden gelen bu yakın alakaya TEŞEKKÜR' etmek elzem hale gelmiş oluyordu. Sağolun varolun biz ve sizler bir takımız unutulmasınki bizim yazdıklarımızı sizler okumaz iseniz yazılarında çalışmalarında bir anlamı kalmayacaktır..yakın ilginiz için binlerce kere daha sevgilerimizi iletiyoruz sizlere

BU NASIL BİR KIVIRMAK ?
Yarım kalan sevgiye, şu emanet gülmeye yaşamadan ölmeye; İTİRAZIMVAR..
Bu tür müzikten hiç ama hiç hoşlanmasamda. Çağdaş bir ozan olarak gördüğüm ( Rahmetle andığımız ) Müslüm Gürses usta nın, bu anlam dolu şarkısı içinde bulunduğumuz şu günleri nasılda özetliyor farkındamısınız ? Çok değil daha iki hafta kadar önce; TJKTV’deki proğramda. Bizim elimizdeki kanlar veaygırlarımız bu tür yarışlar için yetersizdir. Elinde bu varsa bu kadar koşarsın, atçılıkta yatırım olarakta ne verirsen onu alırsın diyen yorumcu bir çok bilmiş kişi,(küçük ve büyük egoların üsdtadı) bir atımızın Dubai’de ikinci olmasından sonra bizim elimizde aygır sorunu yok.. Anne adayı kısraklarımızda on numara durumdadır, açıklamalarını yaparken bana bir zamanlar yılbaşı gecelerinde saat 12’de ekranlarda olan. Nesrin Topkapı hanımı hatırlattı doğrusunu isterseni bu ne pişkinliktir ? bu nasıl bir çark yapmaktır ? bu nasıl bir çirkinliktir. Acaba TJK TV’deki arkadaşımız ilk yorumları sonrasındaki bizim konu ile ilgili yazdığımız yazı mı okudu nedersiniz ? Yalakalığın bu kadarına da PES..Aynende, başta söylediğim gibi İTİRAZIM VAR ! kıvıranlara ve adamlıklarını unutmuşlara, daha ne denilirse siz anlayın ben onu demiş olayım..

İZMİRDE PERŞEMBE NİN BANKOSU ( PATRONİÇE) OLUR…
Bana göre son yarışında Jokeyi yarışın sonların da etkisiz kalınca kaybettiğini izlediğimiz.Klas kısrak PATRONİÇE bu kez daha formda olan bir başka Jokey ile şans arayacak. Bence usta Jokeyinin de katkıları ile potaya çok yakın görünen bu safkanı kuponlarımıza güvenerek tek yazabiliriz..

ALTILI TUTTU : 906 TL

6,5,8,3,4,2,9 

4,5,8,1,7,12 

1,3 

2-PATRONİÇE

4,6,3,5 

1,3,5,7

Pin It