ESER: Son koşusunda da çok güvendiğim isim o gün için bana göre kazanabileceği bir koşudan 2.likle ayrılmak zorunda kaldı. O yarışından sonra idmanlarına hız verip, ciddi galoplar yapan isim fit duruma getirilerek, daha etkili bir jokey ile bu koşu hedef yapıldı. Mesafenin kısalığı vantaj, İstanbul pistinden etkilenmeyeceğini düşündüğüm isimden çok etkili bir koşu bekliyorum. Kuponumda tek olacak.

SZIGETVAR: Normal şartlarda burada koşan tüm atları eşit şartlarda yan yana koyduğumuzda haklı olarak bu isim gerek kalite gerekse kumaş olarak buradaki tüm isimlerden çok farklı bir at... Verdiği çok uzun (227 gün) aradan sonra çıktığı ilk koşusunda bugün dinçlikle çok iyi bir koşu yapabilir. Bugün için kafamdaki tek soru işareti; Bu şekilde çok uzun süre ara vermiş isimlerin eksik koşabildikler.. Bu yüzden altılıyı birazda cazipleştirmek adına tuttuğum rakiplerini de yazarak yıkmaya yönelik bir kurgu deneyeceğim. Dileyen üstte yazdığım detaylara göre kendi şablonlarını bu isim üzerine de şekillendirebilirler.

MEGA STAR: Son koşusunda Grup 2 koşuda kalite isimler yanında koşu temposu da lehine gelişmesine rağmen öne gereğinden erken gelmesi sonucu, beşinci kalmıştı. Stili gereği düzlük üzerinde çok uzun olmayan ama süratli geçmeye namzet koşularda etkili bir kısa sprinte sahip olan isim, bugün yarışı önde götürmeyi seven isimler yanında, azda olsa uzayan mesafenin de avantajıyla bu kez gücünü düzlük üzerine daha sabırla taşırsa, fotoyu önde geçebilir düşüncesindeyim.

BAYEMİR: Son koşularında çok formsuz bir görünüm sergilemiş olsa da, bana göre o koşularındaki başarısızlığının en büyük sebebi; Çok aleyhine gelişen koşu temposu ve üzerindeki jokeylerin etkisizliğiydi. Bugün için ciddi süratli geçmeye namzet koşuda eğer Müslüm Çelik viraja doğru iyi yer tutarsa, çok cazip konumda bulunan ismin, kendisini tanıyan binicisi ile etkili bir düzlük yarışı yaparak iyi koşmasını bekliyorum.

SARRAFŞAH: Son koşularında bugüne nazaran daha güçlü gruplarda ve kum pistlerde koşu içinde yaşadığı şanssızlıklara rağmen etkili bir performans sergilemiş olan isim, bugün aprantisi koşu içinde iyi yer tutabilirse çok etkili bir koşu sergileyebilir düşüncesindeyim.

Sondüzlük.com Tamamen ÜCRETSİZ 

Takipçilerinin desteği ile ayakta kalmaya çalışan bir sitedir.

2.ALTILI ŞABLONUM
1.AYAK: 9.2.8
2.AYAK: 6.9.8.11.1
3.AYAK: 1-MEGA STAR
4.AYAK: 3.1.7.6.5 
5.AYAK: 1.2.6.7.8.11 
6.AYAK: 3.6.14.7.2.4
   


 

 

Pin It