07.09.2017 PERŞEMBE ANKARA

Son koşusunda oldukça iyi bir performans sergileyip kazanmasa da kazanan kadar iyi koşan UZUNBEY (6) ilk altılı ilk ayak BANKO önereceğim isimdir. Safkan Ankara'da çok dillendi, herkes konuşuyor Yoldaşhan'ın yarım boy gerisinde bitirdiği yarışından daha iyi durumda olduğunu söylüyor. Krdeşlerinden Savaşatı çimde kaznamıştı, Kasap iki yarış kazanmış ikiside çimdeydi. Çime ilk defa çıkacak ama koşacak yapısı kapasitesi var etkilenmezse kazanır.

POWER OFF (2) hayatının ilk yarışında elde ettiği üçüncülükte Nurettin Şen ile 1.13.02 yapıp kazananın 1 boy arkasında yarışı bitirmişti. Bugün o yarışa göre 3 kilo eksik ve üzerinde Halis Karataş var. Yarış kazanmış rakipleri olsa da derecesini biraz daha aşağılara çekeceği için ilk altılıda alternatif tek adayı olabilir. Rakipler yarış kazanmış  iki safkan BEST OF ELA (1) ve METAFORA (3).

Yedili ganyan ayağında hafta sonu Enternasyonel koşup Ankara'ya geçen GÜMBÜR GÜMBÜR (1) var. Kısa VAde 8 yarışta 64,5 kilo ile koşacak safkan son yılların en ağır kilosu ile mücadele edecek. Bence tek handikapı kilosu yoksa kazanır derdim tek yazardım. ERKMEN (3) ve AKARÇAY (2) rakipleri..

İkinci Altılı

1.Ayak: Maiden yarışla İkinci altılıya başlayacağız Karamazı ekürisinin safkanı EGESAL (3) üç yarışta gösterdiği performansla ilk sırada kendine yer buluyor olsa da çimde nasıl bir performans sergileyeceğini kestirmek zor. Çimde iyi koşacak isimlerinde yer aldığı ilginç bir yarış olup koşu sürprizle biterse şaşırmam. Özellikle ilk yarışından beri takipte olduğum yazmaktan usandığım bir isim UÇAN BRENDA (11) bu sefer pek önerilmiyorken cazip olabilir. BURUK SULTAN (8) koştuğu yarışlarda tatminkar sonuçlar alıyor bugün Selim İpek idaresinde kazanabilir. BABA FARUK (2) Ankara'dan özel tavsiye ve ALTINKAFES (1) koştuğu yarışlarda bir ileri bir geri yapmasına rağmen bugün Ahmet Çelik ile iddialı. Bu beşli ilk planda yazılmalı devamında ZEHİR HAFİYE (7), TURBONUNKIZI (10), TEKSAYFA (9) ve KARABERK (4) düşünülmeli.

2.Ayak: Dişilere ait Kısa Vade 8 yarışta her yarış birinciliğe saldıran ve son iki yarışını kazanan bir isim MY WILL (1) yine iddialı durumda. Selim Kaya ile koşuya katılacak bu Cuvee yavrusu 59 kilonun altında zorlanma ihtimali olduğundan kuponumda tek olmayacak. Özellikle çok gerilerde koşuyu beklemez ve yerini zamanını ayarlayıp önlere erken gelir sprintine başlarsa ekürilerden BLAGAY (3) ın çok farklı koşmasını bekliyorum. Yine PEARL GEM (8) gibi her koşu elinden geleni yapan ve etkili sonuçlar da alan bir rakip koşuda mevcut. YOLANDA (11) ise hayatının ilk yarışında geçilmez denmiş kazanmıştı ve önü daralmasına rağmen harika ataklar gerçekleştirmişti. Bu seferde bizim ekip kazanır diyor kuponda yer alsın. Ben pek tutmuyorum ama LET HER GO (6) Karataş binmese bu kadar puan çıkmazdı yinede bizim kuponda yer alsın gelirse favoriden yatmayalım.

3.Ayak: KAINAT (6) iyi koşup bazı yarışlarda sonunu getiremiyordu, çok formda olmasına rağmen kazanmakta zorlanıyordu ve ilgilileri son koşusunda Dilbağı denediler Dişilere ait Kısa Vade 8 yarışta çok iyi koştu ikinci oldu. Bugün Dilbağı ile devam ettiler ve yine uygun sayılabilecek bir grupta start alıyor. Bugün safkan çok iyi koşacak düşüncesindeyim, favorimdir ve ekürilerden THE DAUGHTER SUN (1) ile birlikte ilk etapta kuponumda yer alacaktır. 

1.ALTILIM: Kupon Bedeli 97.20 TL 

1.Ayak: 6-UZUNBEY
2.Ayak: 4.2.5.1
3.Ayak: 2
.1.
4.Ayak: 1.3.2
5.Ayak: 3.11.8.2.1.
7.10.9.4
6.Ayak: 1.3.8.
11.6

1.ALTILI Ganyan: 10.013 TL İkramiye Vermiştir

 

BOL ŞANSLAR

 

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Altılı Kuponlarımızı hep belli bir miktar civarında makul seviyede tutmak istiyoruz.
2- Büyük miktarlarda, 250-300 TL bandında çok büyük kuponlar vermiyoruz.
3- Kendimizin oynamayacağı kurguları kesinlikle paylaşmıyoruz.

4- Ufaklı büyüklü azaltmalar yapabileceğiniz şekilde şablonlar yayınlıyoruz.
5- Bizim tahminlerimizden esinlenip kendi kurgunuzu yapmanızı tavsiye ediyoruz.
6- Kurgularımızı tamamen büyük ikramiye kazanmak üstüne odaklanarak hazırlıyoruz.

Pin It