GAZETELER'DEN TJK'YA REKLAM TEHDİDİ

Gazete satışlarından elde ettikleri gelirler kendilerine yetmeyen  "Rebbana, Hep bana" diyerek her yer şeyi kendilerine yontan, bin bir yerden reklam alırken, yanlarında çalıştırdıkları emekçilere ödeme yapmayan ve şimdide gözünü Türkiye Jokey Kulübünün kasasına diken bazı spor gazeteleri, bize 30 bin TL aylık reklam parası vereceksin diye saldırıya geçmişler.

Reklam zoraki istenmez, gerektiğinde verilir ama bu gazetelerin ellerinde nasıl bir koz varsa, utanmadan, sıkılmadan, arlanma duygusu olmadan Türkiye Jokey Kulübü'ne gidip reklam isteyebilecek kadar ZAVALLI ve yüzsüzleşmiş durumdalar.

Türkiye Jokey Kulübü de bu yüzsüzlere "Hadi Oradan" size niye reklam vereceğim diyemeden, kendi Müdürüne bir çok kez hakaret eden kişinin ZAVALLI gazetesine, reklam vereyim mi, vermeyeyim mi diye kararsız kalmış. Bunca yıllık kurum kimlerin eline kalmış, hangi açığını bu yüzsüzlere yakalatmış ki, kendisine yapılan bu tehdidi geri çevirememiş, reklam vermeyi düşünüyormuş.

"Devletin parası Deniz, Yemeyen Keriz" mantığını ile Kamuya gidecek paranın peşine düşen yüzsüzler, zamanında Saatçilere vereceğiz diye Türkiye Jokey Kulübün'den destek reklamı almışlar ama aldıkları reklam paralarını saatçilere ödemeyerek onların maaşlarını bile ceplerine atmışlardı. Şimdi aynı senaryo tekrar yazılıyor ama bu sefer daha büyük başlar, daha büyük götürmenin peşine düşmüş, ZAVALLI durumdalar.

Bunca yıl sesleri çıkmayan ve bir anda ateşlenip saldırıya geçen Büyükbaş'lar bu reklamı alırsa diğer bülten ve gazetelere reklam verilmemesi zaten başlı başına bu tehdidi kanıtlar bir durum oluşturacakken, Türkiye Jokey Kulübünün, bültenlere verdiği reklamı şikayet konusu yaptığımız gibi, emin olun bu yüzsüz gazetelere reklam verilmesi durumunda aynı şikayeti katlayarak tüm resmi kurumlara bildireceğiz.

Yarışsevere kuruş vermeyen Türkiye Jokey Kulübünün bu yüzsüzlere durduk yere yaptığı tüm yardımları belgeleyerek, yargı yoluyla şikayetlerde bulunacağız.

Ufuk Çakır

Pin It