22.05.2022 PAZAR İSTANBUL

Bu kadar yarışa yazmak zor, yinede İstanbul'u uzun uzun yazmaya çalıştım....

1.Koşu: İlk Koşu uzun mesafede koşulacak ve AVIATOR için çimde uzun mesafe ister diye notlarda var. Yalnız binicisi ilk kez biniyor ve bu kilo ile acele etmeden iyice beklemesi lazım. At zor bir at, her yarışında  iyi koşacak demişim ama bir türlü kazanamamış, son yarışında beşinci ama kötü koşamamış, üstleri zorlayamamış durumda. Uzun mesafede ve çimde koşacağı bu yarışı gayet tatminkar koşmasını bekliyorum. SWEPS öncelikli rakip olur.  Bu mesafede iyi koşacak PEACE RUBY 'den patlamayı yapmasını bekliyorum. Bu üçlü yeterli diyorum..

2.Koşu: İkinci koşuda ilk defa koşacak isimler içerisinde önde yarış temposunu belirleyip gelenlere direnebilecek, yaklaşan olursa yeniden tazeleyebilecek EDGAR'dan çok iyi bir yarış bekliyorum. Yarışta ilk metrelerden itibaren ön tarafa sarkacak ULFBERHT rakibi biraz eksik başlar bu safkan önde yalnız kalırsa şansı artar. BRIGHT FIRE orijinden dikkat çekiyor yer kalırsa ekleyelim.

3.Koşu: Üçüncü koşuda son yarışında bizi yatıran ve az farklarla üçüncü kalan NİĞBOLU uygun kilosunun da verdiği avantajla bekleyip önde numara götürenleri sondaki atakları ile atlatabilecek kapasiteye sahip bir isim.  Form durumu gayet iyi olması ile yine tek olarak ısrar ediyor ben yanına at yazmıyorum.

4.Koşu: Dördüncü koşuda Son   yarışından sonra kendi halinde hiç üzülmeden bir iş yapmış, bugün yine ilgililerine göre harika koşacak GÖKHAN BABAM başta yazdım.  Yeni ilgililerinde çok şanslı olacak MAXIMUS BOY öncelikli rakip.    Ayırmadan ikisini özellikle ufak kupona yazdım geçtim. İlk metrelerden itibaren yarışı önde kabul edip kaçacak RABITELLİ yarışın gidişatı çok safkanı etkilemezse şanslı olabilir. MAidenden çıktıktan sonra ilk defa uzun çim koşup Maximus Boy'un arkası dördüncü kalan PURE BLACK dördüncü şans verdiğim isim. Bu tip yarışlarda jokeyler eski bindikleri atlar içinden kimi tercihliyorsa onu mutlaka kupona yazmak istiyorum, burada da kendilerini tanıyan  jokeyleri ile koşan çok isim var kafa karıştırıyor. FINAL DRIVE, MOON INDIGO ve MASTER OF PUPPETS kupon kurgunuza göre değerlendirirsiniz..

5.Koşu: Beşinci koşu gerçekten zor. Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapacak ve son düzlüğe gerilerde çıkacak olmasına rağmen çok güçlü gelecek FERFECİR başa yazdım. Bu mesafeyi iyi koşacak son yarışı anlamsız ÇAKIL  özellikle ihmal etmeyelim. Yine kendini sonlara saklayacak, düzlük üzerinde dış kulvardan kuvvetli atakları ile gelip koşuyu çalabilecek KIZILŞAHİN ihmale gelmeyecek bir isim. Müslüm Çelik ile ikide iki yapan KEREMŞAH kesinlikle eksik edilmemeli. DARLANMA formda ama mesafe dezavantajı var. Beyaz bayrak ayna deneyecek ÇEKOĞLU sürprize yazılır.  .

6.Koşu: Altıncı koşuda bir kaç tane eşit şanslı isim var ama aralarında HIGEBZ son koştuğu yarış kadar koşarsa çok şanslı olur. Bu safkan idman pistinde elde ettiği derecelerle dikkat çekmişti, son yarışında da kolay geldi ikinci oldu bu mesafede çimde çok iyi koşması lazım. Burada koşan ANADOLU AŞIĞI özellikle hayatının ilk yarışında dikkat çekmişti.  Son yarışını erkek rakipleri geçerek üçüncü kalmış safkan bugün Dişi ama güçlü rakipler yanında şanslı olur. Bu sefer daha hazır koşacak ZEYTİNGÖZLÜM önde kendine iyi bir yer bulur, kaçar veya önde konumlanırsa kazanabilir. 10 boy 10 boy kaldığı için gerilere attığım MUCİZEKIZ bu üçlüden sonra değerlendirilebilir.

7.Koşu: Bu ayakta ilk defa koşacak olmasına rağmen çalışmalarında iyi görünmüş ve rakipleri arasında sıyrılan bir isim var.  Bizim saha ekibi DESERT TIGER kazanır diyor, sözüne çok itibar ettiğim bir arkadaşımda tek yaz korkma kazanır dedi. Bir aksilik yaşamazlar ise Mehmet Kaya ile koşacak bu safkan ufak kuponlarda Risk almaya değer diyorum. Geniş kuponda ANADOLU EZGİSİ, SPEED CEHECK ve NURSELİN ekledim.

8.Koşu: Yedinci koşuda son yarışında iyi koşmuş isimler var ama hepsinden daha iyisi var ve hiç geçilmeyecek gibi görünen  KURTOBA tek yazdım.  Bana özellikle koştuğu yarıştan sonra çok daha iyi duruma geldiği bilgisi geldi. İdmanını da seyrettim bu Kaizbert yavrusu hiç geçilmeyecek gibi duruyor kupona tek yazdım.

9.Koşu: Yarış hayatının ilk koşusunda çok dillenen ama bir türlü istenilen koşuyu yapamayan ASİL LİDER öndeki tempoyu okuyacak bincisi ile  bugün başa yazdık. Bu yarışta durumlar biraz farklı, hazırlıklar bazı atlarda üst seviyede haberleri bana kadar geldi ve Ahmet Çelik bindirdiler MİRAALP kesinlikle ihmal etme deniyor. Yine son yarışında fotoya kadar mücadeleden kopmayıp dördüncü kalsa da beğenilen TURHANŞAH öncelikli rakip.  Bu üçlüden sonra çim yarışında kötü koşsa da YAVUZREİS kupona koydum. Sürpriz bence daha kapalı kutu, kendini gösterememiş ARDANIN ATEŞİ olur.

1.ALTILI
1.AYAK: 6.4.3
2.AYAK: 3.5.1
3.AYAK: 6-NİĞBOLU
4.AYAK: 3.5
  /  8.7
5.AYAK: 4.3.2.6.8.5
6.AYAK: 1.4.10
  /  6.5

2.ALTILI
1.AYAK: 3.5  /  8.7
2.AYAK: 4.3.2.6.8.5
3.AYAK: 1.4.10
  /  6.5

4.AYAK: 1
  /  6.5.8
5.AYAK: 3-KURTOBA
6.AYAK: 8.2.5.6.7

HERKESE BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023