İZMİR'DE OLMAZ..!

Geçtiğimiz Pazar günü İzmir yarışlarındaki ilk ayak için “2.Altılı” başlarken PC’den TV’ ye geçip. izlemeye başladım yarışı. Yarışın başlarında atlar ve jokeyler iyi yer bulmaya çalışırken yarışı anlatan arkadaş ancak ön taraftaki görebildiği  atları anlatıyordu..

Sonra buradaki atlar pistin karşı tarafındaki “yokuş” a, geldiğinde doğal olarak hız kaybetti ve sıralar belirlenmeye başladı. Bu arada yarışı anlatan (Hüseyin) kardeşimiz arkadaki atları anlatıyor, ancak sıralamada’ laf ola beri gele, anlatımlardı bunlar. Sıralamada anlatılan atların çoğu yanlıştı.. yarış anlatılan yerdeki görüş ile yarışın sürekliliği konusundaki zorlukları iyi bilen biri olarak bu şekilde yarış izlemekse oldukça can sıkıcıydı.

İZLİYORUZ AMA !

Neyse atlar düzlükte bu kez yokuş aşşağıya inmeye başladığında. Önde iki safkan mücadele ediyordu! gerideki atların ise bu iki ata yaklaşmaları bile sözkonusu değildi. Önde az farkla HINBO ( 1 ) yarışa liderlik yaparken. İçeriden ALKILIÇ ( 12 ) kolayca gelip onu ekarte etti ve yaklaşık 1 boy kadar fark yapmışken. Yarışı anlatmakta olan arkadaşımız öndeki atı ( 5 ) numaralı BAYAN MAHUR olarak anlatmaya başladı.. Bu anlatım, atlar potaya girmeye yakın bir mesafeye kadar devam etti. Sonrasında olayın farkına varan arkadaşımız “DÜZELTİYORUM” İfadesi ile yarışı kazanan at olarak (12) numaralı ALKILIÇ’ olarak ilan etti. Etti  ama bizde keyif falan kalmadı işin açıkçası !

ÇOK YAKIN

Türkiyenin en ve en güzel şekilde yarış izlenen Hipodromu olan ( Tribünler pistte çok yakındır.. ) Bu yerde, yanlış yarış anlatmak oldukça düşündürücü bir durum olarak, bizdeki kayıtlara geçti  ! Allah aşkına ( 5 ) ile ( 12 ) nasıl karıştırılır? Benzerlikte yok ! Yani 2 ..12 falan olsa tamamda bu nedir yani ? at ne öndeki mücadelede var ne sayılarda benzerlik var arkadaşımız belliki formalara bakarak yarış anlatıyor ve bu hata bu nedenle yapıldı..Üzüldüm ve birazda kızdım ama ne diyeyim zaten keyfimiz kaçık bunlarıda yaşamak bize nasip oldu. Bu arada aynı günün akşam saalerinde TRT3’ ten bayanlar avrupa kupası Futbol final maçını izlemeye başladığımda bakın neler oldu;

EYVAH , EYVAAAH..BETERİN BETERİ VAR !

Maçı anlatacak sipiker arkadaş sunuma başladı Almanlar beyaz forma ile sahada dedi anlatımcı arkadaşımız. Ancak işin tuhafı Alman milli bayan takımı sahada” YEŞİL” forma ile oynadı. Daha sonrasındaki, yanlış anlatımları ne siz sorun ne ben anlatayım. Koner dedi Taç atıldı avut dedi korner atıldı. Kısacası bizim yarış anlatımı işini yapan, arkadaşlarımızı öpsekte başımızamı koysak ne dedim kendi kendime..

64 KİLO İLE KAZANDI..

Bu kilo ile bu yarış nasıl koşulur ? İzmirdeki Pazar gününün  en önemli niteliğindeki ( KV ) yarışta oldukça az görünen bir olayı yaşadık.

Yarış başladı o’ en gerilerde bekledi. Rakipleri önlerde mücadele ederken o yine bekledi.. Yarışta son düzlüğe çıkıldığında geldi hakimiyetini hissettirdi, rakiplerine ve nihayetinde öne çıktı ve numarayı aldı. Ancak rakiplerden “ATEŞ ALAN” onu rahat bırakmadı.

Geldi ve bir aralık yarışa hakim gibi olduysada. Ağır kilosuna karşın ( 64 )  mücadeleyi hiç bırakmayan.Yarış içinde güçlü ve hayli sağlam görünen” TORAMAN KAYA” yeniden tazeledi. Yarış benim der’ edası ile potaya uzandı..

Evet mücedele güzeldi, atın sonlardaki direnişi ve kazanması mütişti. Ancak yarış sahalarında bu kilo ile yarış kazanmış kaç at var derseniz? işte o’ çok ama çok az..Helal olsun atın ilgililerine iyi hazırlanmışlar ve bu yarışı hedeflemişler. Sonuçta atlarıda, bu usta ellere kazanarak cevap verdi. Nice başarılı yarışlara diyelim tebrikler..; TORAMAN KAYA ( 64 ) bunu not alın bence !

Hayat ve yarışlar devam ederken yaşam içerisinde olmadık şeyler çıkmakta karşımıza bunlardan biride ne yazıkki yine İzmirde yaşanmakta..

Şehir olarak inanılmaz bir çirkinlik ve iğrençlik yaşanıyor İzmirde ve ne yazıkki bu durum halen devam etmekte ! Nemi oldu? hah’ işte bunu yarınki yazımıza detaylandıracağız,yarına kardar;  ŞANSINIZ BOL BAHTINIZ AÇIK OLSUN

İZMİRDE CUMARTESİ BANKOM

Mesafe ve pist olarak avantajlı olan formda safkan ŞAH DRAGON buradaki uygun rakipler arasında yarış içinde bir aksilik olmaz ise bence kazanmaya çok yakındır Banko..

Altılı;

1,3,6,7,8 / 5,6,2,11,4,7 / 1 / 1,7,2/ 2,8,1/ 1,5,2..

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023