27 Haziran 2016'da GAZİ Koşusuna katılacak atların idman pisti görüntülerini TJK TV yayınlayamadığında aşağıdaki yazıyı yazmışım. 

Yazının sonunda da "Ankara’da bu işi yapan bir ekip varken ve böyle önemli günlerde TJK TV’ye yardımcı olmak için bu ekip desteğe hazırken, onlardan yardım almamak ve idman Pisti görüntülerini yarım yamalak yayınlamak yeni atılımlar peşinde olan kanala hiç yakışmadı" demişim...

Şimdi yıl 2018 ve üzerinden 2 yıl geçtikten sonra Ankara İdman Pisti programı için TJK düğmeye basmış durumda. 

Yedili Ganyan için yazı yazdığımızda da aynısı olmuştu, TJK 2 yıl sonra bize uymuş değişikliğe gitmiş, komple oyunu kaldırmıştı.

Şimdide İdman Pisti programı için aynısı oldu, TJK ağır gidiyor, biraz geriden geliyor ama yinede takibe devam etsin, yazdıklarımız bir bir çıkacak, kendileri ile ilgili onlara da hazırlıklı olsunlar, zaman hızlı geçiyor.

17.04.2018

Ufuk Çakır

27.06.2016 TARİHLİ YAZIM

GAZİ Günü İdman Pisti programı TJKTV’ye Yakışmadı

26.06.2016 Pazar  GAZİ KOŞUSU günüydü ve İstanbul Veliefendi Hipodromunda Festival havasında kutlandı.

Bu kutlamalara TJK TV’nin yeni açılan ve en son teknoloji ile donatılmış stüdyosu ile Festival için yapılan hazırlıklar, yenilikler, bu güne özel çekim teknolojileri de eklenince Televizyon karşısında çok zevkli bir gün geçti. Bu yenilikleri yapanları ve bu yenilikçi adımlar için destek olanları buradan tebrik ediyorum.

Fakat TJKTV’nin bu yeniliklerine uymayan, sınıfta kalan ve ekranlarda olmasının yarışsevere hiçbir yararı olmayan birde programı vardı.

Bahsettiğimiz program 26.06.2016 Pazar günü için hazırlanmış İDMAN PİSTİ programıydı ve çok önemli koşulardan oluşan bu özel günde ilk üç dereceye giren 18 safkandan yalnızca 7 tanesinin son idman görüntüleri bu programda yer buldu.

Zübeyde Hanım Koşusunda ilk üç dereceye giren safkanların İdman Pisti görüntüleri bu programda yer almazken, Nene Hatun ve GAZİ Koşusunda ilk iki sırayı paylaşan safkanlarında İdman Pisti görüntülerini bu programda yarışseverler seyredemedi.

Altılı Ganyan dahilinde koşulan 6 koşudan yalnızca 2 tanesini birinci tamamlayan Serhantay ve Mouheeb’in İdman Pisti görüntüleri program içinde yer alırken İdman Pisti 6’da 2’de kaldı ve büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Gün içinde koşulan yarışlarda;

Zübeyde Hanım Koşusu

  1. Willpower        İdman Görüntüsü YOK
  2. Tatvan İncisi    İdman Görüntüsü YOK
  3. Hard Baby       İdman Görüntüsü YOK

Nene Hatun Koşusu

  1. Kainat             İdman Görüntüsü YOK        
  2. Mi Bombon      İdman Görüntüsü YOK
  3. Tenerife Song  İdman Görüntüsü VAR

İstiklal Savaşı Koşusu

  1. Serhantay       İdman Görüntüsü VAR
  2. Oğlum Ege      İdman Görüntüsü YOK
  3. Semend          İdman Görüntüsü YOK

GAZİ KOŞUSU

  1. Graystorm       İdman Görüntüsü YOK
  2. Temsil             İdman Görüntüsü YOK
  3. Cooger            İdman Görüntüsü VAR

Anafartalar Koşusu

  1. Euprhates        İdman Görüntüsü YOK
  2. Kinowa            İdman Görüntüsü VAR
  3. Curtaralo         İdman Görüntüsü VAR

Uluslararası Ali Rıza Bey Koşusu

  1. Mouheeb          İdman Görüntüsü VAR
  2. Gümbür           İdman Görüntüsü YOK
  3. Cankardeşler    İdman Görüntüsü VAR

 

Ankara’da bu işi yapan bir ekip varken ve böyle önemli günlerde TJKTV’ye yardımcı olmak için bu ekip desteğe hazırken, onlardan yardım almamak ve idman Pisti görüntülerini yarım yamalak yayınlamak yeni atılımlar peşinde olan kanala hiç yakışmadı.

Umarım yeni Müdürümüzün bundan sonraki hedefi başta Ankara olmak üzere tüm illerde idman Pisti Programını yapmak, bu güzel programın genişleyerek yarışsevere daha faydalı hale gelmesini sağlamak olur.

Ufuk Çakır
27.06.2016

 

 

 

 

 

 

Pin It