27.01.2022 PERŞEMBE BURSA

1.Ayak: Dişi yarışlarında  sürpriz olma ihtimali yüksek ve onun için iki altılı içinde kritik yere bu koşuyu koymuşlar. RED CLOUD muhtemelen  bugün Agf tablosunda Favori çıkar ben geceden yazdığım için kimin ne oynayacağını göremiyorum ama bu kadar zor kazanan bir isme güvenecek cesaretim yok. Başa koydum iyi koşacak yine saldıracak bir yerlere gelecek ama kazanırmı bilmem. Bu safkan gibi yine hep oynadığımız ama kazandıramadığımız İNCİNİNKIZI koşuyor. Neredeyse 1 yıl olacak kazanamıyor ama tabelalar yapıyor para da topluyor. Son yarışında padokta çok iyi gördüğüm SWEETY BELLA kilosu ağır olsa da öncelikle bu ikiliye rakip olur. Bu yarışta uzun mesafelerde iyi koşan İŞİN ASLI ve bugün iyi yerde doğru sprinti atabilirse LİDER diğer şanslı isimler.

2.Ayak: Bu koşuda İsmailhanbey ile Korkusuz Battal koşmayacak, yarışlarında iyi performanslar göstermiş  HİPERAKTİF, DODURGA ve PRENSES TOŞUR da ön planda olacak. Bu üçlüden ikisi dişi biri erkek ve erkek olan Hiperaktif te uzunda o kadar geç ataklara başlayıp kinci oldu ki sprinte kalktığında kaçan isim zaten kazanmayı garantilemişti. 1800 den 1200 e inen mesafede virajdan sonra ne kadar gerlise gelsin yetiştiremez ama erken yürürse şansı yüksek olur. Bu safkana ve öne çıkarılan Dişi rakiplerine güvenemedim burayı da kalabalık tuttum. 

3.Ayak: Mustafa Çiçek İzmir tercih edeceği için buradaki Önerbey'e binemeyecek.  Bugün kim bine bilemiyorum inşallah ÖNERBEY iyi bir jokeyle koşar. Başa bu safkanı ekledim arkasına KILIÇ FARO özellikle yazdım. TİRANLI takip atıydı kazandı ama biz ekmeğini yiyemedik. KIRDEMİR Gökhan Kocakaya ile yarış içinde nasıl koşacağını iyi planlarda kaçarken yıpranmazsa veya kaçanlara yakın giderse kazanabilir. Bence bu safkan gibi kaçanların arkasına yatacak onun temposunu kabul edecek ve kendini sona saklayacak bir başka isimde SINIR TANIMAZ. Yarışa başlarken startta kalıp üçüncü olduğu yarış ışıklı CANÖMERİM sonraki ihtimallerden biri.

4.Ayak: Geçen yarış uzun mesafede buradaki rakiplerini bence kolay geçen SÜVARİ ANGEL  sonlarda temposunu yitirmiş gibi görünse de tamamen yarış içi yanlış tempodan kötü derece çıkardı. Yarışın başında önde koşuyu kazanan Atiksoylu kendi temposunda giderken onu zorlayacak kimse olmazsa, çıkar çıktığı gibide herkesi uyutup bitirir.   Bunu çözmek çok zor değil ama yarış içinde Mustafa Çiçek bunu anlayamayınca, o gün kolay gözükmesine rağmen sonda beklenen sprinti atamamış bir Süvari Angel seyretmiştik. Bu sefer Gökhan Kocakaya bu safkanı birinciliğe taşır.

5.Ayak: Bugün için günün bir diğer Maiden yarışında kazanmak için en şanslı at Kayaların KELEMERLİBEY  olarak görünüyor. Bursa'da koştuğu son yarışında en ciddi rakibi SEYFETTİN ile beraber fotoya giren safkan o yarışın  ardından yaptığı kendi halinde ki işinde bu  yarışta daha iyi koşacağını gösterdi. Seyfettin'de o yarış Tiranlı'ya çok takılmış o yüzden sonlarda Hiperaktif'e geçilmişti ama o gün mesafe 1800 dü bugün öne hemen kendini atarsa şanslı olabileceği 1200 metreye geldi. BEYTAÇ son yarışında heyecan yapıp acele edince sonlarda dayanamamıştı büyük favori arkası ikinci kalmıştı. Bu sefer aprantisi  aynı hatayı yapmazsa şansı olur.. Her geçen gün kazanmay ayaklaşan SİYAHGÜL ve TURHANBEYİ ilaveleri ile burayıda kalabalık düşündüm.

6.Ayak: Son ayakta üç tane eküri var. İçlerinde çıkanlar olurmu bilmiyorum ama kupon müsade etse üç at yazsak sekiz at yazmış olacağız. Dört ayağı doldurunca ve sürpriz arayınca son ayağa üç at yazmaya mecalimiz kalmadı miktar büyüdü. Bu tip orta mesafelerde kolay şekilde önlere yakın koşuyu takip edip son 200 e kadar idareli gelirse, sprintini attığı anda liderliği alır ve dirençli olursa, kısacası beklediğim gibi koşarsa LOLAN GÜZELİ bu koşuyu kazanır.  Bursa'da uzun mesafede kazandığı yarışı oldukça başarılı olan safkan, doğru binildiği her yarışında tatminkar performanslar sergiledi.  Son Kocaeli yarışında ise tamamen yanlış tercihler yüzünden tabela dışında kaldığını düşündüğüm safkan bu sefer kazanır diye düşünüyorum.

Kuponların ufak halini oynamanızı veya kendi kurgunuza benim yorumlarımı okuyarak aklınıza yatan olursa eklemenizi öneririm.

UFAK ALTILI
1.AYAK:   4.10.1.7.9
2.AYAK:   2.8.9.1.6

3.AYAK: 
  6.5.8.9.4.1

4.AYAK:   7-SÜVARİ ANGEL

5.AYAK:   1.6.3.11.7

6.AYAK: 
  1-LOLAN GÜZELİ

GENİŞ ALTILI
1.AYAK:   4.10.1.7.9.6.8
2.AYAK:   2.8.9.1.6.11.12

3.AYAK:
  6.5.8.9.4.1

4.AYAK:   7-SÜVARİ ANGEL

5.AYAK:   1.6.3.11.7.
9.8
6.AYAK:
  1-LOLAN GÜZELİ

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023