TJK BİZ SENİ KİME ŞİKAYET EDELİM ?

Evet bu yazımız için sadece belli bir kesimi takip etmek yeterli oldu çünkü hep veya her zaman diyelim yapılan ( Bilerek yada bilmeyerek) yapıla geliyor.  Bu konuda hemen her; DİNİ BAYRAM’da, yazılarımız oldu ve açıklamalarınıda yaptık.. Bilindiği üzere Ülkemizin kurucusu ve Ulu önderi..;

 Mustafa Kemal “ATATÜRK” Türkiye’nin bir Cumhuriyet ülkesi olduğunu ve dini inanışının da “İslam” olduğunu bir çok konuşmasında vurgulamıştır !

Bakınız şimdi kısaca bir kere daha bu konuda yazmak istiyorum çünkü; Ülkemizdeki at yarışı organizatörü kurum “Dünyaya açılan penceresi” durumundaki kendi internet sitesinden Bu yanlış anlatıma devam ederken Ne yazık tüm asli üyeleri, idarecileri genel başkanı ve İstanbul ilimizde görev yapmakta olan ( 6 genel müdür yardımcısı ) ile yönetimdeki her değişim sonrasında bu görevde kalmayı başaran  1 Genel müdür, bu yanlış anlatıma bilerek yada bilmeyerek devam etmektedir !

( Biz son birim fiyatı zamlarını; “yarış sever için yaptık” açıklamalarının sahibi olan kişidir kendisi..)

NEDİR BU YANLIŞ ?

Bakınız ülkelerin ve inanışların özel bayramları vardır ve bu günler ayrı anlamlar taşımaktadır. Örnekleyecek olur isek; (Hırıstiyan, yahudi, budist yada islam) dinlerinde özel günler için kutlama ve hitap şekilleride elbette değişiklikler göstermektedir..

Sonuç olarak dini bayramlar ve ülkelerin askeri neticeler sonrasındaki başarılarını kutlamakta olduğu bayramlar ayrı mana ve anlatımlardadır: Yine örnekleyecek olur isek acaba birileri çıkıp yaptığı açıklamada ya da günlük yaşamdaki konuşmaları ve kutlamalarında size yada topluma;

 “23 Nisan bayramınız” 19 Mayıs bayramınız ya da 30 Ağustoş Zafer Bayramınız MÜBAREK OLSUN dermi..? 

Demez elbette çünkü bu tür bayramlar O’ ülkenin kuruluşu, zaferleri yada önemli askeri başarılarını anmak için olan bayramlardır ve elbette ki doğru kutlama şekli ; KUTLU OLSUN’ şeklindedir!

NEDEN VARSINIZ ?

Ülkemizin at yarışı organizatörü başta sayılarını şu an hatırlayamadığım tüm ASLİ ÜYE’leri sonrasındaki tüm YÖNETİM KADROLARI ve BAŞKANI daha sonrasındaki İstanbul’da görev yapmakta olan 6 Genel müdür yardımcısı ve Genel müdürü ve belki de saymakta fayda olacak olan Maaş’a bağladığı yada Reklam desteği verdiği ve “SUS, PUS” ettiği tüm at yarışı MEDYA’ kurum yada kuruluşları ile birlikte bu yanlışa devam etmektedir !

Şimdi bu konuda bir başka örnek veriyoruz tüm atçılık camiası ve ülkemizdeki kamu yararına kurulmuş olan ve kar amacı gütmeyen bir kurum olarak bilinen at yarışı organizatörü bu kuruma Bakınız bir yabancı, islam aleminin  kurban bayram’ını nasıl kutluyor

AÇIKLAMA ( TÜRKÇE )

Yazılarımızı okumaktan hoşlanmayanlara yada önemsizmiş gibi davranmakta olanlara sanıyoruz bu son örnek konunun öneminide anlatacaktır..

Zelenskiy’den “Türkçe”Kurban Bayramı' mesajı..;

Müslümanların bayramını kutlamak istiyorum. Barışın yeniden kurulmasını ve kötülüğün her zaman kaybetmesini diliyorum. “Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

NOT..;

  “ Zelenskiy”    Neden “kutlu olsun” ya da “kutlu” eki ile konuşmayı bitirmedi? Çünkü danışmanları araştırmış ve doğru olanı okunan metne yazmış! bunu acaba bizim ülkemizdeki bir kamu kurumu yapamıyormu ? ayrıca asli üyeler yöneticiler ve başkanı bir tarafa Yarış severimizin katılımları ile maaş’ almakta olan bu kurumun (6 Genel müdür yardımcısı ile 1 genel müdürü) hiç mi dikkat etmiyor bu konuda ?

“1950” YILINDAN BU YANA VE SONRASINDA..

1926 Yılında Ulu önderimiz “Mustafa kemal ATATÜRK”ün, kurduğu AT ISLAH ENCÜMEN-I’ isimli ülkemiz atçılığındaki yarış atlarını ıslah ve ülkemizdeki at yarışlarını organize etmekle görevlendirilmiş olan KAMU YARARINA bir kurumu 1950 genel seçimleri sonrasında FES’ ederek bir başka isimle kurulmuş olan TJK’ ne yazık ki kendi tarihini yazarken de inanılmaz büyük hatalar yapmıştır !

X). Bu neden ile söz konusu kurumun tarihçesine bakılarak ve bu bilgiler baz alınarak yazılmış ve halen yazılmakta olan atçılığımız ile ilgili tüm araştırma ve tarih kitapları YANLIŞTIR !

Bunca yanlış yapılmış işler arasında Yanlış tarihi bilgi aktarımı ülkemiz insanı için özel anlamlar taşıyan günlerde bile dikkatte uzak laf ola beri gele şeklindeki mesajlar yayınlamakta olan ve bir yabancı kadar bile konuya hakim olamayan bu kurumu biz kime nereye ve kime nasıl bir şekilde  ŞİKAYET EDELİM?

ŞANSINIZ BOL BATINIZ AÇIK OLSUN

CUMARTESİ İZMİR BANKOM

Oldukça cazip sonuçlara gebe görünen İzmir yarış programında sizlere önereceğim güvendiğim safkan birkaç yarıştır yakın takibimde olan ve şansızlıklara uğradığı bu neticeler sonrasında bu kez en iyi neticeye hayli yakın gördüğüm FIRATIN ÖFKESİ bu kerede yarış içinde bir aksilik olmaz ise bence kazanmaya yakındır Banko..

1.Altılı:

2,4 / 4 / 1,3 / 2,5 / 3,4,5 / 2,4,9

2.Altılı;

3,4,5 / 2,4,9 / 2,8,9 / 2,4,6 / 2,5,8 / 16

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023