MENDIP ( USA )

Baba : HARLAN'S HOLIDAY
Anne : WELL SPRING
Kısrak Babası : CORONADO'S GUEST
Doğum Tarihi : 01.01.2007
Yükseklik : 1.67
Hara Giriş Tarihi : 2015
Harası : İzmit Aşım İstasyonu
Yer : Kocaeli
Fiyat: : 6000 TL - CANLI TAY / 70 kontenjan

Amerika’daki 2 Yaşlı satışlardan 375.000 USD.- ücretle Sheikh Mohammed tarafından satın alınan, Godolphin`un ünlü antrenörü Saeed Bin Suroor himayesinde koşan ve yaklaşık 900.000 USD.- ikramiye kazanan safkan, babasının en çok kazanan yavrularından biridir. Shanghai Bobby ve Willcox Inn ile Harlan`s Holiday`in en çok yarış kazanan tayları ile birinciliği paylaşmaktadır. Mendip'in kardeşi Inti Mischief in 2016 yılı Aşım bedeli 45.000 USD olup tamamıyla dolmuştur.

Aygırın anne familyasi Güney Amerika`nın en iyi kısrak ailelerinden gelmektedir. Üçüncü anne La Chaposa Clásico Copa de Oro Clásico Internacional América G1, Clásico Velocidad G1 ,Clásico Dos de Mayo G3 kazanarak 2 yaşlı şampiyon dişi tay ve 3 yaşlı şampiyon sprinter dişi tay olmuştur. You and I isimli aygırı vermiştir. Üçüncü annenin adına klasik yarış düzenlenmektedir.

İkinci Anne Chaposa Spring de, gene kısa mesafelerde çok başarılı olmuş ve 1400 metre 1.21 içerisinde 2 kez G1 yarış kazanmış bir kez de G1 de ikinci gelmiştir. Birinci Anne Well Spring de, Mendip gibi bir şampiyon vererek anne hattının ne denli güçlü olduğunu kanıtlamıştır. 

Uluslararası pedigree`ye sahip bir aygır olan Mendip, yetiştiricikte en basarılı aygırların mesafesi olan 1600 m. - 2000 m.’de Grup yarışlarını kazanması, tam istenilen özellikler arasındadır. 5. jenerasyonunda Northern Dancer olmayan Mendip, eşleştiği kısraklara alternatif kan hattı sunması ile beraber, kısrakların pedigree`lerini yükseltecek özellikleri taşımaktadır.

AT SAHİBİ İLETİŞİM BİLGİLERİ
Ad Soyad : Topaz Stud
Telefon :  
Cep : 05322414390
Adres : Topaz Harası, Yolçatı Mah. Darüşşifa Cad. Silivri İstanbul Turkey
E-Mail : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Pin It