18.02.2022 CUMA ANTALYA

SON BAŞAK: Bu safkan Antalya'da son iki koşusunu kazandı, yedi gün önce koştuğu yarışta çok ciddi başarı elde etti ağır kilo ile uzun mesafede Şartlı koşuda 7 boy farkla kazandı. O yarış Dişi safkanlara aitti bu sefer hafif kilolu erkeklerin yanında şansı yüksek olsa da tek yazmadım. GÖKBUDAK son yarışında beşinci oldu  pek dikkat çekmese de önde kaldığında yakalanmadan bitirebileceğini gösterdi. Bugün ağır kilolu OĞULŞAH  kendisini önde bırakmayacak, bu ikili yakın gitseler de zorlamayacak rakipler yanında 2100 metrede şanslı olurlar. DAHİKIZ, AKDENİZ, KARDEŞKAYA ve KELEMERLİBEY devamında yazılabilir.

ATMACAAYDIN: Uzunda bekleneni yapamadı, arkasından bugün kısa mesafeye geldi, tek yazdığımız son yarışında bizi aldattı ama tam istediğimiz durumda olmadığını da gösterdi.  Çok sık koşuyor ama yarışta şanslı olanlar da kendisi gibi az aralıkla koşan isimler. Bugün rakipleri ile beraber yazdım.

DEDEM AHMET: Ankara'da Mayıs ayında koştuğu yarıştan sonra uzun süre ara veren ve Antalya'da Ocak ve Şubat aylarında iki yarış gören safkan çok  üstün bir performans gösteremedi ama Antalya pistinde bugün yarışacağı safkanlar kalitesinin yanında geçemezler. Bizim takip atımız OĞLUM UTKU en sonunda uzun mesafeli yarışta Antalya'da kendini gösterdi. İzmir'de çalışan ve Antalya'ya fit durumda gelen safkan da bu mesafede oldukça şanslı durumda. Uzun mesafede önde tek başına kaçabilecek BEŞİREFE fazla mücadeleye girmeyecek, çok kolay gidecek, bu sefer direnebilirse kendini birinciliğe atabilir. Aynı kendisi gibi benzer şekilde koşacak ama bu safkanın arkasında konumlanacak BAĞRIYANIK öncelikli rakip durumda.

BAY ARTU: Geçen yarışında ikinci olurken startta oyalanmıştı. O yarış uzun mesafeli koşuydu bugün en iyi koştuğu 1400 metrede koşacak ve kilosu 60 olsa da çok farklı koşabilir. Aynı şekilde geçen yarış RACER BOY içinde kazanır denmişti ama Hişman ile favori durumunda kötü koşmuştu. Bu sefer mesafeden yana etkilenebilir gibi görünse de yazılır. Ekürilerin ikiside yarışı önde kabullenir biri kaçar diğeri yakın gider arkadakiler uyurken PALAWAN iyi bir taktik yaparak kazanabilir.  Bugün devamlı startta kalan MOURINHO için mesafe kısa gelir diye kupona yazmıyorum siz isterseniz ekleyin..

KARACAHAN: Koştuğu son üç yarışında inatçı karakteri ile kazanabilecek durumdaydı ama koştuğu yarışlarda favorilerden biri olarak bunu başaramadı. Bugün önde yıpranmayacak, kaçmayı denemeyecek, kendisini bozacak  safkanlar olacağı için liderliği onlara bırakıp arkalarına yatacak. İlk defa koşack olmasına rağmen KING ALP için iyi bilgiler geliyor. Uygun kilolu ÖMÜR EVRİM için beyaz bayrak ayna yapar deniyor ama ben pek inanamadım.  İLANLIOĞLU bu üçlüden sonra düşünüyorum. 

OBRADA:  Son yarışlarında oldukça etkili koştu, Antalya'ya geldi bu pisti de sevdi ikincilik, üçüncülüük yaptı. Bugün mesafe uygun, kilo uygun ve üzerind Sadettin Boyraz var. Bu pistte yanına kimseyi sokmaz dedim kuponumda tek olarak değerlendireceğim. 

ALTILI

1.AYAK: 2.7.1
2.AYAK: 1.2.3.5

3.AYAK: 5.6

4.AYAK: 
3.5.2
5.AYAK: 
2-KARACAHAN
6.AYAK: 
1-OBRADA

GENİŞ ALTILI
1.AYAK: 2.7.1.3.4.8.6
2.AYAK: 1.2.3.5.7.8.6

3.AYAK: 5.6.1.2

4.AYAK: 
3.5.2
5.AYAK: 
2.3.7.1
6.AYAK: 
1-OBRADA

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023