İLKBAHAR İDMANDA TAY SATIŞ ORGANİZASYONU İPTAL EDİLDİ

Safkan İngiliz Atı Yetiştirileri ve Sahipleri Derneği'nin düzenlemiş olduğu İlkbahar İdmanda Tay Satış Organizasyonu iptal edildi. 

Dernekten yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz...

At Sahibi ve Yetiştiricilerimize Duyrulur,

Bilindiği üzere at sahibi ve yetiştiricilerimizin de yoğun talebi ile Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği (SİAYSD) olarak 4 Mayıs 2024 Cumartesi tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda 2 ve 3 yaşlı Safkan İngiliz atlarına mahsus bir satış organizasyonu planlamaktaydık.

Yeni yönetim döneminde Türkiye Jokey Kulübü (TJK) ile yapılan son istişareler neticesinde sponsor ile birlikte yapılan hazırlıkların, TJK’nın ihale sonucu yapmış olduğu reklam anlaşması sonrası reklam alanları hak sahibi bulunan firma ile örtüşmemesi sonucu bu etkinliğin geçici iptaline karar verilmiştir.

Bu süreçte tay kayıtlarına yüze (100) yakın müracaat ile yoğun ilgi gösteren at sahibi ve yetiştiricilerimize, yoğun emek gösteren tüm komisyon üyelerimize ve her adımda desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza tekrar teşekkür ederiz.

Uluslararası standartlara uygun başarılı bir etkinliğin gerçekleşebilmesi için tüm paydaşlara uygun ortak şartların oluşturulabilmesi adına çalışmalar başlamış olup olası ileriki etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Saygılarımızla,
SİAYSD Yönetim Kurulu

Pin It