28.04.2021 ÇARŞAMBA İSTANBUL

KEŞİFTAY: Hayatının ilk yarışında starttan tereddütlü çıkıp çok geride virajı dönmüş olsa da  aralardan dışa açılıp yapmış olduğu güçlü atakları ile almış olduğu üçüncülüğü çok dikkat çekici. Son metrelerde canlı ve istekli görüntüsü ile beğeni kazanan safkan bugün 100 metre uzayan mesafede start alıyor. O gün içinde start provası çok iyi kazanır diye beklemiştik ama kısmet bu koşuya herhalde. Altılının ilk ayağında sürpriz olma ihtimali çok az bu safkan o gün yaptığı kadar kaşarsa çok kolay kazanır.

LA QUERDA: Start aldığı son yarışında önlere yakın bekleme yapıp, koşuyu kolay takip edip başlarda hiç kendini göstermedi ama öndeki safkan uzayıp gidip birinciliği garantiledikten sonra son metrelerde bu gruba yetecek bir sprint atıp ikinci oldu. Bu performansı ile bu atları bu mesafede geçebilir. Yarış içinde önde gidecek pek at yok, tempo düşük olur erken  öne gelmesi avantajını yükseltir. Öncelikli rakip KENOBI ve MY BILLIONARE olarak görünüyor. Önde yalnız kalırsa SAETTA ve KARA YAŞAR daha sonra şanslılar.

KUNESBEY: Bu safkan uzun zamandır hazırlanıyor ve ilk yarışını kazanmak için iddialı olarak  sahada olacak. Bektaş Sav ile içi pistte yapmış olduğu çalışmasını çok beğendiğim safkan bugün favori çıkmayacağı için tek olarak bile değerlendirebiliriz. Yarışa katılan 4 eküriden biri yarıştan çıkmış durumda. Ekürilerden birini yanına yazarsak yarışın favorisi SARNIÇKAYA kazanırsa da kazanmış sayılacağız. O yüzden 2-3 olarak burayı geçtim.

REGAMOUR: Bu safkanı son yarışında özellikle önerdiler ama dördüncü  olurken pek kendini gösteremedi. Bu tip atlar zor kazanırlar ama istim üstüne geldiklerinde devamlı iyi koşarlar, takip etmek, peşini bırakmamak bir sonraki yarışlarında kollamak gerekir. Bugün favorisi olmayan bu yarışta çok at yazdım. 

GÜLBABA: Bu safkanın son iki yarışı oldukça ilgi çekici. Hayatının ilk yarışından beri takibimizdeydi son koşularında artık fit duruma geldiğini gösterdi. Bu safkan Altıncı His'in Anneden kardeşi ve uzun mesafe çim yarışlarında çok iyi koşabilecek bir orijine sahip. Az atlı bu yarışta dış kulvarı seçip oradan ataklarına başladığında uzun mesafelerde daha iyi koşular yapacağını göreceğiz.  Safkan hep üstüne koyarak gidiyor, pist ayırt etmeden, mesafe farketmeden iyi koşar, iyi ahır bakımının hakkını veriyor ve bugünde benim kuponumda ilk sırada  yerini alıyor.

UĞURTAY:  Adana'dan sonra Ankara'da ki  çalışmalarını seyreden arkadaşlarımız  bayağı cazip çıkacağını düşündüğüm bu safkan için çok iyi bilgiler geçtiler. Hazır şekilde İstanbul'a bu önemli yarışa  gönderdiklerini söylediler ve son koşularına göre daha iyi koşacağını düşünüyorlar. Zor yarış ve bence Preveze koşusunda Hepsinin şansı var.

ALTINKAPLI: 60 kiloluk sıkleti pek etki etmez bu safkan bariyer dibinde iyi bir yer tutup son metrelere kendini saklayıp, gücünü idareli kullanıp kazanabilir. Anlık performansların yarışın sonucuna etki edebileceğini düşünüyor çok at yazmak istiyorum.

ENCANTATOR: İdman pistini takipe den arkadaşlarımızın çok beğendiği ve 800 metrelik son işinde el oynatmadan çok iyi derece çıkardı dediği bu safkan günün kazanacak isimlerinden biri olur görüşündeyim. Celaloğlu ekürisinin safkanına bu yarış için Dil bağı eklemesi yapıldı ve bu aksesuarla yaptığı son işinde günün en iyilerinden bir olmuştu. Bugün ikinci altılıyı bu safkana bağladım.

LOGIC GIRL: Bugün için önde liderliği alıp kaçmasını v son metrelere kadar direnip iyi bir performans çıkarmasını bekliyorum. Tolga Yıldız bu Satış 2 koşusunda iyi bir taktik geliştirip çok uygun rakipler yanında beyaz bayrak ayna yapabilir. Hayatının ilk yarışında tatminkar bir dördüncülük yapan DREAM LADY bu sefer daha tecrübeli olarak katılacağı koşuda ikinci şanslı isim olur.  .

1.ALTILI
1.AYAK: 4-KEŞİFTAY
2.AYAK: 7.4.1  /  9.2
3.AYAK: 2.3
4.AYAK: 10.9.8.3.4.7.6.5
5.AYAK: 5.7.6.2
6.AYAK: 7.2.3.4.1.6.5

 

2.ALTILI
1.AYAK: 10.9.8.3.4.7.6.5
2.AYAK: 5.7.6.2
3.AYAK: 7.2.3.4.1.6.5
4.AYAK: 3.5.1.4.2
5.AYAK: 5-ENCANTADOR
6.AYAK: 6.5

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023