Unutmayın Bu işin bileni olmaz, kendiniz çalışmadan, at takip etmeden, kendi şansınızı yaratmadan hiç bir zaman başarılı olamazsınız. Kendi çalışmalarıma idmanları takip eden arkadaşlardan aldığım bilgileri de birleştirerek aşağıdaki kurguları oluşturdum ama son dokunuşu her zaman olduğu gibi sizin yapmanızı tavsiye ederim.

Çok büyük beklentiler, büyük hayal kırklıkları yaratır.  Benim en sevmediğim yarışsever tipi, büyük beklentilerle bize veya başka bir siteye üye olup, sabırsız ve hemen ikramiye kazanma hedefinde olanlardır. Unutmayalım ki altılı oynamak kumbaraya para atmak gibidir, zamanı gelince birikiminizi tamamen geri alırsınız ama o zaman, ne zaman gelir bilemezsiniz. Sabırlı olmak ve limitinizi aşmadan oynamak ilk şarttır. Her zaman başta kendi düşüncelerinizi değerlendirin bizim yorumlarımızdan aklınıza yatanlar olursa eklemeler yapın.

30.08.2021 PAZARTESİ BURSA YORUMLARIM

1.Koşu: Bu koşuda son çim yarışında aradan sonra kötü bir performans sergileyince unutulan MY BABY BLUE sürpriz yapabilecek durumda. Bu safkanı Haziran ayında Kısa Vade de çim üçüncülüğünde iyi koştu diye not almışım. Safkanın kum yarışlarını inceliyorum  bu koşudaki rakipleri ile birbirine yakın performanslarla  koşmuşlar.  VEDADO olsun, SARI MERMİ, BOB STYLE yine kuponlarda öncelikli olarak düşünülebilir. MY COSMOS hep takipte ama kazanamıyor, bu safkanla beraber COOL SILVER ile HARPUT KALESİ geniş kuponda olur..

2.Koşu: Bu yarışta tuttuğum bir kaç safkan var ama 2 yaşlılara ait yarış olması nedeniyle az at yazmak tehlike.  Bu koşudaki THUNDER JEST pek tutulmasa da beğendiklerimden biri. Safkan hayatının başında tabela içinde yer bulurken son yarışını ise Görkem Özçelik ile kazanmayı başardı. Bugün Mustafa Çiçek ile çok ters koşabilir,  kazanabilir. QUEEN ON DUTY öncelikli rakip ve çok istikrarlı koşuyor. Başta bu ikiliyi yazdım ama geniş kuponda kalabalık tutacağımız bir yarış olsun, istediğinizi ekleyin diyorum.

3.Koşu: Yarışın gidişatını kestirmek zor değil. Çıkışla birlikte iki ismin yarışa tempo verdiğini göreceğiz, 2000 metrede öne erkenden gelmek için çok ciddi performans yapmazlar, öne düşüp tempoyu yavaşlatırlar. Bu yarışta kaçacak olanların birbirini fazla yemeden, üzmeden, bitirmeden son metrelere kadar gelmelerini bekliyorum. Önde gidecek isimleren ROTOVATÖR 55 kilo AFER TULIP ise 61 kilo... O yüzden kolay tempoda son metrelere kadar gelecek, kendini üzmeden yarışı sürdürecek, 55 kiloluk avanatajıyla kendini daha şanslı yapacak ROTOVATÖR başta yazılması gerektiğini, Furkan Yüksel ile birinciliği alacağını düşünüyorum.

4.Koşu: Ben beklenen seviyeye geldim, kendimi buldum, artık uygun grup buldum mu kazanırım demeye başlayan BEKRİ bugün kısa mesafede ikinci kaldığı performansı kadar koşarsa bugün eküriinine yardımı ile  diğer rakiplerine göre ağır basıyor. Ama öyle bir grup olmuş ki en ağırı ile en hafifi arasında 11 kilo var ve iyi bir tempo kuracak olan kazanmaya çok yakın olacak. Bu yarışın az isimle geçilebileceğine inanmıyorum, favorime rakip olarak BÜYÜK AJIBA, ROCKABYE, LIGNIN ENERGY, MY LITTLE KNIGHT, GÜLPEMBE kupona ekleyip burayı fazla kalabalık tutmuyorum.

5.Koşu: Bu Maiden koşuya üç isimle katılacak Dikencik ekürileri normal şartlarda baktığınızda tek yazılabilir gibi duruyor. FİJİ son yarışında neden Handikap 14'e gitti anlamamıştım, orada bile gidip üçüncü oldu.  Şimdi bri hafta sonra burada kalabalık yarışta Maiden koşması kendiini çok ön plana çıkarıyor. Bir haftalık ara performansını mutlaka etkileyecektir ama Yunus Emre Yüksel safkanı iyi tanıyor kazanma  ihtimali çok yüksek. Tokaçoğlu çime ilk defa çıkan TIGHTROPE, Mustafa Çiçek ise az farklarla tabela dışı kalan yarışlar yapan CHUCKYS BRIDE tercihleri yapmışlar. İkiside bu safkanlara ilk  defa biniyor ve kalabalık yarışta kendilerini ne kadar zorlarlar merakla seyredicem. Ekürileri Tek yazmazsak bu safkanlarla birlikte  ELÇİNİM ve RAGAZZO MIO sonraki ihtimaller.

6.Koşu: Bu koşuda bir kaç at için not almışım takipteyim ama en çok son yarışında Virajı çok dışarıdan dönen, bu yüzden tabela şansını yitiren ve bugün çok çok iyi koşmasını beklediğim DERİNCE GEÇİT tutuyorum. Rakipleri içinde son yarışını kazanmış olan MÜLAYİM'in bu sefer biraz daha iyi koşmasını bekliyorum. Bugün çok tutulmayan ACARSU'ya Murat Gündüzeli ilk defa biniyor ve işlerinde çok güzelleşti iyi koşacak bilgisini aldım. Dördüncülükleri ardından çalışmalarını düzenli sürdüren KUMANOVA ve ikinciliği tatminkar ŞAL KIZI ihmal etmeyelim.

7.Koşu: Son yarışını çimde ikinci olmuş, daha önce kumda ve çimde iyi performanslar sergilemiş ÖNCÜPINAR her zaman olduğu gibi önde forse edeceği koşuda kapasitesi yüksek bir isim olarak sonlara kadar direnebilir. Yarıştaki öncelikli rakibi EGEBERK  bu sene hiç kazanamasa da hep sert gruplarda mücadeleler yaptı ve oldukça tatminkar performanslar gösterdi. Kuponlara bu iki safkanı yazıp kurguları yapalım.

8.Koşu: Son yarışında güçlü atakları ile almış olduğu birinciliği çok dikkat çekici olan LOLAN GÜZELİ son metrelerde canlı ve istekli görüntüsü ile beğeni kazanmıştı. İkinci Altılının beşinci ayağında bu safkan ufak kuponda tek yazıp kurgumu oluşturdum. At yazınca elimizi korkak alıştırmamız lazım DEMİRDALGA, KARAVAŞ, EĞİLCE, AKAN PINAR, ALTINKURUŞ eklemei yapılmalı.

9.Koşu: Bu yarışta koşmuş isimlerin çim yarışları pek iç açıcı değil. Bir iki yarış koşmuş isimler ilk yarışlarında vasat performans sergilemiş olsalar da bu sefer patlama yapma ihtimalleri olabilir. Yine ben Mustafa Çiçek tercihi diyeceğim ve on yarışındaki kadar koşarsa o ikinciliği birinciliğe taşıyacak olan SAVAŞÇI EGE tek yazıp kapanışı bu safkandan bekleyeceğim.

Buraya kadar ikinci altılıda iki alternatif tekimiz var ama yarış gerçekten çok zor ve Bursa altılısının az para verme gibi bir durumu söz konusu değil.  Belki de oynamadan paramızı risk etmeden yalnızca seyretmek daha mantıklı olabilir.

1.ALTILI
1.AYAK: 6.3.1.2/7.4.5
2.AYAK: 5.1/2.4.3
3.AYAK: 6-ROTOVATÖR 
4.AYAK: 5.4.7.6.1.8
5.AYAK: 1/9.12.13.8

6.AYAK: 3.6.11

2.ALTILI
1.AYAK: 5.4.7.6.1.8
2.AYAK: 1/9.12.13.8
3.AYAK: 3.6.11
/5.10
4.AYAK: 6.5
5.AYAK: 7/1.5.8.10.3
6.AYAK: 8-SAVAŞÇI EGE

BOL ŞANSLAR

Kuponlarımız ile ilgili açıklamalar
1- Normal Altılı Kuponlarımızı standart bir miktar civarında tutuyor, kendimizin oynamayacağı kurguları paylaşmıyoruz. 
2- Geniş Altılı kuponumuz ise Ticari amaçlı olup hiç kimseye o kadar büyük oynamasını tavsiye etmiyoruz. Profesyonel oyuncular ve ortak kupon yapanlar için hazırlanmış kupon olduğunu özellikle hatırlatıyoruz.

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023