04.09.2017 PAZARTESİ ADANA

1.AYAK:  1800 metre THE FLAMINGO (4) için yeterli gelirmi. Her yarış geliyor yarış bitiyor bu sefer son yarışındaki etkili performansını tekrarlarsa kazanma ihtimali var. Güvenilirmi bence güvenilmez, AKDENİZLİ (2) ile MATİZ (5) in önde kuracağı tempolar ile birbirlerini bozmazlarsa çok koşacak olmasını da bekliyorum. HARD STONE (8), GRAND SPRING (6) ve DIVINE POWER (3) un da iyi koşmalarını bekliyorum.

2.AYAK: Adana Urfa ve Ankara'da EUPHRATES (3)'i çok takip ettik en sonunda kazanmayı başarıyordu son anda geçildi. Bugün kazanma ihtimali yüksek. PRENSES ASLI (9) ilk ciddi rakibi. Bu ikiliyi yazıp geçeceğim varsa sizin aklınıza takılan bir şey ilavesini yapın.  EUPHRATES alternatif tekimdir yedilide bu safkanı tek yazdım.

3.AYAK: Bu koşu normal bitmez. VİCDANSIZ (5), KARA KANTOS (7), MÜCBİR (3), GÜLEN EFE (1), CENGO (6) ve KÜÇÜK DEMİRKIRIM (8) yazalım ilave varsa kupona yapalım.

4.AYAK: BİRKASIM (3) ve BAŞPEHLİVAN (1) rakipleri arasında ayrılmış iki isim. İkisinin de kalitesi ve yarışları bu rakiplere göre biraz ağır basıyor ve bu ikili arasında bitecek bir yarış olabilir.  Ufak kuponlar bu ikisini yazıp geçebilirler. Rakipler YOLDAŞ (5) ve TAŞKIR (2)... Kupon miktarınıza göre değerlendirin.

5.AYAK: Favori olmasına rağmen son kazandığı koşuda benim değerlendirmediğim KÜÇÜK MATRA (2) bugün de favori. Ben bu safkana bir türlü ısınamadım. Bu koşuda başa koymakla beraber yanında koşan FEYAZAN (3) ve MAGFELLOW (4) da çok şanslı görüyorum.  Dilerseniz KAİMBABA (1) ve DUBLIN (6) bile yazabilrisiniz.

6.AYAK: Son ayakta ise HALLAÇOĞLU (6) ve DOKTOR POL (1) mücadelesine katılabilecek bir isimde GİRAY KASIRGASI (2) bu üçlü ile son ayağı geçebiliriz diye düşünüyorum ama benim dikkatimi çekmeyen ilaveleriniz varsa kupon kurgunuza göre yapabilirsiniz.

ALTILIM:
1.Ayak: 4.2.5.8.6.3
2.Ayak: 3 
/ 9 
3.Ayak: 5.7.3

4.Ayak: 3.1

5.Ayak: 2.3.4

6.Ayak: 6.1.2

BOL ŞANSLAR

Pin It