“GÖZÜMDEN KAÇMAYANLAR” ( Perşembe / İzmir)

BU YARIŞTA NE OLDU ?

Geçtiğimiz perşembe gecesi İzmir ilimizdeki 6). Koşuda yaşananlar nihayetinde İzmir ilimizde görevli yerel komiserler yarışı haklı olarak “REYSEN” inceledi ve yine doğru bir karar olarakta sıralamayı değiştirdi..

Buraya kadar herşey iyi hoş ancak yarışı profesyonel göz ile izlediğimizde yarıştaki olumsuzlukların daha yarışın 800lerinde başladığı BONE’ isimli safkanın söz konusu metrelerde serlik yaptığı yanındaki rakibinden kurtulduktan sonar da Jokeyinin direktiflerine pekte uymadan koştuğu görülmektedir.

Bu durumda son 600’lere gelen safkan “Jokey”inin eline tabi olmaması, yada buaralar da Jokey kardeşinizin at’a olan hakimiyetini kaybetmesi nedeni ile yarışın son virajı yani;

600 tabelası civarında kötü bir şekilde; Töközlemiş, aksiyonları bozulmuş ancak at’ reflex olarak yeniden koşar duruma geçerken, bundan sonrasında dağınık bir şekilde çıktığı düzlükte önce pistin dışına kaymış. Daha sonrasın da ise, yeniden pistin içine girmeye çalışan Jokeyi “nedeni ile” yarışta diğer atlara tehlikeli biçimde yaklaşarak yarışın tüm gidişatına da etki etmiştir..

NOT..;( İsteyen yarışın tekrarını izleye bilir )   

Alınan karar doğrudur REYSEN’ yapılan değişiklik konusunda yerel komiserlerimizi; TEBRİK’ ediyor!!

Jokey kardeşimiz (A.C.Dağdeviren) kardeşimize de yaşamak üzere olduğu ve atın yeniden düzelmesi ile kurtulduğu KAZA’ nedeni ile geçmiş olsun diliyor, ancak bundan sonraki yarışlarında daha Dikkatli olmasını tavsiye ediyoruz..

Yarışın sonlarında yaptığı haraketin Jokeylik ile uzak yakın bir ilgisi yoktur önce kendi canını, sonar atını ve diğer atlar ile Jokey arkadaşlarını TEHLİKELİ biçimde zora sokmuştur ! Umuyoruz bu şekildeki gereksiz FAULLER’ konusunda bu arkadaşımız daha dikkatli olur..

YEREL KOMİSERLERİN "REYSEN" İNCELEDİĞİ YARIŞ SIRASINI  NEDEN DEĞİŞTİRDİĞİ HAKKINDAKİ RAPOR..;

10 numarada kayıtlı BONE isimli atın binicisinin yapmış olduğu hareket nedeniyle koşu Kurulumuzca resen incelenmiştir. Kurulumuzca yapılan inceleme sonucunda At Yarışları Yönetmeliğinin 122. maddesi 7. fıkrası gereğince, (gayri resmi sıralama9,10,3,7,4,1 iken) aşağıdaki şekilde re’sen derece değişikliği yapılmasına karar verilmiş ve sıralama;

1 inci 9 haşa no’lu BIANCO, 2 inci 3 haşa no’lu UY SCUTI, 3 inci 7 haşa no’lu HİKMET AĞA, 4 üncü 10 haşa no’lu BONE, 5 inci 4 haşa no’lu BADENUR, 6 ıncı 1 haşa no’lu GO CYCLONE şeklinde kesinleşmiştir.

10 numarada kayıtlı BONE isimli atın binicisi Atakan Cem DAĞDEVİREN son düzlükte usulsüz kulvar değiştirmek suretiyle yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını yasal süresi içerisinde vereceğini beyan ettiğinden gerekli işlem savunmasını takiben yapılacaktır..

Evet izmirde görevyapmakta olan yerel komiserleri her zaman en sert şekilde BİZ’ eleştirdik..Yetersiz belge ve bilgiler ile görev yapmakta oldukları ise zaten gün kadar aşıkardı..Ancak bu defa aldıkları ve uyguladıkları karar yerinde ve yapılması gerekli bir işlemdi !

BİZ BU DOĞRU VE YERİNDE UYGULAMAYI…www.sonduzluk.com adına; AYAKTA ( ALKIŞLIYORUZ )

İZMİRDE PERŞEMBE BANKOM

İzmirdeki daha önce koşmuş olduğu yarışlara bakacak olur isek bu mesafeyi ( 1.35)’ civarında koşabilen ve bu kez eküri desteğide olan SİLLE TOKAT bence  yarış içinde bir aksilik olmaz ise kazanmaya çok yakındır Banko

1.Altılı;

2 / 1,9,3 / 2 / 10,2,8 / 1,2,3,4/ 8,4,1,2

2.Altılı;

1,2,3,4 / 8,4,1,2 / 12,2,1,10,8 / 1,10 / 5,9 / 3

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023