10.10.2021 PAZAR İSTANBUL

1.Koşu: İstanbul'da ilk koşuda ÖZDOĞA koşuyor. Son yarışında start çıkışı jokeyini düşüren isimlerden Havzalının son düzlükte üstüne doğru yatması nedeniyle bundan çok etkilenen safkan ikinciliğe razı olmuş olsa da koşu içinde bu şanssızlıkları yaşamasa kazanan isim olurdu. Bu sefer daha iyi koşma ihtimali var ve kesinlikle ihmal edilmemeli.  Bu safkanları yakından takip eden arkadaşlarımızdan BAŞAYDIN çok iyi koşacak bilgisi geldi. Her an biri çıkıp çok farklı koşabilir ama son iki yarışı çok farklı olan KARASUN eklemesi ile üç isimle geçelim.

2.Koşu: Günün ikinci koşusunda ilk yarışı ile dikkat çeken Ahmet Çelik ile start alacak ANADOLU EDASI ön planda olsa da Müslüm Çelik ile koşuya katılacak, koşu tecrübesi çok fazla, boyundan büyük işler yapan ve son 22 işinde çok dikkat çeken PELIGROSA için çok iyi bilgiler var. Bomba WONDER GIRL olur deniyor, yeri olan PELE AND DIDO değerlendirebilir.

3.Koşu: Üçüncü koşuda son yarışlarında çok başarılı performanslar göstermiş iki isim ön planda, özellikle de Karataş'lı BRAVE GLADIATOR Agf 'de bayağı önde, Ahmet Çelik'li DYNAMITE POWER rakibi düşünülmüş durumda.  Son yarışlarını derece olarak yakın bitirmiş isimler içerisinde biraz kilo avantajlı YAŞAMA SEVİNCİ için iyi bilgiler geldi, bu safkanı da kuponuma koydum.

4.Koşu: Günün dördüncü koşusu nu ufak kuponda dört isimle geçeceğiz. Benim başta düşündüğüm MARİPOSA bugün Mustafa Çiçek hatasız binerse kazanır belki ama biraz fazla beklerse yetiştirememe durumu da var. SUN OF HONOUR umarım önde kaçar ve kendi temposunu yarışa verir, çünkü onu bozacak kimse olmayacağı için bu şekilde şansı çok artar. SANTORINI gördüğü yarışlarla kendini geliştirdi, bu grup için biraz önde  bir at ve bu sefer 1300 metrede, önde gidecek isimleri iyi bir bekleme ile avlamaya çalışacak ama gelip yetiştirememe ihtimali yüksek. VENICI rakiplerinden erken yürür, ayırır giderse yarışı çalabilir. Geniş kuponda şablondaki isimler sırası ile eklenebilir.

5.Koşu: İlk altılının beşinci ayağında son başarılı yarışı ile dikkat çeken, öndeki rakibini yakalayamasa yarışı güzel tamamlayan, kazanan ama protesto ile üçüncülüğe alınan   TEKKURŞUN bende çok ön planda.  Önde gidecek isimler var ve yarış çok süratlenir ve sonlara iyi bekleyerek gelen çok şanslı olur. Bu koşuya iyi hazırlanmış İDİLKIZ ilavesi ile bir aksilik yaşamaz ise geçmeyi bekliyorum. Bugün  rakipleri koyacağı tempo ile atlatır kimseyi yanına sokmazsa ÖNCÜPINAR üçüncü sırada değerlendirdim. Ben kendi kuponumda bu üç safkanı yazdım ama geniş kuponlarda SUBİKE için iyi bilgiler geldi onu ekledim. Yine bir Çelik kardeşler yarışı olabilir, KÖÇEK kurguya göre yer kalırsa ekleyin.

6.Koşu: Grup 1 yarışta  sivrilen at LIGHT OF DARKNESS olarak görünüyor. Bu safkanın hazırlıkları iyi son yarışları gayet tatminkar, sert gruplarda Grup yarışlarda üst rakiplerle yarışmış ve kazanmış isim, bu grup o geçtiği gruba göre biraz daha uygun. Yarışta tüm şartlar safkan için çok uygun, kolay kazanır.

7.Koşu: Önde yarışı süratlendirecek isimler olsa da yarışta çok yüksek bir tempo çıkmaz. Önde iyi bekleme yapacak olan, çalışmalarında beğendiğim CHAOTIC  gösterdiği tatminkar performanslarını yinelemesi halinde çok şanslı olur. Sonlarda akıcı ve güçlü gelip bu safkana rakip olacak BLAZE OF VICTORY ve önde kolay kaçarsa SPECIAL ONE rakip tutuyorum.

8.Koşu: Beşinci ayakta ANGEL ALYA için sahadan çok iyi bilgiler var sabahtan beri kazanır diye duydum duydum ama hiç içime sinmedi tek yazmak yerine bu ayağı doldurarak sürpriz aradım. Son yarışları kötü olsa da GÖKHAN BABAM çok iyi koşacak diye bekliyorum. Yine MUCİZEKIZ özellikle çok inandığım bir arkadaşımın özellikle tavsiyesi. POLPOO daha kendini tam gösteremedi her türlü sonuca açık bir yarış dikkatli olun. .

9.Koşu: Günün en zor ayaklarından biri ama zor yarışı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. İki tekle kupon yapan arkadaşlar için burada risk alınıp KRAL TUNCA tek düşünülebilir. Son yarışında 600 e kadar dışarı çıkma ihtimali varken Vedat Abiş in yanlış tercihi nedeniyle bariyer dibine giren safkan oradan çıkıp birinciliği alamadı. Düzlük öncesi içeri yatmak yerine dışarılarda kalsa yarışı çok kolay kazanırdı. Bugün Ahmet Çelik ile safkandan birincilik bekliyorum. Bugün yarışta sert tempo olacak Ahmet Çelik hemen kaçanların peşinde erken konumlanıp iyi bir yer yakalarsa kapanışı yapabilir. Bu koşuda son yarışlarında kendini göstermemiş olsa da bu yarış çok etkili olur denen Ömer Kaya'nın ölüm yıldönümünde ÖMERİN MY HEART ta koşuyor. Bu kalabalık yarışta öne düşmek için uğraşmayacaklardan olan safkan sonda çok sert gelebilir, bu ikili ile kuponda son ayağı geçmeye çalışacağım.

1.ALTILI
1.AYAK: 8.10.3 / 4.7.1.9
2.AYAK
: 1.6.12.5
3.AYAK
: 1.2.6
3.AYAK
: 7.11.9.12.1
5.AYAK
: 6.5.2.3.1
6.AYAK
: 9-LIGHT OF DARKNESS

- - - - - - - - - - - - -

2.ALTILI
1.AYAK: 7.11.9.12.1
2.AYAK
: 6.5.2.3.1
3.AYAK
: 9-LIGHT OF DARKNESS
3.AYAK
: 6.1.7.3.5
5.AYAK
: 3.2.1.5.4.6
6.AYAK
: 4-KRAL TUNCA / 5

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023