06.10.2021 ÇARŞAMBA İSTANBUL

1.Ayak: Bu DIRECT WIN (7) 'e yazık gerçekten... Çok hazır olmasına ve uygun gruplarda koşmasına rağmen bir türlü beşinciliğin üstüne çıkamıyor. Bugün 1600 olması şansını biraz daha yükseltecek ve ben yine ilk sırada safkanı kupona ekliycem ama ilk sırada yazsam da bu yarışta çok at göreceksiniz. MISS KARNELYAN (3) gücü nispetinde iyi yarışlar yapar. Bu safkanlardan sonra uygun kilolu WATASHI NOKISEKI (9) yazılır. FREUDE (2) toparlandı 38 günlük arası var, ii hazırlandı, bu safkan için avantaj. PERFORMENTE (4) ve BEYOND EXPECTATION (1) de kuponumda olacak yer kalırsa NEPTUNE (5) bile ekleyeceğim.

2.Ayak: Bu Şartlı 1 yarışta Karataş ve Akın Sözen'e kaldıysak yandık. İlk defa koşacak taylar tamamen kapalı kutular, bu iki jokeyde koşunun favorisi durumundalar. Bakıyorum bakıyorum bu iki isim kafama hiç yatmıyor ben koşuyu kalabalık tutuyorum. Orijin kuvvetli olsa da, pist darsa ve öne hemen hamle yapamazsa CHAIN OF DESTINY (2) Kardeşi Long Runner gibi birincilikle yarış hayatına başlamazsa şaşırmam.  IBERIAN GIRL (3), ADELAIDE (1), KUYTUCAKLI (4), SEA ROSE (10) ve ROYAL DIADEM (9) ile MISS BEREN (6) kuponumda yazacağım isimler.

3.Ayak:
 ŞAHAHMET (10) son iki yarışında Kısa Vade koşularda kaıt üstünde başarısız görünse de son beşinciliğinde Mehmet Akyavuz ile çok çok iyi koşmuştu. Bugün çok ters koşacak diyorum ve BALIKÇI KRAL (2) ve KIZIL ŞAHN (8) gibi iki sert jokeye rağmen başa yazıyorum. Fazla ekleme yapmadan üç atla koşuyu geçelim..

4.Ayak: 
BAYEMİR (1) ve Mehmet Akyavuz o kadar iyi anlaşıyorlar ki beş yarış arka arkaya Ankara, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de  kazandılar. Ekürisi Yetim Ahmet'e de Ali Kaçmaz yazmışlar. 2100 metrede muhtemelen Gökyüzü kaçar ama Yetim Ahmet tempoyu yükseltir ekürisine avantaj sağlamaya çalışır ama son Grup koşuda ikincilik yaparken iyi bekleyen ÖZÇEVİK (2) te bu yükselen tempodan yararlanabilir. Yarışın çim olması Özçevik ön plana çıkarıyor ama yinede iki isim eksiksiz kuponumda olur.  .

5.Ayak:
 Herkes CAPTAINS KEY (1) oynuyor bu grubu sırtına alır gelir diyor ama bende iki isim var ki gelirlerse cazip olacaklar. Çok kaliteli olmasına rağmen koştuğu iki yarışında kendini daha tam gösterememiş LUST FOR LIFE (8) bugün Metin Hamedi hata yapmasın bence birincilik için çok iddialı olur. Birde BLACK OLIVA (2) var ki  bu safkanında en iç kulvardan çıkıp önde yalnız kalabilecek olması şansını arttırır. Taktiksel düşünceler yarışın sonucunu belirler.

6.Ayak: 
İstanbul'un son ayağında ANIL ABİ (3) idman pistinin en iyilerinden biri olarak kuponlarda tek olmayı hakkediyor. Çimde harika koşular yapan safkan son yarışında Ankara'da startta kalmasına rağmen iyi koştu. Bugün Ahmet Çelik idaresinde safkanın kazanacağına inanıyorum.

ALTILI "HEDEF"
1.Ayak: 7.3.9.2.4.1.5 
2.Ayak: 2.3.1.4.10.9.6 
3.Ayak: 10.2.8
4.Ayak: 1.2
5.Ayak: 1.8.2
6.Ayak: 3-ANIL ABİ

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023