TJK DAN İDARECİLİK FİYASKOSU..

TJK içindeki Sözüm ona bir takım idarecilerin aldıkları karar gereyince toplamda 24 kişinin iş akdi kesilirken şu garipliğe bakarmısınız diğer taraftan da 25 kişi yeni kadro olarak işe alınmıştır..

Aslında sözün özü, birileri iş yapıyormuş gibi görünmek istemiş. Ancak iş akdi kesilen bu 24 kişiden bir var ki Allah'tan ve kuldan utanmazlık olarak değerlendireceğim bir yaptırım söz konusudur.. Benim şahsen şahit olduğum üzere, iş akdi kesilmiş olan bu çok değerli kişinin Sabahın saat 05.30'unda büyük emekler verdiği bu Hipodromda, mesai dışında olmasına karşın özveri ile çalıştığına ben şahit olmuşumdur. Alın teri ile çalışmak yeterli olmuyor demek ki !

AYIBIN ADI İDARECİLİK OLMUŞ..
2 kere 2 nin 4 etmediği tek yer sanırım birilerinin tekelindeki TJK' isimli bu at yarışı organizatörü dernekte. İşler böyle yürümekte ve gerçekten çalışan, emek veren insanlar hiç uğruna gözden çıkarılabilmektedir. Hipodrom içinde, bir süre önce olmadık yerlerde iş verilmiş. İstanbul patentli bir takım çalışanlar, ajan bozuntusu (İspiyoncular) yalakalık, yaptıkları BİRADER'leri ile ünlü olan bir takım, çok bilmiş Atçılığımız için, bir yere' tek çivi dahi çakmayan ancak vefatları durumunda Ülkemiz atçılığına yaptığı katkılardan dolayı sevgi ve rahmetle anılmakta olan altı köşeli yıldızların takipçileri, bakalım atçılığımızın başına daha nasıl çoraplar örecekler ? 1950 yılından bu yana bir arpa boyu ilerlemeyen ülkemiz atçılığı bu kokuşmuş sistem sonrasında umuyoruz düze çıkacaktır.


AVANTA ARAYANLARIN İNTİKAMI..
TJK TV'deki maaşlı elamanlarının yaptığı Televizyon programlarına, mesaj çekip İzmir'de çim pisti kaldırıp yerine yeni kum pist yapalım şeklinde yorum yaptıranların, TJK’nın içinde bulunduğu belirsizlik nedeni ile hevesleri kursaklarında kalınca Acısını halen İzmir'de ki çim pistte büyük emek verenlerden çıkartan bu insanlar hangi akla hizmet eder, bilinmez ? ama şu bir gerçektir ki; Çok yakında Tarım bakanlığının da devreden çıkması ile atçılığımız üzerinde oynanmakta olan bu çirkin oyunlarda bitecektir...

Yüce Allahın adaleti büyüktür buda böyle biline. Biz bu kişileri ALLAH'a havale ettik, zamanla yaşanacakları görmekte elbetteki mümkün olacaktır.


Hakan Demirci

Pin It