20.05.2022 CUMA İSTANBUL

1.Koşu: Günün ilk koşusunda Şartlı 1 yarışta start sorunu yaşamaz ise CEBEBEY çok şanslı olacak. Bu safkan orijin olarak çok kuvvetli ve kardeşleri kadar koşar, ileride çok iyi yarışlar yapar ama bugün ilk yarışını kazanırmı onu bilmek zor. Kardeşleri arasından Özburgaz gibi ilk yarışını kazanmış bir isim olduğu için TAŞTEPE öncelikli olarak ekledim. İdman pistinin en iyilerinden GÜÇALP Mehmet Kaya ile mutlaka şanslı olacak. Risk alabilen burayı üç isimle geçebilir. Geniş oyuncular bir kulvar avantajı olan VAHŞİ ÇOCUK ile Özcan Yıldırım'lı ŞİMŞEK İZİ eklemesi yapabilir.

2.Koşu: Şartlı 3 bir koşu 1900 metre mesafe ve hayatının ilk yarışını 1600 metrede kazanmış FLYING NUN ön plana çıkıyor. Kitapçı ekürisinin safkanı  Finesse'in Anneden kardeşi. Annesi Flying Saucer ie Wolf Son'un, Fliers Fantasy'nin kardeşi. İlk yarışından sonra idman pistinde kendini çok geliştirmiş görünen safkan bugünde çok ağır basıyor. Ön           celikli rakip ise uzunu seven ve 1900 de 2000 de son üç koşusunda çok iyi performanslar gösteren GRAY PIRATE olacak. Kuponda bu ikilinin yanında, uzunda çok iyi koşacak izlenimi veren CHEEKY SON olur. Son yarışında çok gerilerden gelip kolay altıncı olan ANOTHER BREEZE sürprizde geniş kuponda yazılır.

3.Koşu: Bu koşuda Umutlu ve Ulubatur her zaman olduğu gibi kaçarlar, tempo yükselir, hemen kaçanların arkasına gelecek, çok forma girmiş ve idman pistinde çok beğenilmiş KAYASEL Kocakaya cezalı olduğu için Karataş deklaresi yapılan, düzlük yarışı yapacak safkan kazanır düşünüyorum.

4.Koşu: İkinci Altılı Şartlı 1 koşuyla başlıyor. İdman pistinde beğendiğim, en pahalı satılan taylardan olan HAZNEDAR ulaştığı form durumu ile en şanslı isim olarak görünüyor. UZUN DALGA  orijin olarak değerlendirdiğimde öncelikli rakip olacak. Egeberk'in kardeşi TOYGUNHAN yine kuponumda  olacak. TAŞYÜREK özellikle hazır olduğu bilgisi gelen bir isim. TURBO DİZEL start provasında beğenilenlerden biri yazılmalı. ÖZARIN Hişman ile direk kaçabilir diye düşünüyorum. Karataş'lı BOZOVALI ATEŞ eklemesi jokeyi boşa binmemiştir diye yazdım.

5.Koşu: İkinci ayak oldukça zor geçecek. 1200 metrede 16 adet Dişi safkanın katılacağı bu koşuda çok sert tempo olur, bu yüzden yarışta her sonuç olabilir.  GÜZEL TUTKU benim  favorim olsa da PRENSES TURBO nun son yarışı gayet iyi ve yazılmadan olmaz. Şablonda göreceğiniz gibi kuponu çok kalabalık tuttum.

6.Koşu: Üçüncü ayak Grup 1 19 Mayıs Koşusunda çok formda YAMANLARBEYİ, Ahmet Çelik tercihi ile SHARPA ve Ahmet inip Karataş binince  CAGNER ile üç isim tutuyorum..

7.Koşu: Bu rakipleri geçebilecek kapasiteye sahip GÖKDENİZİM Ankara idman pistinde çok iyi çalışmalar yaptı ve burayı hedefleyerek geldi. Ankara'da ki Grup yarışta kazanan ismin 2 boy gerisinde beşinci kalmıştı, bugün o yarışa göre 4 kilo eksik koşuyor ve  sekiz kez binen 3 kere kazanan jokeyi Ayhan Kurşun ile kazanma yüksek olur diye düşünüyorum. Ben yanına at yazmadım ama dileyen tuttuğu isim varsa ekler.

8.Koşu: ÇINARTAY sonlarda güçlü ataklarla gelecek ve süratli gidecek koşuda en şanslı isim olacak. Mehmet Kaya'lı son yarışını kazanmış ZAFER RÜZGARI jokeyiyle iyi uyum sağlayacak ve başarısını tekrarlayacak gibi görünüyor. Bu safkana son yarışında geçildi ama formda görünen EGETAY o koşu ardından bu defa çok daha iyi koşabilir. Bu üçlü önde devamında çimde daha iyi koşan AKIŞ ve önde sert tempo yapacak olan ve direnebilecek ERSAVAŞ yazılır. 

9.Koşu: Son koşu bir diğer zor yarış ama bu sefer çok iyi koşacak bilgisi gelen, yarışın liderliğini alıp kaçma ihtimali yüksek olan DIRECT WIN başa yazılır.  Herkesin favori  yazdığı Ahmet Çelik idaresinde ki RASHOMON öncelikli rakip olacak.  Koşuya tempo verecek isimlere hiç takılmadan bekleme yarışı yaparak sonlara kendini saklayarak sürprizi yapma ihtimali olan THE FAST QUEEN bu koşuda üçüncü sıraya koyduğum isim olacak.          Yer kalırsa YELLOW STONE eklersiniz.

1.ALTILI
1.A
YAK:
3.8.5        /  9.7
2.AYAK:
4.1.3        /  5
3.AYAK: 3-KAYASEL
4.AYAK: 4.10.87.9
 /  6.2
5.AYAK
: 8.7.2.4.1  /  3
6.AYAK
: 6.5.7

2.ALTILI
1.AYAK: 4.10.8.7.9 /  6.2
2.AYAK
: 8.7.2.4.1  /  3
3.AYAK
: 6.5.7
4.AYAK:
1-GÖKDENİZİM
5.AYAK
: 1.4.3        /  6.9
6.AYAK
: 2.4.12      /  7

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023