20.10.2017 CUMA BURSA

1.Ayak: Şartlı 1 ile başladığımız Bursa Altılısında ERVURGUN (3) İzmir'den işlerini çok güzel şekilde yapıp buraya geliyor. Safkan İzmir'de yaptığı işleri buraya yansıtırsa geçilmesi zor olur. Bursa kumuna göre İzmir kumu biraz daha ağır ve İzmir'de bu çalışmaları yapan Bursa'da daha da iyisini yarışa yansıtır. Mustafa Çiçek binmesi de safkanın şansının ne kadar fazla olduğunun göstergesi olabilir. Çalışmaları ve idman programlarını incelediğimde AS DE COEUR (1) ve DECARLO (2) en ciddi rakiplerdir diye düşündüm. Tabi birde bültencilerin gördükleri var ve onlarda PRENS RORO (7) ile ÖCALTAY (9) ön plana çıkarmışlar. Artık kupon kurgumuza bakacağız yer kalırsa beşini de yazmaya çalışacağız.

2.Ayak: İkinci ayakta 6 aylık aradan sonra koştuğu iyi gruptaki yarışında beşinci olan SAMİRA (8) burada o yarışa göre 6,5 kilo eksiğiyle koşacak. Dışları dolaşıp geldiği yarışındaki son metreleri çok etkili olan bu safkan biraz daha sıksa belki dördüncülüğü bile alabilecek görüntüdeydi. Galoplarında da oldukça beğendiğim safkan bugün binen Nevzat Avcı ile yaptığı 1.04.2-24.9 rahat işi kadar koşarsa çok iddialı olacak. Dişilere ait bu koşuda çok kolay şekilde virajı dönecek önde kaçanları iyi takip edip viraj sonrası ataklarını sıklaştıracak bu safkan, bugün kazanma ihtimali çok yüksek olan isimdir.  Son yarışlarında vasat gruplarda birincilikler alan ASHRAQA (3) bugün çok ön plana çıkacak ama çok ahım şahım olmasa da kuponda bulunabilir. İstanbul'da iç pistte çok iyi işler yapıp Bursa'ya giden EL SUENA (6) ilk defa kum piste çıkacak ve ilk defa da Kapalı Gözlük takacak. Bu pistte çok uygun rakipler yanında safkan kum koşarım derse mutlaka çok iddialı olacaktır. KÖREBE (9) ve PATIENT (5) bu ikiliden sonra düşüneceğim isimler olurlar. RAZİYE ANA (2) önde çok boş kalırsa sürprizi yapar belki birde ARPELLO (12) çok sürprize yazılabilir. 

3.Ayak: Süper form yakalayan ve en geri beklerken kaçıp kazanan OLTACI (1) bugünde aynısını yapabilir. Safkan en geri bekleyip öne erkenden gelemiyordu son yarışında atı tutamadılar direk kaçtı kimseye şans tanımadı. Bu haliyle bugünde birincilik safkan için zor olmayacak. 55 kiloya düşen sıkleti ve kilo düştüğü aprantisi Doğukan Sav faktörü ile birinciliğin yine en büyük adayıdır. Tek yazana hiç sesimi çıkarmam dileyen değerlendirsin ama geçen hafta HACIVAT (2) tek yazmıştın olmamıştı bugün yazmayacakmısan gelir derseniz de size hak veririm. Bu ikilide yetmez bomba arayalım diyenlere ERDURAN (3), MEHMET BABA (10) ve BOĞAZLI (6) öneririm.

4.Ayak: Baş atların güzel bir mücadelesini izleyeceğiz. Burada koşan isimleri yorumlamak birbirinden ayırmak mümkün değil hepsi kendilerini kanıtlamış isimler. BURKAL (3), GÜMBÜRGÜMBÜR (1), MAVİDALGA (6) eşit şansta görünüyorlar yanlarına birde BATMAN ASLANI (7) yazarsak bu koşuyu rahat seyrederiz.

5.Ayak: ZUZUNAZ (7) normal şartlarda bu grupta geçilmez bir isim. Son yarışında start çıkışı örtüyü kafasından almayı unuttular 4 boy kaldı ve o haliyle geldi dördüncü oldu. Bugün o kadar kalsa yani 4-5 boy oyalansa bile sonunu getirir bu grubu sırtında taşır kazanır. Çıkmadı kaldı o zaman ne olacak derseniz işte o zaman durum karışık. SWORD DANCING (6) bu yarışta Zuzunaz startta kalırsa en şanslı isim olarak görünüyor. Birde LATINAGIRL (5) Tokaçoğlu ile şanslı olabilir ama diğerleri için yarış çok zor.

6.Ayak: Önde kaçıp bitirmeye çalışacak olan ZİLLİ (4) son yarışında virajda enseye bastı döndü geldi. Neden böyle yaptı anlamadık o yüzden bu kadar kötü derece çıkardı ama bu sefer öyle olmayacak gibi görünüyor. Koşudaki tek rakibi olarak DİLLERE DESTAN (1) görünüyor. Son yarışında Tumbulzele'ye dayanan ve son metrelerde geçilen safkan tutarak gelmiş sonda güçlü rakibine direnememişti. Bu sefer bu uygun grupta çok şanslı olacaktır. Kapanışı'da ben bu ikili ile yapacağım. Siz yerim var at yazacağım derseniz SOĞUK ÇERMİK (13), FATMA GELİN (8)  ve TUNCAL HANIM (3) yazın derim.

BURSA ALTILIM
1.AYAK: 3 / 1.2.7
2.AYAK: 8
 / 3.6.9.5 
3.AYAK: 1
 / 2  // 3.10.6 
4.AYAK: 3.1.6.7
5.AYAK: 7-ZUZUNAZ
6.AYAK:
4.1 / 13.8.3

ALTILI GANYAN :12.929 TL VERMİŞTİR

BOL ŞANSLAR

 

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Altılı Kuponlarımızı hep belli bir miktar civarında makul seviyede tutmak istiyoruz..
2- Büyük .miktarlarda, 250-300 TL bandında çok büyük kuponlar vermiyoruz.
3- Kendimizin oynamayacağı kurguları kesinlikle paylaşmıyoruz.

4- Ufaklı büyüklü azaltmalar yapabileceğiniz şekilde şablonlar yayınlıyoruz.
5- Bizim tahminlerimizden esinlenip kendi kurgunuzu yapmanızı tavsiye ediyoruz.
6- Kurgularımızı tamamen büyük ikramiye kazanmak üstüne odaklan
arak hazırlıyoruz.

 

 

Pin It