22.11.2021 PAZARTESİ BURSA

Yarınki Adana yarışları için bir aksilik olmazsa bu akşam 22:00 de Twitter üzerinden CANLI YAYIN yapacağız, hepinizi bekleriz.  

SÜPER BIRD: Son İstanbul yarışlarını ve kazanmayı başardığı Kocaeli koşusunu düşünürsek bu grubu atlatıp kazanabileceğini düşünebiliriz. Önde konumlanacak ve kendisi gibi düşünecek isimlerin fazla olması nedeniyle yarışın gidişatından en çok etkilenecek isimlerden biri olması ise kafa karıştırıyor. Rakipleri direk bu safkanı rakip görüp önde yalnız bırakmayacağı, bu safkanın aprantisi de tempoyu biraz yukarı taşırsa sonunu getiremeyeceği için bu koşuda sürpriz aranabilir.  Ben cazip başlasın dedim kalabalık tuttum.

TLOS: Bu yarışı çalışıyorum kaçacak tek at çıkıyor buda şansını bayağı yükseltiyor.  Tlos en dış kulvara denk gelmiş ve çıkışla birlikte öne direk kendini atacak gibi görünüyor. 2000 metrede kimse kendisini kovalamak istemez, arası olduğu için şişer duru diye düşünür, rahat giderse kendi başına yarışa tempo verip dinçlik yarışı yapacağı için çok şanslı olur. ön plana çıkarıyorum. Son yarışında MAMCITA BONITA 'ya ilgilileri çok güveniyordu ama beklendiği gibi olmadı bu sefer pist değiştirdi kazanma ihtimali var. HELLBENT Ankara ikinciliğinden sonra İzmir'de bir türlü kendini düzeltemedi fazlada üzülmeden gerilerde kaldı. Bu safkan bugün uygun grupta şansı yüksek olanlardan biri.  Ağır kilosuna rağmen ATAKAN ABİ'ye dikkat.

GÜÇLÜKAN: Bugüne kadar koştuğu yarışları gayet iyi olan, devamlı iyiye gidiş gösteren safkan bugünde kazanabileceği bir koşuyu denk getirmiş, iddialı şekilde burada koşuyor. Kendisini kupona her yazdığımızda bizi tatmin edecek performansı gösteren ğır kilolara iyi binen jokeyi Çetin Taş ile çok şanslı olur diye düşünüyorum. YENER ve EYMENAĞA eklemeleri ile burayı da ufak kuponda üç atla geçiyorum. KARATUĞ ve GENÇBERK geniş oyunlarda olsun.

VİTAL:  Her geçen gün yükselen performansı ile  son yarışında çok iyi koşan safkan gerçek gücüne daha yeni yeni ulaşıyor. Son yarışında liderliği alıp kaçıp giderken düzlükte kimseye şans tanımadı, kolay ve gösterişli kazandı. Safkan büyük favori çıkmış genelde bu tür Agf ler bize pek yaramaz güvendiğimizde bizi yanıltır ama kazanacak atın yanına at yazmakta mantıksız.

KIVRAKTAY: Takibe almış peşini bırakmamıştık ve son yarışında kazanıp bizi mutlu etmişti. Her geçen gün daha iyi koşuyor bu sefer sert rakipleri olsa da yine başa koydum çok iyi koşmasını bekliyorum.

FUU: Çok cazip çıkmış ama uzun mesafede kimseyi yanına sokmadan beyaz bayrak ayna yapmaya çalışmasını bekliyorum. Yapabilirmi o birazda rakiplerinin kendisini ne kadar zorlayıp temponun nerelere gideceğine bağlı.

 

UFAK ALTILI
1.AYAK: 2.3.4.7
2.AYAK: 7.9.3.1
3.AYAK: 1.4.5
4.AYAK: 3-VİTAL
5.AYAK: 8.2.4
6.AYAK: 13.2.4
 

GENİŞ ALTILI
1.AYAK: 2.3.4.7
2.AYAK: 7.9.3.1
3.AYAK: 1.4.5.7.8
4.AYAK: 3-VİTAL
5.AYAK: 8.2.4
6.AYAK: 13.2.4.7.5.10.11

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023