22.08.2021 PAZAR İSTANBUL

Sitemiz Atsaklamaz.com yazılım güncellemesi sırasında başlayan sorunlar tüm sunucuya sıçradı ve php sürüm güncellemesi yaparken tüm siteler çalışmaz hale geldi. Teknik ekipteki Arkadaşlar sorunları gidermek için çalışırken bizde yorumlarımızı farklı sunucuda duran sonduzluk.com üzerinde yazmaya devam ettik. Hafta başı itibarı ile sorunu çözmüş yine eski durumumuza dönmüş oluruz. Pazar günü içinde sıkıntılar olabileceği düşüncesi ile iki sitede birden yorumlarımızı yayınlıyoruz. Şimdiden Bol Şanslar...

1.Koşu'da ilk defa koşacak isimler içerisinde WARDENCLYFFE bas bas bağırıyor. Bugüne kadar 10 kardeşi yarış koşmuş 5 tanesi ilk yarışını kazanmış, bu kardeşlerin içinde Hot Chocolate gibi bir Açık yarış atıda var.  En dış kulvardan çıkacak safkan direk kendini öne atarsa çok şanslı olur. Yine benim seri olmasını beklediğim SUN OF HONOUR pek rahatsız edilmezse kaçıp bitirebilir. BATTLE CRY, ROYAL BABY ve PHANTOM LORD ve diğer şanslılar bence bu beşliyi ayrımsız yazalım.

2.Koşu'da form durumları birbirine çok yakın isimler bir araya gelmişler. Önde kaçıp liderliği alabilirse VİZİGOT  rakiplerinden bir adım önde görünüyor. Onur Yıldız ile iki yarış yaptı birini kazandı diğerinde üçüncü oldu bugün yine çok şanslı. MOSTAR KÖPRÜSÜ 1 Şart kazanmış arkasından uzun ara vermiş 5 Şart yarışta üçüncü olmuştu bence kapalı kutu. Bu ikili öncelikli olsa da yarışın gidişatına göre avantaj elde edebilirlerse NEJDET, NAKKAŞLI ve OLGAÇTAY devreye girerler. Az atla geçme ihtimali yok. 

3.Koşu'da neden CAPTAIN FAST favori verilmiş çözemedim, herhalde Annenin yavruları iyi koşuyor bu safkanda iyi koşar denmiş ama Jack Sparrow'un ne kadar zor kazandığını ve sürekli ikincilik aldığını herkes hatırlıyordur.  Galopları dereceli olunca çok iyi koşulacak gibi düşünülmüş ama  işlerinde kendini pek göstermese de çok iyi durumda olduğu bilgisi gelen, takı değişikliğinin çok yaradığı söylenen WIND OF LOVE pisti yadırgamadığı taktirde çok iyi koşacak. İlk yarışını kazanmış at her zaman iyi attır dedim ANGEL ALYA'da yanlarına ekledim, favori olarak katıldığı ilk yarışında startta takılınca ancak üçüncülük alabilen SANTORINI ve koşunun en tecrübelisi PRENSES DALAKA ile burası da beş tay oldu. Bir at dışarıda bırakmak ise intihar olur, yazdıkça yazdık kapadık.

İkinci Altılı 1.Ayak'ta MOGAAVO son yarışına göre daha iyi durumda, o gün buradaki rakiplerini geçmedi belki ama bu grubu da geçebilecek durumda bilgisi geldi. Yalnız hatırlarsınız ben bu safkanı çok tek yazdım bir türlü kazandıramadım, hep kazanır deniyor ama safkan zar zor kazanıyor. NAKLOV ile TEVAZU bence sert rakip durumundalar.  Risk alıp tek veya üç at yazılır.

2.Ayak Çelik kardeşler arsında geçecek gibi görünüyor. Bir türlü istenilen yarışlarını yapamayan KARA YAŞAR zor kazanacak gibi gözükse de bugün duyumlarımda ön plana çıkıyor. Rakipleri içinde LION OF BABYLON güçlü ve bu iki safkan çok veriliyor ve ikisi arasında bir yarış olacak gibi görünüyor. Yine burada devamlı oynanan ama kazanamayan MÜHENDİS  iie ZEA BIDDY için yer kalırsa ekleyelim bilgisi geçelim, iki veya dört at, kupon kurgunuza göre  burayı kapayalım..

3.Ayak'ta GÜLHATMİ için yeterki istesin kazanabilir duyumu var. İdman pistinde çok iyi duruma gelen safkan yarışın süratlenmesinden en iyi şekilde istifade edip Niğbolu Koşusunda gerçekleştirdiği güçlü ataklarını buraya taşıyıp birinciliği alacaktır diyorum. ARYALIVA içinde iyi koşacak bilgisi var ama yerim kalmadı tek yazmak zorundaydım eledim. Sz farklı tek kullanırsanız eklersiniz.

İkinci altılı dördüncü ayakta kooşuya katılan beş 3 yaşlı İngiliz safkanın hepsi kendi çaplarında iyi yarışlar yapmış ve gününde olduklarında iyi koşup kazanmış isimler. KAPOĞLU ve PEAKY BLINDERS belki ön planda olan isimler ama bir GREY KURT öne düşüp liderliği alır iyi tempo yakalarsa hiç yakalanmadan da bitirebilir. Ufak kupon üç at geniş kupon beş at şeklinde değerlendirdim.

Günün sekizinci koşusundaki Şartlı 1 koşuda çok aşırı ön plana çıkan bir isim göremedim. Baş jokeyler tercih ettikleri isimlerle o atları ön plana atmışlar, bültenciler at değil de jokeye puan vermiş gibi görünüyor. Benim sıralamamda altı at olacak hepsini kupona yazacağım ama Celaloğlu ekürisinin EL REBELDE başta değerlendireceğim.

Günün son koşusunda da ilk iki sırada iki baş jokey oynanıyor olsa da ZABUN ve PEEKABOO kadar bence KAYIBEYİ'de şanslı ve RUNNER BULL en ufak hatayı affetmez durumda, yarış çok ağır tempoda gideceği için biride uyanıklık yapar kaçarsa bitirebilecek durumda. Müslüm Çelik en dış kulvarlardan birinden çıkacak UĞUR BUBAM'ı direk öne atarsa kazanma ihtimali bile olabileceği düşüncesindeyim, kuponu beş isimle geçeceğim.

1.ALTILI

1.Ayak: 5.9.1.4.3
2.Ayak: 1.2.3.4.7
3.Ayak: 4.1.2.6.3 
  
4.Ayak: 4  
  / 7.6
5.Ayak: 3.4
 / 7.1 
6.Ayak: 8-GÜLHATMİ

----------------------------

2.ALTILI

1.Ayak: 4     / 7.6
2.Ayak: 3.4
 / 7.1 
3.Ayak: 8-GÜLHATMİ
4.Ayak: 4.5.2 

5.Ayak: 2.8.7.1.5.4
6.Ayak: 4.2.3.6.7

BOL ŞANSLAR

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Normal Altılı Kuponlarımızı standart bir miktar civarında tutuyor, kendimizin oynamayacağı kurguları paylaşmıyoruz. 
2- Geniş Altılı kuponumuz ise Ticari amaçlı olup hiç kimseye o kadar büyük oynamasını tavsiye etmiyoruz. Sitemize yeni katılan Profesyonel oyuncular ve ortak kupon yapanlar için hazırlanmış kupon olduğunu özellikle hatırlatıyoruz.

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023