GEMİLERİ YAKMA ZAMANI..

AT YARIŞINI (HAŞE BEZİNDEKİ NUMARA OLARAK GÖRMEYEN) BİR VALİAHT’ ARIYORUM DEDİM;

YANIT..; Ben aradığın kişi değilim, ağabey' yakında ev kuracağım ( evleniyorum anlamında sanırım) ayrıca başka özel iş, uğraşlarım var. Ancak "Tahmincilik" yapıyorum.

Bildiğiniz üzere ben yaklaşık 2 yıldır; ( yarı emeklilik dönemim diyorum ben buna ) şu an yaşam içerisinde belki de bir vaz geçilmez olan “AKILLI TELEFON” bir tarafa doğru düzgün. Telefon bile kullanmıyor.. Zamanımın çoğunu; PC' başında yaşamaktan belki de' Sosyal medya ile çok ilgilenmiyor ve işin açkcası biraz; "A’sosyal" yaşamaya gayret ediyorum..

BİLA'ÜÇRET OLARAK ( ÜCRETSİZ..)

Sonuç olarak ise Ustalarımızın da, bize yaptığı gibi bizde KALEMİMİZİ' bir arkadaşımıza bir süre birlikte çalışmak şartı ile devir edip. Önümüzdeki zamanlarda, at yarışlarını sadece bir yarış sever olarak izlemekten yana olacağız’ diye hayaller kurarken.. Ama bakın geçtiğimiz pazar sosyal medya marifeti ile tanıdığım bir genç bana ne diyor?

-Ben yakında yuva kuracağım, ayrıca özel işlerimde çok yoğun, bu nedenle sizin aradığınız kişi ben değilim..! Şimdi delikanlım aslan parçam benim aradığım kişi sendeğilsin de' bir sitem var ayrıca Tahmincilik yapıyorum diyorsun..;

Şuna sen desene beni bu konuda sadece çıkarlarım ilgilendiriyor! işin en; KOLAY' kısmı olan TAHMİNCİLİK' para kazandırıyor!.. Bana ve ben "KURNAZIM" arkadaş, cin' olmadan şeytan çarpma nın, peşindeyim desene be' kardeşim..

KIRDIM "KALEMİ"

Evet inanırmısınız şu kısa sohbet sırasında karşımdaki' deli kanlı, kibar ve hoş bir dil ile bana yazmış olmasaydı çok daha başka tepki gösterirdim kendisine..Ben dedim ki, gel kardeşim sana bu işin her yanını öğreteyim. Bunun karşılığı olarak senden para pul' istemiyorum. Elimdeki tarihi bilgileri sana aktarayım yazılı ve sözlü olarak belgeleri ve elimdeki geçmiş yıllara ait olan resimleri sana vereyim,demek istedim ama bakın karşımdaki arkadaşımız bana ne dedi;TAHMİNCİLİK YAPIYORUM' aradığınız kişi bendeğilim !

Yorum sizlerin olsun.. Bende söz bitti “Kalem” kırıldı..Artık Kimseye bırakacağım, hiç birşey yok elimde. Benimle yok olacak ise olur.. Gelelim Pazar yarışlarına;

(GÖZÜMDEN KAÇMAYANLAR)  “ Pazar/ İzmir “

1.Koşuda; Komik, şeyler yaşandı bence. Favori durumundaki “Ankara”nın, usta Jokeyi önce kaçayım dedi olmadı öne çıkamadı. Bekledi, ama atı sonlarda kendisine cevap vermedi..Sonuç ,favori safkan; “Ankara” 1900 kum’da ancak ( 7. ) Olabildi..İlk yarışındaki o’ fiyakalı birincilik sonrası bu sonuç ona pekte yakışmadı ama sonuç bu. Aslında çok basit bir açıklaması var bu yarışın!!

Önde gidecek, bu safkan bu kesin( Tempocu)’ mesafede mil’ yani en çok 1600’ olacak bakın, bu tür atlarda ( Mesafe sorunu var ise ) “Jokey” faktörü, bile bu durumda ata bir katkı yapmıyor ise atınızı, tanımak’ sanırım en iyisi.. Yarışımı kim kazandı? Koşu tecrübesi daha fazla olan ve mesefe koşabilen DİLEK TEPESİ’ ayrıca Boğacan’ isimli safkanında bu ikinciliği hiçte fena değil dikkat..

2.Koşu; Canım kardeşim “Yusuf Bulut” tayını çözmüş.. Onu “Last Erthquake” Babası gibi ( Bay Çifçioğlu)’ kaçırarak, koştu ve üst,üste ikinci kez önde giderek bitirdi. Olay bu işte tayı çözün’ sıhatli olsun, kazanmak kaçınılmaz..”Heat of Space” Bana göre ilk defa, yarış atı gibi koştu bitiriş derecesi de bu tür rakipler için bence yeterli ”Batuhan” kardeşime kazanmak yakın gibi, hayırlısı bakalım..

3.Koşu; “Doğu Bayazıt” çıktı ve en iyi şeyi yaptı. Temposunu kurdu, gelene cevap verdi. Arka taraf, daha 800’lerde kamçıya oturmuşken.. O’ gayet rahattı ve kolay bir yarış kazandı..Bu yarışta Özellikle “Samyomi “ isimli safkan tam bir hayal kırıklığı oldu ! Sulu pistte kazanamıyor, kuru pistte kazanamıyor üstelikte bu tür vasat rakiplerle baş edemiyor ise bir sorun var demektir..Diğerleri hep kendi halinde ne diyeyim güç belli kuvvet belli yani..

4.Koşu; Sizlerle daha öncede paylaşmıştık “ Baş Parmak” İsimli safkan bu tür rakipler yanı da, çok farklı İstanbul pisti sonrası geldiği İzmirde sanırım daha iyi yarışları olacak Dikkat..”Hür sev” yine ben mesafede koşarım, yakında kazanacağım sinyalleri verdi.. Bu arada “Aslan Kraliçe” isimli safkanın Jokeyi sevgili kardeşim M.Sav’ yarışın sonlarında sanırım son ( 150 )’falandı iki atın arasına girip öyle bir çıktıki sanırsınız KAMİKAZE’ dalışı yaptı ama, Mahmut’ aman Dikkat bence hiiiiç gerek yok, sakin babam sakiiiin..Diğerleri için her şey çok zor

5.Koşu; Ben bu yarış için ne diyeyim? Hazır olan kazandı tebrikler “Toprak Karaca” bakın burada toplam 6 tay koştu biri arızalandı kalan beş tay arasındaki bitiriş farkları; ( 19 boy..1 Boy..30 boy ve 14 boy) Bu farkları kim nasıl ÖLÇER’ bilmiyorum ama tayların arasındaki faklarda bu işin açıkçası..

6.Koşu;“MUHTEŞEM DERECE” Güzel İzmir koşusunda “Çirkin” Olaylar!!

Evet yarış sonrasında sahada bir takım protestolar oldu…Evet çoğunluk, kupon yırtmıştır beklide kendince haklıdır ancak. Yarışın bir favorisi vardı, evet ama ortada yapılmış birde derece var; ( 1.38.17)

At startla çıktı, sahaya yüreğini koydu, gücünü koydu ve babalar gibi kazandı.. Buna tek sözümüz olmaz! Atın adı; (LIKE THE STARS) Varsa gücün, neredeyse rekor derece ile biten, bu yarışta gelir kazanırsın!

Öyle gerilerde bekleyeceğim, öndekiler birbirini yer, bitirir nasıl olsa.. Oohh’ bende gelir,sonlar da enselerine biner KAZANIRIM’ Tribünlerdende alkış alırım’dersen… O’ işler çoook, eskide kaldı.. Şimdiki gençler çok fena çook.. İzmir kum pistinde ( 1.38.17)’ yapacak bir atın varmı senin? Varsa da’ buyur pist ve yarışlar orada. Önümüzde daha çook yarış var bu “kış” değimli? Bu arada unutmadan belirteyim, bu yarışın en iyilerinden bir diğeri de kesinlikle; “Akıncı” isimli safkandır aman Dikkat..Bundan sonraki her yarışında kuponlarda mutlaka olmalıdır..

7.Koşu; Ne garip değimli ? bu yarışta da, karşımızda yine bir ( H.Karataş)’ olayı var ! Son ( 5 ) ‘yarışında bindiği ve bu yarışa beli ki’ daha avantajlı (Yarış tecrübesi nedeni ile )’olan “Warden Clyffe” isimli safkana “H.Katrataş” olarak, ben bineceğim dedin de!! sana HAYIR OLMAZ’ diyen mi’ oldu ? 

Yarışta ne oldu? İzmirdeki ilk iki yarışını havalı şekilde kazanmış olan. Cem Cem’in temsi,güzel ve formda, temsilcisi;” PİKO PİKO” sahaya çıktı, tırnağından geleni sahaya koydu ama..Sonlarda pistte, gücünü kaybettiğini ve sallandığını görmemek için kör’ olmak gerekti doğrusu..

Sonuçta “Warden Clyffe” in yeni jokeyi geldi atına teşviklerini yaptı ve kazandı..İyi ama bu safkana neden (H.Karataş) binmedi? Sorularıda havada kalmış oldu..Hipodromda yapılan Protestolar ise bence gereksizdi çünki bunu samimiyetle söylüyorum atların ve at yarışlarının görünmeyen bir ADALETİ VARDIR’ ve er’ yada geç. Gereken ADALET’ yerini bulur..

8.Koşu; Bakın burada ne oldu ! İzmir atları çıktı ortaya ve burası bizim çöplüğümüz dedi adeta..KV’ ve sert gruplarda koşan ve buradaki yarışa ( 2.75 )’ Ganyan ile fovori çıkan Bursa’menşei; “Çetinsu” sanırım yine Kaba kumdan etkilendi..”Uçan Baron” çıktı kimse ile uğraşmadı ve 1600 kaba kumda ( 1.51)’ dece ile kazandı. Yarışın sonlarında Startta kalmış olan Holigan’a direnen Genç Berk ikinciliği kurtardı ama Startta takılmadığı bir yarışta Holigan bu pistte iş yapacak lütfen not alın bir pazarda böyle biterken bu yarışa “Demirşah” yarışa pekte bulaşmadı acaba neden? ŞANSINIZ BOL BAHTINIZ AÇIK OLSUN..

CUMA İZMİR BANKOM

Evet handikap olarak biraza fazla gibi dursa da ( 63) bana göre buradaki rakiplerden iki fazla güçte yarışlar, koşabilen son dönemin formda safkanı BEST FRIEND yarış içinde bir aksilik olmaz ise kazanmaya çok yakındır Banko..

Altılı;

2,3,4,5,6,7/ 1,2,3,5,7/ 1 / 3,4/ 1,4/ 1,8

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023