19.09.2021 PAZAR İSTANBUL

Oyun bu ne zaman ne olacağı belli olmaz ama fazla büyük kupon yapmadan oyuna devam edelim, her an her şey olabilir, kendimizi riske atmayalım, kendimizi üzmeyecek kuponlarla şansımı deneyelim.

YAVUZUM: Grey Kurt kaçar, Malkoçhan kaçar, Oğlum Doruk kaçar, öndeki tempoya ayak uydurmadan, fazla tempoyu yükseltmeden en geride bekleyecek YAVUZUM ve CHAOTIC öncelikli şanslı isimler olurlar.  Seri başlayıp hemen öne düşecek üç isim saydık ama bu isimlerden biri ikisi kaçmaz ise kurgu ve sonuç tamamen değişebilir. Zor yarış...

KÖÇEK:  Yükselen form grafiği yakalayan, kendini özellikle çim yarışlarında gösteren, son yarışında da birincilik alan safkan en son koştuğu kadar koşarsa bugün yine birincilik alabilir.  Öne yakın gidip kimse gitmezse kaçıp tempoyu verip kazanabileceğini düşündüğüm safkanın bence tek rakibi kilosu olacak. 60 kilo ile beklediğim gibi öne gelemezse yarış karmakarışık olur.

CEVHER: Geçen yarışında start çıkışı hızlandı liderliği almak istedi ama çok ısrarcı çıkan rakibi Günpınar kendisini rahat bırakmayınca biraz tempo yapmak zorunda kaldı. Bugün önde kendisini bozmak isteyecek rakip olur ama bozacak isim olmayacak, hiç acele etmeden bariyer dibini tutacak daha kolay tempoda kaçacak diye yarışı kurguluyorum.  Son düzlüğe çok rahat çıkar, devamında kim gelirse dayanır 2800 metrede bence kazanır.

LUCEZIA: Bugün çok favori çıkmaz, oynanmaz ama iyi bir tempo yakalayabilirse uzun mesafede çıktığı gibi bitirebilir. Sürprize yazmanızı tavsiye ederim.

ENCANTADOR: Handikap kazandı arkasından Grup koştu altıncı oldu devamında yine Handikapa geldi ve bugünde binen Mertcan Çelik ile kazanmayı başardı. Bugünde son koşuları kadar koşarsa burada da çok şanslı olur ve kazanır. İstanbul'da ikinci tek olarak bu safkanı değerlendireceğim.

İŞİNİBİLİR: Son yarışlarında hep geçilecek birini buluyor ama bugün orta mesafeli koşuda, direk kendini ön gruba atacak, yer bulmakta zorlanmayacak, kaçak atlara göre bir nebze daha avantajlı olur. Ufak kuponlarda risk alınmaya değer bir isim olsa da iki tane üst üste Mertcan kazanırmı dedim, cazip isimleri kovaladım altı at değerlendirdim.

ALTILIM
1.AYAK: 7.8.5.6.3.2
2.AYAK: 3.9.6.1.2.4
3.AYAK: 5-CEVHER
4.AYAK: 8.2.1.3
5
.AYAK: 4-ENCANTADOR

6.AYAK: 6.2.7.1.3.11

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023