10.11.2017 CUMA BURSA

1.Ayak: MC GREGOR (4) son yarışında oldukça ciddi faullere maruz kaldı ve ancak üçüncü olabildi. Onur Öztürk start çıkışı hemen öne geldi koşunun liderliğini aldı viraja lider girdi ama içinden Arnavut daldı dışından Aslan adam geldi ikisinin ortasında kalan bu safkan yine de mücadelenin içindeyken Arnavut dışa doğru saptı Mc Gregor'un yolunu kapadı. Bu kadar olumsuzluğa rağmen safkan mücadeleyi bırakmadı iç kulvara daldı ama üçüncülüğü de kurtardı. Dil Bağı ilavesi yapmışlardı olumlu yansıdı bugün birde Kulaklık taktılar eğer oda olumlu olursa birincilik çok zor olmayacak gibi... Kilo uygun ama Onur Atmaca biniyor nasıl bir tempo yapar aşırıya kaçarmı yoksa erkenmi yakalanır tahmin etmek zor. O yüzden rakipleri ile beraber değerlendirdim HARPUT RZGARI(1), GAUDİ (5), ÖZ KURT (2) ve SUPER STEEL (7) ilavesini yaptım.

2.Ayak: TEKMUTLU (10) nun iyi koşup kazanamadığı yarışları anlatmaya kalksak kaç sayfa olur bilemiyorum. Kazanmıycam Maiden kalıcam burada parayı toplamaya devam edicem dese ancak böyle yaparlardı. Yine zor kazanacak isimlerden gözüken SÜNGÜTAY (8) da koşuda start alacak. SERRACEM (12) bunların fotokopisi gibi... İkincilikler güzelde birincilik yok, kuponuna yazanlar her zaman isyanda. GÜMÜŞKUŞAK (4) beraber koştukları Maiden koşuda Tekmutlu'yu geçmişliği ile kuponlarda kendine yer bulabilir. KIZILNEHİR (11) de son yarışında Serracem'e yaklaşmıştı şimdi kilo avantajı var bir yerlerde gelecek, bu birincilikte olabilir.

3.Ayak: Bu yarışı çalışınca kazandığı yarıştan belki de daha iyi koşmasına rağmen son koşusunda ikinci olan BABASEYFİ (6) kazanır dedim, başta kuponuma tek yazdım ama sonra bincisinin devamlı değişmesi beni rakipleri ile beraber değerlendirme yoluna itti. Aprantiler altında uygun kilolar yakalayarak koşan bu safkan bugün ciddi rakibi görünen son Grup 1 yarışını ölçü almadığımız FENERLİCAN (2) ve artık düzelen ve etkili ataklar yapan YÜCELİR (3) e göre önemli bir kilo avantajı yakalamış olsa da bu pistte bu grupta başarılarını tekrarlayabilecek ZEUS (4) gibi ciddi bir rakip daha koşuyor. Koşuyu tek yazmayınca mecburen bu dörtlüyü birbirinden ayıramadan dört at yazdım.

4.Ayak: İstanbul'da ki başarılı yarışlarının ardından Bursa'da Kısa Vade 8 koşan ve çok kolay kazanan INDIAN DADY (3) için Karataş kalkmış Bursa'ya gelmiş. Son üç yarışında biniyor, bugünde safkanı bırakmadı ve ham safkanı iyi tanıyor hem de rakipleri iyi biliyor. Kolay tempoda öne düştüğü son yarışında bir iki rakibi kendisini bozmaya çalışmış olsa da hepsine çok iyi karşılık vererek son metrelerde farkı açan Indian Dady, 1.13.79 derece gerçekleştirdi. Bu performansını yineleyeceğini düşündüğümden ve rakiplerininde 1.14 altına düşmelerinim zor olduğunu gördüğümden INDIAN DADY kuponumda tek olarak yer aldı.

5.Ayak: Açık 2 Yeşil Bursa Koşusunun temposu sonucunu da belirler.  KINOWA (5), MORE THAN A GAME (6) ve  başta kuponlara yazılır. REBEL YELL (9) ve ANGEL HORSE (1) ta kupon kurgusuna göre değerlendirilir. Bu koşudaki atları çok fazla anlatmaya gerek yok hepsi kalitelerini kanıtlamış isimler kimin jokeyi iyi biner, tempo hangisine yarar, kim bugün hatasız koşuya hazırlanmış ise o kazanır.

6.Ayak: HEVESKAR (4) için bu tip kum yarışları oldukça uygun. İki yarış önce yaptığı etkili sprint ile kazanmaya çok yaklaşan safkan son yarışında favori olarak koşmasına rağmen bekleneni verememişti. Reşitbey, Süngütay, Mirhan ve Kızılnehir arkası beşinci olurken kazananın 3 boy gerisinde yarışı tamamlayan bu safkan Selim İpek'le çok geç sprinte kalkmış bariyerden dışa çıkarken çok zaman kaybetmişti. Bugün Gökhan Gökçe ile yapacağı yarış gerçekten önemli ve alternatif bir tek adayı olabilir. Tek yarış koşup altıncı olan İSİM YİĞİT (5) in çok daha etkili koşacağını düşünmek hayalcilik olmaz. Tokaçoğlu tercihi önemlidir kuponlrda bu safkan değerlendirilmelidir. BABASITKI (1) hayatının ilk kum yarışında etkili koşup üçüncülük almıştı artık kazanana kadar kumda devam ederler diyorum ve bugünde kuponumda bulunduruyorum. MİRHAN (8) son yarış üçüncülüğüyle dikkat çekmiş Heveskar'ı geçmişti bugünde aynı başarısını tekrarlama şansı olanlardan biridir. Yer kalırsa UÇANSOY (13) ilavesi yapılır.

BURSA ALTILIM
1.AYAK: 4.1.5.2.7
2.AYAK: 10.8.12 

3.AYAK: 6.2.3 

4.AYAK: 3-INDIAN DADY
5.AYAK: 5.6 

6.AYAK: 4.5.1.8.13

YEDİLİ GANYAN / PLASE
1.AYAK: 1.7 
2.AYAK: 4.1.5.2.7
3.AYAK: 10.8.12 
4.AYAK: 6.2.3 
5.AYAK: 3-INDIAN DADY
6.AYAK: 5.6 
7.AYAK: 4.5.1.8.13

BOL ŞANSLAR

 

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Altılı Kuponlarımızı hep belli bir miktar civarında makul seviyede tutmak istiyoruz.
2- Büyük .miktarlarda, 250-300 TL bandında çok büyük kuponlar vermiyoruz.
3- Kendimizin oynamayacağı kurguları kesinlikle paylaşmıyoruz.

4- Ufaklı büyüklü azaltmalar yapabileceğiniz şekilde şablonlar yayınlıyoruz.
5- Bizim tahminlerimizden esinlenip kendi kurgunuzu yapmanızı tavsiye ediyoruz.
6- Kurgularımızı tamamen büyük ikramiye kazanmak üstüne odaklan
arak hazırlıyoruz.

 

 

 

Pin It