12.11.2021 CUMA İSTANBUL

Eskiden bir haftada olan toplam yarış sayısı artık bir günde oluyor..

Böyle günlerde her zaman söylediğim gibi seçerek oynamak önem kazanıyor. At yarışından bıktırana kadar yarış koymaya devam ediyorlar. Yarışseveri yolunacak kaz gördüler, ne versek oynuyorlar diye koydukça yarış koyuyorlar, doymadılar, altın yumurtlayan tavuğu bıktırana kadar oynatacaklar. Unutmayın direk % 50 si kesintiye gidiyor, kupona yatırdığınız paranın yarısını kaybederek oyuna başlıyorsunuz. Her zaman oynatan kazanır oynayan kaybeder bunu düşünüp fazla oynamamak lazım .

8 koşulu İstanbul programında bereket versin tek altılı var.

İlk ayakta HYPER LOOP'un kazandığı yarış iyi ama son yarışı anlamsız. Ben bugün iyi koşmasını bekliyorum. Yine kötü koşarsa yarış karışır az atla geçmek zor.

İkinci ayakta cazip çıkacak LUCEZIA bugün bombayı yapabilir.  FRENCH CADET'te iyi koşmasını beklediklerimden biri. Favorileri de ekleyince beş at oldu.

Üçüncü ayak DEMİRYILDIZ takip atımız. Startta kalması eksi puan olsa da yarışın 2200 olması da avantaj. Kazanır diyeceğim ama yine kalır diye korkumda var. 5-6 boy kalsa inanın farketmez sonda çok güçlü gelir kazanır ama AKKULA, BİR ÖMÜR ile ONURLUEFE ilavesi ile koşuyu sağlama alalım.

Dördüncü ayak EGREGIOUS ROCK her yarış startta kalıyor gelip kazanıyor ama bir gün herkesi yakacak. O yarış bu yarış olabilir diye düşünüyor bugün tek olarak yazmıyorum. 

Beşinci ayak BALIKÇI KRAL bir türlü sprint yerini ayarlayamıyor. Bu sefer çok güçlü rakipler var ama son yarışındaki gibi startta kalmazsa çok etkili olur. Bugün tek yazalım hem cazip olsun hem de Özcan Yıldırım iki gün önce Dragon Born ile tek yazdığımızda kazandığı gibi yine bizim için koşsun.

Son ayak herkes gibi bizde başa iki ikincilikten sonra ANADOLU EDASI koyalım ama gelen haberler IBERIAN GIRL ün çok iyi koşacağı yönünde. Geniş kuponda son ayak çok at düşünülebilir..

ALTILI 64 TL 
1.AYAK: 2.4.1.5.3
2.AYAK: 4.6.3.1.2

3.AYAK: 9.8.3.5
4.AYAK:
5.1.4.2
5.AYAK:
7-BALIKÇI KRAL
6.AYAK:
3.5

BOL ŞANSLAR