06.04.2021 ÇARŞAMBA İSTANBUL

İlk ayakta LADY ECEM bugün favori çıkmasa da yarış ağır gitmez, önde biraz tempo olur, bu safkanda çok beklemez, iyi bir yerde sprint yapar, cazip birincilik gelebilir.

İkinci ayakta cazip bir isim MEMOAĞA başa yazdım. Bugün için çok iyi hazırlıklarla gireceği koşuda  kaçıp bitirmeye çalışacak. KARAGÜLBEYİ ise ikidir kovalıyorum bir türlü bekledğim yarışları  yapamıyor ama üç yarış önceki dördüncülüğü kadar koşsun bu yarışı kazanabilir. Favorileri yanına yazdım, kuponda kalabalık düşünelim.

Öndeki liderlik mücadelesinde bir isim yalnız kalmaz, temponun yükselmemesi mümkün değil, o yüzden kaçanların şansı düşük. Çok hazır olmasına rağmen Ahmet çelik son yarışında bir türlü yerini alamadı, yanlış yer tercih etti, ikinci kaldı. Bu sefer dört kere binip iki kere kazanan bu ekürinin atları için Antalya'ya gidebilecekken gitmeyen Vedat Abiş ile koşacak NEW WORLD bu sefer kazanır.

Yarışın liderliğini ilk metrelerden itibaren alarak koşuya tempo verecek POLPOO nun rakiplerinin ataklarına son düzlüğe çıkıldığında da direnip beyaz bayrak ayna yapma şansı var. RAGE OF THE WIND ise ilk yarışındaki ikincilikten sonra ikidir kazanıyor ve kumaşını belli ediyor. Mehmet Kaya'lı MASTER OF PUPPETS şehir şehir dolaşsa da güzel yarışları ile kuponlarda değerlendirilecek.

Beşinci ayak günündeyse bu rakiplerini geçebilecek AKKULA son yarışlarında kendine bir türlü birinciliğe atamadı. Beşinci olduğu yarış buradaki rakiplerinin arkasında olsa da bu sefer rövanşı almaya çok yakın gördüğüm AFACAN ikinci şanslı isim. Kazandığı yarıştan sonra starttan çıkmayan ve derecesiz kalan İŞİNİBİLİR bugün yarışa iyi başlarsa değerlendirilebilir.

Son koşuda SARNIÇKAYA  kazanır tutuyorum. Kocaeli'de ikinci kalıp arkasından Antalya'ya giden startta kalıp başlangıçta şansını yitiren safkan ikinci kaldığı yarışındaki gibi koşarsa, son metrelerde güçlü ataklar ile gelip bu grubu geçebilir  Mehmet Kaya'nın kendi atına son işini yapıp binmesi ikinci sırada DAHİKIZ yazmama neden oldu. KEREMŞAH ikidir çok startta kaldı ama kazanmayı ve üçüncü kalmayı başardı, favori ÖRSKAN ile beraber kuponlara eklenmeli..

ALTILI
1.Ayak:  10.8.5.2
2.Ayak:  9.3.1.2.4.5.8
3.Ayak:  4-NEW WORLD
4.Ayak:  2.3.1
5.Ayak:  4.3.2
6.Ayak:  4.3.1.5.9

GENİŞ ALTILI
1.Ayak:  10.8.5.2
2.Ayak:  9.3.1.2.4.5.8.12
3.Ayak:  4-NEW WORLD
4.Ayak:  2.3.1
5.Ayak:  4.3.2.1
6.Ayak:  4.3.1.5.9.7.2

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023