30.03.2021 SALI ADANA

1.Koşu: PERSEPHONE el değiştirdi ilk yarışında üçüncü oldu bu sefer Mehmet Akyavuz bindirdiler. 61 kilo ile koşan safkan Maidenden çıkmadan 100 bin üzerinde kazandı.  Koştuğu üç yarışın ardından daha iyi durum agelen ve son yarışında WINNER LEGENDARY arkası gelsede bugün için daha iy olduğu bilgisi gelen TURUVALI HELEN ile beraber favorinin yanında kuponlarda olurlarsa iilk koşu rahat seyredilir. Mehmet Akyavuz'a Maidende kalalım diyemezler o çıkar aslanlar gibi koşar kazanır diyenler PERSEPHONE tek düşünebilirler.

2.Koşu: 1 Şart kazandıktan sonra uzunca süre ara veren ama aradan sonra katıldığı ilk yarışında çok iyi bir performans yapan UĞURTAY bizim Adana ekibine  göre hiç geçilmez. Bugün daha iyi durumda safkanın kazanması lazım, bu rakipleri bir aksilik olmaz ise geçecektir dediler bende İlk altılıda tek olarak sizlere öneriyorum. Yarışı forse edecek kimse yok, öne düşmesi lazım, uzun mesafede kolay tempoda, kenter vaziyette kaçar, son işndeki durumunu sahaya yansıtırsa çıkar bitirir gibi duruyor.

3.Koşu: Yine önde kendini unutturabilecek bir isim burada favorim ve AĞAMSIN öncelikle kuponuma yazacağım isim. İşin ilginci bu safkan da Sadettin Boyraz biniyor. İki tane Şartlı 4 üstü üste kazanmak güüzel olur ama Sadettin için Ağamsın sorun çıkarabilir. SOLOMON öncelikli daha sonra AŞKARTAY, DANEDANE kupona ekledim .

1.Ayak: CANKATAN büyük favori... Yaptığı yarışlar tatminkar, bir iyi bir kötü koşsa da  belki de Müslüm bindiği için göz önüne çıkmış, çıkarılmış ama rakiplerine bakıyorum bu safkandan çok eksiklikleri yok. Öne düşecek kimseye yakalanmadan bitirecek diye düşünüldü belki ama KÜÇÜK JOKER onu yalnız bırakmaz, önde kovalar kilo olarak ta avantajlı olunca mücadeleyi sürdürür, kısa mesafede hız bayağı yükselir. SAKARYA GÜZELİ'nin yarışını seyrediyorum Mehmet Salih ile kazanırken bu koşudaki bir kaç ismi geçmiş arkasından Cankatan'ın arkası dördüncü kalmış. Kilo olarak biraz avantajlı ve bu kendisini birinciliğe atmasını sağlayabilir. ONUKTAN aynı koşuda var ve altıncı kalmış ama  sanki her an patlama yapacakmış gibi koşuyor. Bu koşuda ÖZOYUNCU ile GÜNSALAR ın da rakiplerinden fazla bir eksiği görünmüyor. Derecelere bakıp oynayınca yanılabiliriz, çok ters yarış yapabilecek isimler olduğunu, bazılarının patlama yapabileceğini düşünüyorum. Özellikle iki haftadır DİYARBEKİR bana öneriliyor yarış yapmıyor dolaşıp geliyor, KÖSEF ile beraber yer kalırsa eklemeye çalışın.

2.Ayak: Şubat ayı sonunda koştuğu Satış  yarışında favori çıkan CAYMAZ o gün üçüncü arkasından Handikap 15 te dördüncü oldu. O yarışlara göre bugün kısalan mesafede koşacak safkan öne erkenden düşüp viraja kadar kolay gidip virajdan sonra temposunu yükseltebilirse pek oynanmıyorken cazip bir sonuç çıkarabilir.  Ama grupçok vasat görünüyor, bu safkanlardan biri çıkıp kazandığında ben hiç nasıl geldi, kazanırı yoktu fala diyemiyorum. Mehmet Salih'in bindiği İNCİTANESİ gibi hazır ama yarışlarda varlık gösteremeyen bir isim var, gözüme takılıyor ikinci sıraya yazıyorum. Kapalı kutu  görünen BALKUBEY Burhan ile üçüncü yarışında birincilik için ciddi adaylardan biri. PHARAOH BOY için iyi bilgiler geldi, son çim yarışına aldanma dediler, kum  performanslarını karşılaştırdım, doğru söylemişler yazmadan olmaz. Yine MAGIC END içn son yarışında Samet Erkuş binerken çok iyi haberler gelmişti ama yarışta varlık gösterememişti. Bugün de Akın Sözen deklaresi olmuş, Samet burada at binmemiş sanki son dakika Akın'a dönmüşler de açıkta kalmış gibi duruyor. Yeri olanlara EDANUR ve DI MARIA eklemesi öneririm.

3.Ayak: Sık koşan ve birbirleri ile devamlı karşılana isimler bir aradalar. FREUDE son yarışlarında eskiye göre daha etkili koşuyor ama kazanamıyor. Formda safkan devamlı değişen jokeyle start alıyor bugünde Akın Sözen'e geçmiş. Safkanın bugün daha iyi koşmasını bekliyorum, ufak kuponda, iki tekli oyunlarda ikinci tek olarak düşünülebilir. .  Geçen gün size WIND önerdim ama baktım beşinciliği alırken çokta iyi değildi. Sordum, uzun mesafede olmadı dediler bugün 1500 e geri geldiler.  Bugün de Mehmet Akyavuz ile en iyi performanslarından birini gösterebilir, önde kaçanları iyi takip edip koşuya hakim olursa sonunu getirebilir. ALATA ve POETIC CHARM  ikiside son yarışlarını kazanan isimler. İkisininde formu tatminkar, yarış içinde çok yıpranmadan düzlüğe kadar gelecek olmaları avantaj, sürprize bu iki isimde düşünülebilir.

4.Ayak: Akın Sözen'den önceki ayaklarda bahsettik, hep şanslı isimlerde gözümüze takıldı ama burada bayağı bir favoriye binmiş, Ağustos ayında Ankara'da bindiği sonra bir daha koşmayan ABİSİNİN GÜLÜ'nü bırakmamış.  Bu eküri önemli atları barındırıyor, yüksek bedellerle satın alıp çok büyük başarılar alamadıkları atlarda oldu ama Abisinin Gülü için pek acele etmediler, genelde kısa işlerle yarışa hazırlayan antrenörleri nefes açsın diye uzun iş bile yaptı.  Bugün kazanmaları mümkün ve dilenirse tek yazılabilir ama kaba kumda ikincilik aldıktan sonra çimde yarış koşup üçüncü kalan LADY MALAHIT öncelikli rakip gibi görünüyor. Başlarda Kocaeli pistinde çok üstüne gidilen Adana'ya geçtikten sonra biraz daha kendine gelen VENTO FORTUNA   kumu iyi koşabilecek bir isim ve bence bu üçlü yeterli gelecektir.  

5.Ayak: Devamlı oynadığım ama kazandıramadığım SUKAYA burada en şanslı at olduğuna göre grubun durumunu artık tahmin edersiniz. Tabi Muhammet Özdemir bu safkanın kazanma ihtimalinin düşmesine neden ama at gitmem derse Dettori binse  bir şey yapamaz. Bekleyecek, düzlükte dışlarda bir yer tutarsa saldıracak, atabilirse kendini birinciliğe atacak. TEKKURŞUN çok iyi koşacak bilgisi var, dikkat edelim.  Son kum üçüncülüğü ile de dikkat çeken BOZTEPEBEYi yazacağız. MAHZUNKRAL, GÜVENAĞA, ÖZBATU sürprize önerdiğim isimler.

6.Ayak: Son ayağı tek yazıp risk aldım.  Aslında zor bir koşu görünümünde ve  dikkat çeken bir kaç isim olsa da yüksek ikramiyeler için bu tip yarışları tek yazmaktan başka yolumuz yok. SÖNMEZBEY 3 kere çimde kazanmış bir isim. İlgilileri çim bitince İstanbul sentetik koştular, pek istedikleri sonucu alamadılar. Çimde Adana'da gördüğü son yarış iyi gelmiştir kendisini çok iyi tanıyan Sadettin Boyraz ile bu koşuyu kazanacaktır. Sado'nun 6 kere bu safkana bindiğini 2 kere birincilik aldığını da dikkate alırsak 1800 metrede safkanı birinciliğe atacağına inandım.

ADANA 1. ALTILI

1.Ayak: 1.8.7

2.Ayak: 3-UĞURTAY

3.Ayak: 3.2.1.6

4.Ayak: 3.8.5.6.1  /  2.7

5.Ayak: 3.6.1.2.11 /  8.4

6.Ayak: 4   /   7.1.2

ADANA 2. ALTILI

1.Ayak: 3.8.5.6.1   2.7

2.Ayak: 3.6.1.2.11  /  8.4

3.Ayak: 4  /  7.1.2

4.Ayak: 1.4.8

5.Ayak: 2.8.3  /  1.4.7

6.Ayak: 11-SÖNMEZBEY

 

 Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Normal Altılı Kuponlarımızı standart bir miktar civarında tutuyor, kendimizin oynamayacağı kurguları paylaşmıyoruz. 
2- Geniş Altılı kuponumuz ise Ticari amaçlı olup hiç kimseye o kadar büyük oynamasını tavsiye etmiyoruz. Sitemize yeni katılan Profesyonel oyuncular ve ortak kupon yapanlar için hazırlanmış kupon olduğunu özellikle hatırlatıyoruz.

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023