Tampa Bay'da 12 tane Yedek At var.

1.Ayak : 11-12-13-14 Yedek

(13 Favorilerden biri koşarsa yazılır )

3.Ayak : 11-12-13-14 Yedek

(11-12 favoriler koşarlarsa kesin yazılır, 14 bile koşarsa şanslı görünüyor)

5.Ayak : 11-12-13-14 Yedek

(Koşarsa belki 13 kuponda olabilir)

Kurguyu erken saatlerde yapmak zor...

1. ayak 13 numara veya 3. ayak 11-12 koşmayacak diye kurgu yapsak koşarlarsa yarış tamamen değişir. Koşacaklar diye düşünsek, yarıştan at çıkmazda koşmazlarsa o zamanda tamamen yarışın gidişatı değişecek.

Saat 18:30 gibi yarıştaki tüm çıkan atlar belli olduktan sonra 19.00 da kupona son şeklini vereceğim.

Aşağıya geceden yaptığım çalışmalar neticesi çıkardığım kurguyu paylaşıyorum ama Vaktiniz varsa o saate kadar bekleyip öyle yatırmanızı öneririm.

Şu anda yarışta hangi atların koşacaını bilmeden tahmin yapmış oluyoruz. Yedekler çok sürpriz isimler olsa geri planda tutar net bir şablon paylaşırdık ama şu anda maalesef bu mümkün değil.

1.Ayak: Günün ilk ayağğında yedek iisimlerden biri MJOLNIR (13) koşarsa çok şanslı olur. 14 yarış koşup birincilik elde edememiş bu safkan bu sene üç yarış koştu Mahoning Valley'de ikincilik, Tufway'de üçüncülük aldı. Bu pistte ilk yarış olduğu için nasıl koşacak kestirmek zor ama Gulfstream Park'ta, Keeneland veya Kentucky'de koştuğu yarışlar bugün berber koşacaı rakiplere göre biraz daha iyi diyebiliriz. Yedeklerde kendisine sıra gelirse mutlaka öncelikle yazılır. Ben büyük ihtimal sıra gelmeyeceği için koşmayacağını düşündüğümden ilk ayak kalabalık tuttum.

2.Ayak: İkinci ayakta iki isim rakiplerini ayırmış gitmiş durumda. 12 at var kalabalık yarış son metreler çok karışır diyede düşünüyorum ama benim gözümde POZNAN ile MOZANO rakiplerin bir tık ötesinde şanslı isimler. Bu yarış tam bir son dakika oranı düşenin kazanacağı yarış kıvamında. İlk bakışta iki at öncelikli sonrasında diğerleri şanslı görüntüde ve diğerleri içinden biri bir anda aşağı doğru ganyanı düşerse kesin çok iyi koşacaktır. POZNAN (1) bugne kadar 8 yarış yaptı kazanamadı ama 3 tane ikinciliği var bu sene ise 4 yarışta 2 ikincilik aldı. Özellikle son yarışında bu pistte elde ettiği performans gayet iyiydi, büyük favori olarak yarışa katılmış, önde koşuyu kabul edip kendisini geçen rakibiyle ciddi bir mücadeleye girmiş ama az farkla son metrelerde kaybetmişti. MOZANO (3) ise Tampa Bay'da yarış hayatına başlayıp özelikle son iki yarışını Gulfstream Park Hipodromunda gayet iyi koşmuş bir isim. Rakibi gibi önde gitmeyi seven deil genelde bekleyen bir stile sahip. Normal şartlarda bu iki isim yazılıp geçilebilecek bir koşu olarak değerlendirilebilir. Maiden yarışlar Dünyanın her yerinde cazip sonuçlara gebedir o yüzden kuponda ki diğer isimlere de yer verilebilir.

3.Ayak: İlk ayakta olduğu gibi burda da MARMALADE (12) koşacaksa ilk sırada kupona yazılır, hatta tek atılır. Amerika'da üç yerde yarış kaldı, bu koşudan at çıkmaz, Marmalade koşmaz, mantığıyla yaklaşıldığında da burasını az atla geçmek mümkün olmaz. Önde kaçacak bir kaç rakibi varken iyi bekleme yapıp sonlarda güçlü ataklarla gelecek bu safkan koşarsa çok şanslı olur ama benim kurgumda ilk sırada olmasına rağmen koşmayacağı düşüncesindeyim. Koşmadığı zamanda bu sene Gulfstream Park'ta vasat yarışlar yapmış olsa da bugün için çok etkili olacağını düşündüğüm DENVER'ı (5) ilk sıraya taşıyor, bu koşuda cazip bu isme güveniyorum. Safkan geçen sen ortasında seri birincilikler almış, arka arkaya kazandığı yarışlardan sonra uzun süre ara verip bu sene iki yarış görmüş durumda.

4.Ayak: Günün en güvenilecek ismi bu koşuda start alıyor. NEVER HAVE I NEVER (6) günün kalesi olmaya aday durumda. Klas olarak rakiplerinden çok farklı duurmda olan bu safkan son yarışlarında tabelaya girme başarısı gösterememiş olsa da bugün üstün süratini yarış ayansıttığı taktirde koşunun kazanan ismi olacaktır. Çıkar kimseye takılmadan liderliği alırsa 1200 metre mesafede yakalanmadan bitirir düşüncesindeyim. Yalnız liderlik mücadelesi kızışır önde br kaç isim birbirini bozmaya giderse hemen diplerinde yarışı takip edecek olan ve son atakları ile sonuca gitmeyi hedefleyen GAME DAY DRAMA (12) devreye girebilir. Safkanın bu sene Tampa Bayda kazanamasada koştuğu yarışlar gayet başarılı. Üçüncü isim ONE FINE RIDE (5) ise iki yarıştır bu pistte koşuyor, daha önce Gulfstream Park'ta iyi rakiplerle mücadeleler gerçekleştirmişti, çok etkili olabileceği mesafede, koşu süratli giderse etkili sprint yapacağı düşünülerek kuponlarda düşünülebilir.

5.Ayak: Günün belkide en zor Maiden yarışı ama burada şöye bir kolaylığımız var yedekteki dört ismin şansı az. Yani onlar koşsa bile yarışı nasıl etkiler diye kafamızda düşünmemize gerek yok. Son üç yarışını Tampa Bay'da koşan, daha öncesi yine Gulfstream olan GONEASAGIRLCANGET (8) son koşusu kadar koşarsa kazanır tutuyorum. 22 Şubat'ta Maiden koşuda start alan safkan yarışı batan sona önde götürmüş ama hemen dışına gelen bir diğer favori kendisini yalnız bırakmayınca erken teşviklere başlamış, rakibine direnmiş ama bariyer dibinden gelen sürpriz bir isme yarım boyla kaybetmişti. Bugün bu safkanın hızına ulaşacak ve kendisini erken tempoya sokacak bir rakip göremedim bu ismi tek olarak kuponuma yazdım.

6.Ayak: Geldik son ayağa... 15 Temmuz'dan beri start almayan ama Parx Hipodroumundaki ilk yarışında kötü koşmamış SENSE OF JUSTICE (7) başta öneriliyor. Safkanın kalitesi yüksek, orijin kuvvetli, ilk defa Lasix kullanacak bunlar önemli ve kazanma ihtimali var ama en az kendisi kadar şanslı görünen Gulfstream Park son yarışını pek dikkate almadığım SKY MICCHIEF (1) yazmadan olmaz. Benim şablonda bu ikiliden sonra CARMICHAEL (3) ve DRAMA CHORUS (8) ta yer alıyor. Son koşu dört isimle geçmeyi şimdilik planlıyorum.

Çıkan atların akıbetinden sonra kupona son düzenlemeyi yapacağımı unutmayın, bir çok çıkan at olacaktır, en az 12 isim koşmayacaktır, son 1 saatte kupon kurgunuzu yapmanızı öneririm. 

TAMPA BAY ŞABLONUM:

1.Ayak: 13.5.3.7.8  /  1.9.6

2.Ayak: 1.3  /  6.10.5.9

3.Ayak: 12.5.8.1  /  11.14

4.Ayak: 6.12.5

5.Ayak: 8-GONEASAGIRLCANGET

6.Ayak: 7.1.3.8

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023