09.11.2021 SALI İSTANBUL

Unutmayın Bu işin bileni olmaz, kendiniz çalışmadan, at takip etmeden, kendi şansınızı yaratmadan hiç bir zaman başarılı olamazsınız. Hele her yarışa saldırırsanız haliniz harap olur, sizi kimse toplayamaz. Kendi çalışmalarıma idmanları takip eden arkadaşlardan aldığım bilgileri de birleştirerek aşağıdaki kurguları oluşturdum ama son dokunuşu her zaman olduğu gibi sizin yapmanızı tavsiye ederim.

MY SUNFLOWER: Bugün ikinci yarışına çıkacak olan bu safkan  ilk yarışında  çimde koşmuş olmasına rağmen kötü değildi ve gelecek için umut verdi. Çıktı hemen öne geldi ama Mehmet Kaya tayını çok zorlamadı, viraj sonrası yürümek istedi, dışından gelenler daha güçlü çıkınca direnemedi , kazanma ihtimali kalmayınca Mehmet enseye bastı. Bugün sentetikte daha iyi performans beklyorum ilk sırada kuponda değerlendirdim. ÜNLÜ ŞİMŞEK için sahadan gelen haberler iyi, çok düzeldi deniyor. Yanlarına favori çıkan SCARLET ekledim fazla abartmadan ilk ayağı üç atla geçmeyi dendim.

DRAGON BORN: Bugün onuncu yarışına çıkacak olan bu safkan  ilk yarışında  Kocaeli kumunda koşmuş kazanmış olmasına rağmen arkasından sekiz tane çim yarışı koşup hiç birincilik alamadı. Grup yarışlardaki veya güçlü rakipler yanındaki tabelaları hep gelecek vadediyordu en sonunda sentetikte 1300 metrede, iyi bir taktikle, kendini korudu, sonlara sakladı birinciliği alırken gayet iyiydi. Özcan Yıldırım bu sefer aynı taktiği yapabileceği bir yarış yakalmış görünüyor. HUMA SULTAN kaçrken hemen arksına yatıp yakın takip edecek düzlük yarışı yapıp yine kazanacak..

ŞEHLEVENT: Yine bir türlü kazandıramadığım bir isim koşuyor.  Son yarışı bence vasatın üstünde ve yakında kazanacağının göstergesi. Bu yarışa koştular ama İstanbul, Ankara, Adana nerede yarış varsa yazdılar bu koşudan sonra çok kısa süre içinde bir koşu daha yapar, belki orayı kazanır unutmayalım. Koşan safkanlar içinde BAŞAYDIN önde gider çoğu beklemeyi seven isimler rakip olduğu için, avansı alırsa bitirebilir. Kuponda çok at yazacağım.

MODA: Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir safkan ve son ikinciliğinde ne kadar başarılıysa ondan önceki koşularında da zaman zaman bir o kadar başarısız, koşuyor. Bu tip safkanlar kazandığı zaman da çok cazip oluyor, o yüzden bu Handikap 15 koşuda iyi form durumu ile dikkat çeken bu safkan kupona özellikle başa yazıyorum ama rakipleri çok, kalabalık tutalım.

ESMER HATUN: İlk birinciliklerini almak için koşacak bu safkanlar içerisinde KUYMAK en dikkatimi çeken isim olsada ilginç bir durum var, ESMER HATUN için çok iyi bilgiler geldi.  Ankara ve Kocaeli yarışlarından sonra İstanbul'a gelen bu safkan çalışmalarında çok farklılaşmış. Bugün rakipleri iyice inceledim, biri çıkıp patlama yapıp bu iki safkanı geçermi bilemiycem ama normalde ikili bu şekilde bitmesi lazım.

GÖKÇEBAYIR: Ankara'dan gelen safkan, duyumlarda hep kazanır veriliyor, uzun mesafeli koşularda başarılı olan safkan, bugün uygun rakipler yanında çok etkili olur. Uygun kilolu ALTINSUYU içinde son yarışlarına aldanmamamız gerektiği, kazanabileceği bilgisi var, dileyen iki at yazsın. Ben yinede cazip kurgu yaptığım favori bir tekim olduğu için yanına cazip çıkacağını düşündüğüm isimleride   ekledim.

BY REİSOĞLU: Üzerindeki binicisi ile çok iyi anlaşan, bir yarış kazanan safkan son  yarışında Ahmet Çelik ile de harika koştu, çok formda rakibe geçildi, çok geride beklediği için ikinci oldu.  İkinci altılıda bu rakipler yanında her ne kadar mesafe biraz kısa olsa da çok etkili olacağını düşündüğüm bu safkan üzerine kurgu yapacağım. Bugün gerçek gücünü gösterir, iyi bir bekleme ile kazanır  düşüncesi ile tek bıraktım.

DIRECT WIN: Şartlı 4 koşuda kaçtır önerdiğim bu safkan bayağı favori çıkacaktır. Yalnız işin biraz zor tarafı var, bu safkanda sprinti ayarlayamama gibi bir sorun var. Çok formda ama yarışın kalabalıklığı ve binicisinin bazen çok etkisiz kalması  kafamı karıştırıyor. Dileyen bu safkanı da tek yazabilir ama yarış içinde beklenen etkiyi yapmazsa yarış karışır. Ben karışsın istedim rakipleri ile beraber yazdım.

SEZTURBO:  Sahadan gelen haberlerde çok iyi koşacağı bilgisi var, başa koydum, çimde çok etkili koşu bekleniyor, ilk çim yarışındaki üçüncülüğünün üstüne koyarak gideceği konuşuluyor. Özellikle NİNETHATUN rakip gördüğüm isim, çok bomba PERLA.

İlk altılı oynamam ama ikinci altılıda Kuponun ufak kısmını oynayacağım, geniş kuponu sizin kurgunuza bağlı olarak, at almanız, at eklemek isterseniz değerlendirmeniz için ekledim. Aklınıza yatmayan hiç bir oyunu oynamayın, seçip oynayın, hedef yapıp oynayın, paranız değerli, bunu unutmayın, fazla saldırmayın.

1.ALTILIM

1.Ayak: 3.5.4
2.Ayak: 2-DRAGON BORN
3.Ayak: 5.2.3.1.4
4.Ayak: 3.9.4.1.7.8.2.5
5.Ayak: 6.10
6.Ayak: 3.7 / 1.4.6

2.ALTILIM "GENİŞ"

1.Ayak: 3.9.4.1.7.8.2.5
2.Ayak: 6.10
3.Ayak: 3.7.1.4  / 6.2.5
4.Ayak: 5-BY REİSOĞLU
5.Ayak: 3.1.8.11
6.Ayak: 13.10.11 / 1.4

2.ALTILIM "HEDEF"

1.Ayak: 3.9.4.1.7.8.2.5
2.Ayak: 6.10
3.Ayak: 3.7.1.4
4.Ayak: 5-BY REİSOĞLU
5.Ayak: 3.1.8.11
6.Ayak: 13.10.11

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023