13.07.2020 PAZARTESİ BURSA

2.Koşu: AYNALIÇARŞI (2) hayatının ilk yarışında son metrelerde biraz saptı, pistte dolaştı, yamuldu o yüzden bincisi safkanı zorlamadı tuttu. Tutmasına rağmen, o haliyle, üçüncü olurken oldukça dikkat çekti. Apranti İbrahim Baguç yine safkanın üzerinde ve tek korkum idare ederken zorlanabilecek olması. Çalıştırıyor, safkanını iyi tanıyor ama yarış başka idman başka oluyor umarım ilk koşudan bizi hayal kırıklığına uğratacak bir hata yapmaz, yanlış yapmaz, tayına hakim olur kazanır. Yine bir şanssızlık yaşarsa KZIIM SEYNEP (10), SÜPERMEN (8), CAMUZDEVRANI (5) ve BABAİRFAN (3) ile bu koşu sağlama alınıp ilk altılıya başlanabilir..

3.Koşu: Bu yarış çok süratli geçer. Akalp, Kadhan, Babamedet, Rusdamat, Asarcıklı hepsi önde gider veya kaçanı yakın takip eder. Kaçan bitirir veya yakın giden sonra gelir belkide en geride bekleyen gelir yarışı koparır her türlü sonuca hazırlıklı olun. .

4.Koşu: ÇIĞRÜZGARI (2) hayatının ilk yarışında virajı Altıncı durumda dönmesine rağmen son metrelerde düzgün ataklar ile gelmiş, üçüncülüğü alırken ileride daha iyi yarışlar yapacağını göstermişti.  Çok uygun rakipleri yakaladığı bu Maiden koşuda öncelikli olarak değerlendirilmeli, Kulaklık takısının çıkarılmasından sonra daha iyi koşacağı düşünülmeli ve risk alıp kuponda tek bırakılmalı düşüncesindeyim.

5.Koşu: Bursa'da jokey tercihleri önemli diye düşünüyor, Kurtel ekürisinin iki safkanı için Gökhan Kocakaya Bursa'ya gidince, elim mahkum bunları ilk sıraya yazıyorum. İşte bu koşuda da  aradan sonra Nevzat Avcı ile iki koşu yapan, ilkinde Kısa Vade kazanan, diğerinde Grup yarışta üçüncülük yapan GOLD COUST (2) öncelikli ve ufak kuponların teki olarak değerlendirilebilir. Ben yanınan BRATISLAVA (1) ve KARAAYIRLI (3) yı cazip olsun diye ekledim.

6.Koşu: Kocakaya'lı Kurtel'lerin ikinci safkanı bu koşuda ve üzerinde Gökhan Kocakaya varki çok formda jokey Bursa'ya bu iki isim için gittiyse dedim QUEEN OF FIRE (12) ilk sıraya mecburen yerleştirdim. Eküriside var gözüküyor ama oda ayrıca yarışa gidiyor, ekip farklı görünüyor, ona da Tolga Yıldız binince zaten ikisi de yarışa giden atların birini yazmak yetiyor. Dişi safkanlara ait Jandarma koşusunda diğer şanslı görünenler Kulaklık takısı çıkan MELİNA HANIM (3), işleri iyi olsa da yarışlarında birinciliğe uzanamayan LADY MAYA (10) ve son yarışları kötü görünse de en azından iyi rakiplerle çarpışmış BERDAR (7) ile HEADS ABOVE (1) olacaktır.

7.Koşu: KONDUBEYİ (4) yarış hayatının İlk yarışında güzel işleri ile tek yazdığımız safkan, son metrelerde dışarıdan gelen sürpriz rakibine geçildi. İkinci yarışına çıkacak olan safkanın bugün çok daha iyi koşmasını bekliyorum. Yine hayatının ilk yarışında bariyer dibinde yarışı sürdürüp orada aradığı yolu bulamayınca düzlük başında dışa doğru açılıp çok etkili ataklar gerçekleştiren BALSENA (8) ikinci yarışında da iyi performans gösterip ikincilik almıştı. Bu safkanda bugün çok etkili olur. İlk yarışlarında dikkat çekmiş DERVİŞBEY (2), BUDAKLI (1) ve HEKİMOĞLU (3) kuponu garantiye alacağımız isimler. .

8.Koşu: Dşilere ait Kısa Vade 6 koşuda sürpriz ihtimali yüksek görünüyor. İstatistikler her zaman Dişilere güvenilmeyeceğini söyler hele birde uzun mesafe yarış oldumu gününde olan, uygun kilolu, iyi jokeyliler daha da ön plana çıkar. Benim sıralamamda AYLİZ (8) ve CALİBETAY (9) öncelikli durumda. İki ata indireyim diye düşündüm sonra risk alamadım çok at yazdım. Benim sıralamamda bu ikiliden sonraki sıralamalar  ÖZÇEVİK (1), TUMBULAĞAM (4), ÇİFTETELLİ (2), SELİM ABİ (3) ve Kaizbert ekürilerinden KAPANKAYA (6) şeklinde.

9.Koşu: KÖYAĞASI DEMİR (6) ilk yarışa çıktığında yarışın son 50 metresinde kazanacak durumdayken dışa doğru sapmıştı. Safkan o gün çok büyük avantaj kaybedip ikinci kaldı,  Sapmasa büyük ihtimal birinciydi, pişkin tay bugün Kadir Tokaçoğlu ile aynı aksiliği yaşamaz ve kazanır..

10.Koşu: 1400 metre mesafede koşulacak çim pist koşusunda iki favori önde gitmeyi seven isimler olarak çokda zorlamadan önde kendi tempoları ile yarışı sürdürürler. İkisininde kilosu önde kaçarken zorlanmayacak şekilde uygun görünüyor. Özcan Yıldırım son yarışında İstanbul'da bindiği ve ikincilik aldığı SALAZAR (4) a yeniden binmiş, Kadir Tokaçoğlu ise tek binişinde çok kötü performans sergiledikleri BU DA BATOR (3) ile yeniden buluşmuş. İçimden bir ses yaz bu ikisini geç ne kurcalıyorsun derken içimdeki sürprizci şeytan ise MÜHENDİS (7) ve FILIBELI (8) çok hafif kiloları ile yazılır, gelirlerse kupon kalmaz diyor. .

11.Koşu: ARANANKAN (2) çok sık koşmasına rağmen benim ilk sıraya koyduğum isim oldu. Safkan iki yarış önce son düzlüğe tutarak çıktı, aralarda kaldı, yol bulamadı, Mertcan Çelik çok yanlış bir yeri tercih edince tutmak dışa çekmek zorunda kaldı ve orada yarışı kaybetti. O gün için dışa açılıp kendisini kapatanları atlattığı gibi çok etkili bir sprint ile dördüncü olan safkan normalde yarışı kazanabilirdi. Bugün hiç tutulmayan bu isimden çok etkili bir koşu bekliyorum. AYZA (3) nın bilinen kalitesi bu grubu geçmek için yeterli gelebilir ama Ayhan Kurşun iyi yer tutmalı çok gecikmemeli orta mesafede yer bulma sorunu yaşamamalı ki sonları kuvvetli olsun, hakim olduğu anda yarış bitsin. Yol bulamadım, geç kaldım, kapandım kaldım gibi sorunlar yaşarsa sonu ne kadar güçlüde olsa beklediğini alamaz. Çıkışla liderliği alacak SAMOTHRAKI (11) sonunda güzel bitirebilir. Hemen peşine takılanlar olacaktır ama yüksek temposu onları atlatmaya yetecek sonda gelenlere de dayanmaya gücü kalacaktır. Bu üçlüden sonra CRAZY CHICK (6) ve JULIANNA (7) diğer şanslı isimler.   .

1. ALTILI ( 47 TL )
1.AYAK: 2-AYNALIÇARŞI
2.AYAK: 9.4.5.11.12.10.1.2.3
3.AYAK: 2-ÇIĞ RÜZGARI
4.AYAK: 2.1.3
5.AYAK: 12.3.10.7.1
6.AYAK: 4.8.2.1.3

1. ALTILI GENİŞ KUPON
1.AYAK: 2.10.8.5.3
2.AYAK: 9.4.5.11.12.10.1.2.3
3.AYAK: 2-ÇIĞ RÜZGARI
4.AYAK: 2.1.3
5.AYAK: 12.3.10.7.1
6.AYAK: 4.8.2.1.3

------------------------------

2. ALTILI ( 44 TL )
1.AYAK: 12.3.10
2.AYAK: 4.8.2.1.3
3.AYAK: 8.9.1.4.2.3.6
4.AYAK: 6-KÖYAĞASI DEMİR
5.AYAK: 4.3
6.AYAK: 2.3.11

2. ALTILI GENİŞ KUPON
1.AYAK: 12.3.10.7.1
2.AYAK: 4.8.2.1.3
3.AYAK: 8.9.1.4.2.3.6
4.AYAK: 6-KÖYAĞASI DEMİR
5.AYAK: 4.3.7.8
6.AYAK: 2.3.11.6.7

HERKESE BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023