YALAN DOLANLA İŞİMİZ HİÇ OLMADI OLMAZ !

Geçtiğimiz Pazartesi günü ve gecesinde Televizyonlardaki haber aynen şöyle;

İzmir Hipodromunda “TOKAT !”

Bakın bir kere öncelikle şunu belirtelim.. İzmir yada diğer Hipodromlarda (Temizlik) işleri hali hazırdaki Söz konusu (Ülkemizdeki  at yarışı organizatöru kurum) bünyesinde değil.. ÖZEL’ şirketler marifeti ile yapılmaktadır.. Şimdi bunu açıkladım çünkü tarafların.” Hipodrom”da, olmaları dışında söz konusu kurum ile uzak yakın bir ilişkileri yok !

Ülkemizin şu sıralar en önemli Televizyon kanallarından olan CNN’ Türk başta olmak üzere haberi bu başlıkla ama bildiğimiz’ garip komiklikler içerisinde belikli stajyer bir takım haberden habersiz habercilerin kaleminden verdi. Mesela (ŞİRİNYER)’ semtinin adı; ŞİRİN EVLER’ bir başka kanalda ise YEŞİL EVLER’ olurken. Haberin sunumundaki üslup  ( Taraflı ve ön yargılı ) anlatımlarda hayli düşündürücüydü., Haberin detayları ise Şöyle yayınlandı;

Dün hipodromda at yarışlarının ardından temizlik personeli İrfan G. ile Melih Döleneken arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı… Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Döleneken’i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

Yaşanan olay içerisindeki “Melih bey”  hayli eski bir arkadaşım olduğu için ben bu tatsızlığı fazla kurcalamaya bile gerek duymadım..

Çünkü yaşanan olay çok eski ve samimi iki arkadaşın içinde kaldığı ancak dışarıdan çekilmiş görüntülerde elbette ki; “ Melih beyin” bu yaşananlarda hiçte hoş olmayan görüntülerin içinde olması da, tartışılmaz bir gerçek aynen yaşananlardan sonra “Tokat” olayındaki 1 numaralı şahıs halinde kalan kişiden gelen açıklama da olayın aslını öğreneceğimiz gibi durum budur ;

AÇIKLAMA ŞÖYLER GELDİ..;

Merhaba ben “Melih Döleneken” burada ( Tribünlerde ) yariş bitmeden temizlik yapılıyordu. Bizde oturuyoruz dedik, diğer görevli bu şahısı çağırdı. Kendisi benim 20 yıllık dostum, arkadaşım.  Anlamadığım bir şekilde olay bu boyutlara geldi. Kızdım bu yüzden bu şekilde davrandım..

SONUÇ..; Valla ne diyeyim bence. “Tatsız tuzsuz” , akıl dışı bir durum yaşanmış.  Keşke hiç olmasaymış Görüntüler hiç ama hiç hoş değil.. Taraflara geçmiş olsun diliyorum..

Hakan Demirci

TJK AÇIKLAMASI

İzmir Şirinyer Hipodromunda 08.01.2023 tarihinde Kulübümüzün temizlik hizmeti aldığı taşeron firmanın personeline tokat atan yarışsevere karşı ilgili personel tarafından Savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Söz konusu yarışseverin hipodromlara giriş yasağı ve gerekli idari cezaların verilmesi  için  Kulübümüzce ilgili mercilere gerekli başvuru yapılmıştır. Sonuçlanana kadar Kulübümüz tarafından girişine tedbiren izin verilmeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pin It