22.08.2021 PAZAR İZMİR

Bu kadar çok yarış olunca yabancılar biraz geri planda kaldı, sitede ki sorunu tam anlamıyla bugün bitirirsek yabancıları da aktif çalışmaya, onlara da detaylı bakmaya çalışırız. Şimdilik İzmir'i kısa kısa geçtim yazdım, Şansınız şimdiden Bol Olsun..

OBRADA: Son İstanbul yarışı öncesi kamyondan inerken sorun yaşayan, ayağını vuran, kanayan ayağa acil tedavi uygulanıp koşan safkan yinede iyi koşmuştu. O yarışın arkasından tedavisini yapıp, galoplarını biraz daha iyiye götürmüş görünüyor. Gelen bilgiler iyi durumda olduğu yönünde ama yarışta formda BLACKBALL ve uzun zaman sonra iki yarış gören ROBIN SON var.

TURAMHAN: Son çim yarışı ilk ikide bitiren safkanların uzak gerisinde üçüncü gözüküyor ama o yarışın derecesi bile bu grubu geçmeye yetecek gibi duruyor. Jokey farkı ve eküri desteği de olunca Mustafa Çiçek tek yazdım.

TESTIFY: Son koştuğu çim yarışında iyi bir tempo yakalayarak koşu içinde sağlıklı bekledi ve uygun rakipleri yakaladığında doğru taktikle iyi koştuğunu göstermişti. Bugün Mustafa Çiçek ile iyi uyum sağladığını düşünüyor, iyi bir bekleme ile kaçacak MIA SAN MIA yı yakın takip edip kazanacağına inanıyorum. Bu ki safkanın Kuru soyadlı farklı isimler üzerine koşuyor olması ilginç geldi bana, biri kaçar, biri kovalar yarış bu her şey olur diyerek ikisini de yazdım.

OGHUZALP: Ben bu safkanı yazmaktan bıktım o bizi hayal kırklığına uğratmaktan bıkmadı. Atın durumu iyi ama yarışa bunu yansıtmıyor elbet bir gün patlayacak ama o zaman ne zaman belki bugün dedim kapadığım koşuda başa yazdım.

LA PLATA: Bir takip atımız daha... Bu safkanı da yazdım yazdım kazandıramadım ama son yarışında kıpırdadı üçüncülük yaparken kendine geldiğini gösterdi. Bu sefer biraz daha iyi koşacak ama kazanırmı onu kendi bilir..

BAYEMİR: Bu yarışı koşturuyorum BİLDENHAN kaçacak bu safkanı geçecek tek at olarak görünen BAYEMİR sonlarda çok güçlü gelecek. Bu ikili dışında birinin kazanabileceğini tahmin edemiyorum.  Bu ikili dışında biri zorlayamaz diye düşünüyorum.

POLATLI RÜZGARI: Bugüne kadar koştuğu yarışlarda hep iyi koşan, devamlı iyiye gidiş gösteren safkan Açık yarış beşinciliği haricinde son beş yarışın dört tanesini kazandı. Bugün bizim atların hepsine Mustafa Çiçek binmiş, bu safkanın üzerinde de var ve iddialı şekilde burada koşuyor, ayrı ayrı pistlerde koşmuş safkan bugün hazırlıklarını yaptığı Bursa 'dan çok hazır gelip kazanacak gözüyle bakıyorum.

CEVAHİRTAY:  Her geçen gün yükselen performansı ile  iyiye gidiş gösteren safkan, önde tempo verip kaçacak ERGÜÇLÜ ve RÜZGARBERK'i yakın takip edip son metrelerde bir türlü elde edemediği birinciliğe ulaşabilir. Halil Kaplan ile iyi anlaşıyor beş yarış binen bu jokeyi ile iki yarış kazandı, hata yapmaz ise çok şanslı olur, birinciliğe ulaşır düşüncesindeyim.

1.ALTILI
1.AYAK: 3.10.1
2.AYAK: 6-TURAMHAN
3.AYAK: 2.3
4.AYAK:
10.8.9.1.2.3
5.AYAK:
 6.2.3.5.4.9
6.AYAK: 2.4
 

BOL ŞANSLAR

 

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Altılı Kuponlarımızı standart bir miktar civarında tutuyor, kendimizin oynamayacağı kurguları paylaşmıyoruz. 
2- Ufaklı büyüklü azaltmalar yapabileceğiniz şekilde şablonlar yayınlıyoruz, alternatif tekler öneriyoruz, bizde ufak halini oynuyoruz..
3- Kurgularımızı tamamen büyük ikramiye kazanmak üstüne odaklanarak hazırlıyoruz.
4- Kurgularımızın hiç bir zaman tutma garantisi yoktur, aynısının oynanmasını tavsiye etmiyoruz. Üye olayım altılının aynısını oynayayım tutturayım mantığıyla bizlere üye olmayın.
5- Yorumlarımızdan fikir alıp, Çalışmalarınız ile birleştirmenizi, kendi şansınızı yaratmanızı, kendi kurgunuzu yapmanızı tavsiye ederiz.

Gerisi size kalmış...

 

 

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023