ÇOK “ACI” BİR BAYRAM HABERİ

Kimine göre hoş ve unutulmaz kimine göre sıradan bildik. Kimine göre ÖZLEM’ dolu bir bayramı daha geride bıraktık. Ancak bizleri camia olarak hayli üzen bir haber vardı ki ne yazık ki camia dışında bile olsa üzülmeyecek gibi değildi..

Bursa’mızdan “Cuma Demirkıran” kardeşimizin haberini bir sosyal medya platfomunda okuduğumuzda elbette üzüldük. Ancak sonrasında biraz düşündüğümüzde olayın, vahim olan bir başka boyutu  ne yazık gözler önündeydi.. Dilerseniz önce söz konusu haberi bir kere daha okuyalım;

“UĞURCAN DEMİRBAŞ”

2020 Yılında mezun olan genç aprantilerimiz'den (Uğurcan Demirbaş) Atlarının idmanı için Biricik ekürisi'nin Atları ile Eşkel'in esence köyünde Deniz'de Yarış idmanını yaparken boğularak hayatını kaybetmiştir.. Genç kardeşimize ALLAH'TAN Rahmet diler yakınlarının ve camiamızın başı sağolsun..

Öncelikle haber için “Cuma Demirkıran” kardeşimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Habercilik maalesef böyle! bizler çok üzücü haberleri de yazmak zorundayız. Elleri dert görmesin “Cuma” kardeşimin.. ancak burada tam olarak anlayamadığımız bir durum var acaba rahmetli kardeşimiz atlar ilemi idman yapıyordu olay sırasında yoksa kendisi için adale yapısına katkı amaçlı bir plan dahilinde olan yüzme idmanlarımı yapıyordu acaba ?

YÜZME İDMANLARI !

Bilindiği üzere spor dallarından olan yüzme kendi içinde ayrı bir idman gerektiren ve çok zor olan ( ağır) idmanları kapsar bu durumda. Diğer spor branşların da faaliyet gösteren bir sporcu un ( Futbol için ya da bir Jokey) için Yüzme idmanlarının dozu önceden planlanmış olmalıdır. Aksi durumda anı kramplar ve nefes dengesizlikleri yaşamak çok olasıdır. Öyle ya da böyle bir genç sporcumuzu yitirdik ve yaşananlara üzülmemek elde değildir.

Baştan bu yana anlatmaya çalıştığımız üzere spor dalları içinde en zorlarından olan yüzme diğer dallarda uğraş vermekte olan sporcular için çok büyük dikkat gerektiren ve kesinlikle bir plan çerçevesinde yapılması gereken ancak ( bir sporcu için ) kesinlikle eğlenmek amaçlı olmamalıdır. Aksi durumda çok üzücü şeylerinde yaşanması kaçınılmazdır.. Dilim pek varmıyor ama sanırım bu yaşanan olayda ihmal ve adam sendecilik ön planda ve sonuç ise yaşanacakların en kötüsü www.sonduzlu.com olarak sporcumuza Yüce Allahtan rahmet yakınlarına ise sabırlar diliyoruz..

YAZ AYLARINDA İZMİRDE ( CUMARTESİ/ PAZAR )

HADİKAP VE ŞARTLI YARIŞLAR.. Evet mevsin yaz İzmir ilimizin hem çok özel zamanlarıdır bunlar hem de çok sıkıntılı olan zamanlardır.. Şehir içinde kimi zaman 45’ derecelerde olan hava sıcaklığı İzmirimizin hafta sonları yazlıklara göç ediyor olması bir yana plansız ve iş bilmekten uzak üst akılların yaptıkları planlarla bir kere daha kanıtlanmıştırki. Kaliteden uzak ve plansızlıkla bir beden durumdaki bu at yarışı programları yarış severimiz için hiçbir anlam taşımamaktadır..

1950 yılından bu yana ülkemizdeki at yarışlarını organize etmekte olan bu kar amacı gütmeyen kamu yararına kurum kar yıl sonu hesaplarında KAR’da çıkmıştır bir sonraki sezonlara ?

Üstelikte “şartlı ve maiden” yarışların çok sayıda yarış severimize diretiliyor olması da at yarışları için sanırız ki hatırı sayılacak kayıplara neden olmaktadır.. Kaliteden uzak bu tür programlar ile yarış severi Hipodromlara çekmek ve yeni yarış sever yüzleri edinmek şöyle dursun olan yarış sever sayılarında da, kesinlikle büyük sayılarda düşüşler kaçınılmazdır..

Birileri halen ben yaparım olur! kafasında bu işleri yaparken zararlı çıkan sadece ve sadece; DEVLETİMİZ’ olacaktır.. kimseye hesap vermem, yıl sonunda ise “DENK” bütçe ile yoluma devam ederim deniliyor ise yaparım olur bakalım daha ne kadar sürecek bir düşünce olarak karşımıza çıkacak. ŞANSIZIZ BOL BAHTINIZ AÇIK OLSUN

PAZAR İZMİR BANKOM

Bu aralar hayli formda olan Önce İzmirde sonra İstanbulda gayet tatminkar iki yarış kazanmış olan usta ellerdeki “ÖZ DOĞA” yarış içinde bir aksilik olmaz ise bir kere daha  kazanmaya çok yakındır Banko..

Altılı;

2,7,1,10/ 1,7,3,8/ 4,7 / 9 / 1,7,6/ 2,5

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023