20.10.2021 ÇARŞAMBA İSTANBUL  

SAFİHA: Hayatının ilk yarışında start çıkışı serilik yapmadı, acele etmeden gerilerde virajı döndü ama son düzlükte kendini bulduktan sonra çok etkili ataklarla gelip ikinci oldu. Bu yarışını kazanması lazım diye düşündüm TEK geçtim.

ROSSO: Son iki yarışında çok kötü koşmuş, başarısız olmuş ve pek dikkat çekmemişti. Aslında start aldığı o  iki koşudan sonraki çalışmalarında  bu yarış için umut verdiği söyleniyor. Bugün inceliyorum  formunu bir kademe daha ileriye taşırsa çok sürprizken kazanabilir. Yine de az atla geçmek imkansız.

TATAVLA: Son yarışı vaat görünsede bu koşuya gayet iyi hazırlanan safkan için çok iddialı sözler duydum başta değerlendirdim. Yinede zor yarış uyanık olan yarışı kazanır, iyi jokey işi bitirir, taktik geliştiren kim olursa o kazanır, çok at yazacağım.

SEZTURBO: Bir at sahadan sinyalli olup, o yarışında kötü koşarsa veya beklenen birincilik gelmezse onu takipten çıkarmamanız lazım. Bugün çıkışla birlikte liderliği alarak yarışı forse edecek olan SEZTURBO son düzlüğe kadar rahat gelir istediği tempoyu yakalarsa, son metrelerde kim gelirse gelsin direnir kazanır.

KAMUS: Bu safkan son yarışında başarısız görünüyor olsa da o yarış öncesi arası vardı ve çim pistte katıldığı yarış çok fazla süratli gidince verdiği ara etki etmiş kendin yarışa verememişti. Bugün için iyi hazırlıklar var ve gördüğü yarış olumlu etki yapacak deniyor. Bu yarışta  gayet etkili koşar, bence bu yarışla birlikte iyi bir performans sergilemeye başlar birincilikler seriye bağlar.

1.ALTILI
1.AYAK: 4.1.3.2
2.AYAK:
2.3.7
.4
3.AYAK: 4.1.2.7.5.6
4.AYAK: 10-SAFİHA
5.AYAK: 7.4.2.5.3
6.AYAK: 8.9.7.5.1.3

 

2.ALTILI
1.AYAK: 7.4.2.5.3
2.AYAK:
8.9.7.5.1.3

3.AYAK: 10.3.9
4.AYAK: 2-KAMUS
5.AYAK: 5.7.2
6.AYAK: 2.9.8.3.4.5.7.6

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023