20.11.2021 CUMARTESİ ADANA

THE RED SONYA: Sert Grupta koşan,  Grup 1 Kapadokya koşusunda en arkalarda kalıp sonlara doğru iyi ataklar yapmaya çalışan safkanın yedinciliğini bile beğenmiştim. Bugün düzgün yarışa başlarsa etkili olabilir, büyük ihtimal kazanır görünüyor..

GOLD DESIGN: Start çıkışı öne sarkmakta ısrar etmeyen ama son metrelerde uyanıp etkili gelen safkan ikinciliği ile dikkatimi çekti. Açık yarış ikinciliği kadar koşarsa bu grubu geçmesine yetebilir. Sabırlı olması ve öndekilerle hiç uğraşmaması lazım. Bence rakip GRAY PIRATE olacak. Öne erken gelip liderliği alıp kaçacak safkan bitirme ihtimali var.

AKDENİZ FIRTINASI: Birbirine denk güçlerin mücadelesinde son yarışında hiç acele etmeden son 400 e kadar gelen safkan Koceli pistinde üçüncülük aldı. Adana'da kazanmıştı, Kocaeli biraz mantıksız oldu ama yinede iyiydi. Bu sefer her şey çok farklı olabilir, uygun kilo ile yerinde yürüyüp koşuya hakim olursa dayanıp kazanabilir.

EL SHEIKH: Vasatı aşamayan yarışlar yapan, birbirine denk performanstaki isimlerin  kıyasıya yarışacağı bu kum pist koşusunda formda olan ama bir türlü kazanmayan EL SHEIKH ile KING OF APPROVE biraz önde görüyorum.  Son yarışlarında tabela içinde yer alıp kazanmaya yaklaşan GÖKBAKIRHAN ile iki yarış önce kazanan son yarışı kötü olsada RED NINJA oynanmalı.

HAYALETKIZ: 3 ve yukarı yaşlıların Kısa Vade 8  koşusunda sadece iki isme yer verdim. Öncelikle şans verdiğim HAYALETKIZ sabırlı bekleme ile sonuca gitmeye çalışacak ama geç kalmmalı.  Önde yer bulacak ROYAL AVŞAR bu sefer biraz daha nefeslenmiş olarak rakibinden önce yürür, virajda temposunu arttırır rakibi gelene kadar biraz avans alırsa sonlara kadar direnebilir. Bu safkanlarla geçmeyi hedefledim.

MELİKENUR: Start çıkışı kolay şekilde öne gelip kaçmasa bile önde kalacak olan bu safkan, uzun mesafede düzlükte yarışa hakim olup çok iyi performans gösterebilir. Zaman zaman iyi yarışlar yapan WIND GIRL bu safkanın öncelikli rakibi.  Çok zor koşu, çok at yazıp  sağlam geçelim.

MİRDOĞAN: Bugün ilk defa koşacak isimler içerisinde işlerinde beğendiğim MİRDOĞAN çok ön plana çıkardım. Mücahit son işini yaptı bugün biniyor ve kazanma ihtimali yüksek.  Bu safkanın rakibi olarak OBURX ve REAL BLUE rakiplerine göre biraz daha şanslı olacak.  Tamamen yarışın temposuna bağlı olarak sonuç belli olacağı için iyi çıkan, öne erken gelenin kazanacağı yarış olacak.

GÜVENAĞA: Şartlı 5 koşu bugün son koşu olmuş, tek yazıp kuponu buraya getirebileceğimiz güvendiğim bir safkan var. Böyle yarışlarda aslında ne yazsak bizim yazmadığımız gelir ama bugün son ayakta risk alalım ikramiye ye ulaşalım. Mehmet Akyavuz ile koşacak olan safkan 1300 metrelik son yarışında öndeki mücadeleye pek karışmamaya çalıştı üçüncülükte yarışı takip etti, düzlükte öndeki rakipleri bir ara atlatıyordu ama Tekkurşun ve Alangoz'un arasında kalınca beklenen sprinti yapamadı. Bu sefer 1500 metreye çıkan mesafede önde kaçanları yine iyi yerde takip edip bu sefer hakim olup kazanacak görüşündeyim.

1.ALTILI : 13.000 TL

1.Ayak:   5.4.1.6.3.2
2.Ayak:   1-THE RED SONYA
3.Ayak:   4.5
4.Ayak:   12.4.2.3.9.10.1.6.5.11 
5.Ayak:   7.3.2.5.9.4.1.12.6 
6.Ayak:   7.2

2.ALTILI : 282.342 TL

1.Ayak:   12.4.2.3.9.10.1.6.5.11 
2.Ayak:   7.3.2.5.9.4.1.12.6 
3.Ayak:   7.2
4.Ayak:   2.13.1.3.7.4.8.11
5.Ayak:   4.5.6
6.Ayak:   10-GÜVENAĞA

*****************

BOL ŞANSLAR


Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023