At Yarışını bilmek ve ikramiye kazanmak için belli kriterleri yerine getirmeniz lazım. Bunlardan başta bu oyunu oynayacak sermayeniz olmalı. Yani ilk gereksinim PARA.
Ne kadar çok şansınızı denerseniz o kadar başarılı olma şansınızın artacağını unutmayın. Bir günde çok yüksek miktar yerine günlere yayılmış az miktarlarla şansınızı denemeye devam edin.

Daha sonra yarışları TAKİP etmelisiniz ve atlar hakkında BİLGİ sahibi olmalısınız. Bu takip ve bilgi içinde yarışları seyretmek çok önemli bir yer tutuyor. 
Önde giden ve yarışı forse eden isimler kadar yarışı geride takip eden, yerini bulamayan, sıkışan, faul yiyen, sprintinde geç kalan isimleri tespit edip not almak ve takip etmek çok önemli.

Tuttuğunuz isimleri kimsenin tesirinde kalmadan yazmak için CESARET'li olmalısınız. Sizin kazanacağını düşündüğünüz isim sürpriz bile olsa tek yazabilmelisiniz.
Her koşuda tuttuklarınızın yanına favorileri eklerseniz zaten kupon kurgunuzu yapamaz, baştan kaybedersiniz. Risk almalı ve karşılığında büyük ikramiye hedeflemelisiniz.

Bugün sizin gününüz olsa ve bütün bunları yapsanız, her tuttuğunuz iyi koşsa bile ŞANS'ınız olmazsa yine başarılı olmanız zor. 
Dediğim gibi dördünü yapsanız bile beşinci için biraz sabır gerekiyor, şans her zaman ayağımıza gelmiyor.

Ufuk Çakır
Pin It